נכתב במקור על ידי Roi.Z מושה יהומו שמעתי שיניתי לReaLKnocKOuT את השם? 1.תלמד לכתוב 2.מי אתה ?
נכתב במקור על ידי AndroidCheats 1.תלמד לכתוב 2.מי אתה ? אני יודע לכתוב טוב מאוד וקוראים לי שאנן ואני נרקומן. זה רועי
נכתב במקור על ידי Roi.Z אני יודע לכתוב טוב מאוד וקוראים לי שאנן ואני נרקומן. זה רועי חחח איזה ישן אתה ... מה אני יגיד לך קיבלת את מה שמגיע לך התחלת להתנהג כמו אידיוט ונדפקת..
נכתב במקור על ידי AndroidCheats חחח איזה ישן אתה ... מה אני יגיד לך קיבלת את מה שמגיע לך התחלת להתנהג כמו אידיוט ונדפקת.. טוב גבר חתיכת פאג חחחחח עדיין מקבל מזאבים?
נכתב במקור על ידי Roi.Z טוב גבר חתיכת פאג חחחחח עדיין מקבל מזאבים? לא ידעתי שאמא שלך זאב
נכתב במקור על ידי AndroidCheats לא ידעתי שאמא שלך זאב גבר לאמא שלי אין זיין התבלבלת עם אח שלך הנכה ועכשיו ברצינות אחי אין לי כוח לריב
האיש והאגדה.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Roi.Z גבר לאמא שלי אין זיין התבלבלת עם אח שלך הנכה ועכשיו ברצינות אחי אין לי כוח לריב מצחיק למה אין לי אח XD נ.ב אתה עדיין אוכל תפוחים שהיו בבוץ ?
נכתב במקור על ידי Display האיש והאגדה. חחחח יא מסוקס מאיפה הבאת את זה?
נכתב במקור על ידי AndroidCheats מצחיק למה אין לי אח XD נ.ב אתה עדיין אוכל תפוחים שהיו בבוץ ? חחחחח כן אוחצ'וק אבל רק הירוקים
נכתב במקור על ידי Roi.Z חחחח יא מסוקס מאיפה הבאת את זה? GOOOGLE,BITCH.
נכתב במקור על ידי Roi.Z חחחחח כן אוחצ'וק אבל רק הירוקים ומה עם החבר הכאפות שלך ? אתה יודע שחברים שלי הרימו לו תשחקן XD ?
נכתב במקור על ידי AndroidCheats ומה עם החבר הכאפות שלך ? אתה יודע שחברים שלי הרימו לו תשחקן XD ? חחחח כן ירדתי עליו ברמות שהוא טמבל אבל עברנו לTF2 במילא אני בקושי משחק כבר
נכתב במקור על ידי Roi.Z חחחח כן ירדתי עליו ברמות שהוא טמבל אבל עברנו לTF2 במילא אני בקושי משחק כבר קנית פרימיום O_O? או שאתה משחק כמו כולם בחינמני
נכתב במקור על ידי AndroidCheats קנית פרימיום O_O? או שאתה משחק כמו כולם בחינמני אורנג' בוקס אורגינלי יאללה לילה טוב יא אח בדג אני תופס תנומה
חוקי הפורום