אני יודע שנפתחו הרבה כאלה אבל לא מצאתי עדיין רעיון טוב..
חברה שלי מצפה למשהו ענק ביומולדת..
בבשה תכתבו רעיונות התקציב הוא עד 350 ש"ח
![]()
|
|
שרשרת\טבעת, קופסה עם הרבה דברים מתוקים כאלה ומכתב מרגש, ואתה יכול גם לקחת לוח מודעות ולהדביק כמה תמונות שלכם אנערף מה
המתנה הכי טובה שאפשר להביא היא במילים. אני מציע לך לכתוב ברכה, לזכור אותה בע"פ ולהקריא לה אותה. זה חלק אחד כמובן. החלק השני יכול להיות משהוא מוחשי, משהוא זמני או משהוא ממוחשב. משהוא מוחשי הכוונה היא תחשיט, בגד, דבר שהיא תוכל להשתמש בו לטווח הארוך. משהוא זמני הכוונה היא לממתקים, אוכל ודברים כאלה שגומרים מהר (אני לא יודע מה המצב שלכם ביחסים, אבל אולי הלבשה תחתונה אכילה?). משהוא ממוחשב הכוונה היא תכין לה מצגת כזאת עם כמה תמונות שלכם ביחד, תשים שיר איטי כזה שהיא אוהבת (לדוגמא Everytime We Touch של Cascada, הרבה בנות אוהבות אותו) ברקע ותכתוב שם כמה דברים בין כל תמונה לתמונה. תשלב שם בדיחות פרטיות אם יש לכם, דברים שיגרמו לה לצחוק ולחייך חיוך לא נורמאלי.
בהצלחה![]()
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
אני ממליץ על יום כיף של שניכם ובסוף תיתן לה את המיכתב ששרון הציע ואיזה תחתון סקסי כזה שיעשה חח סתם תשאל את חברה שלה או משהו בטוח היא תגיד לך על מה היא שמה עין לאחרונה.
בכל מיקרה תיהיה מקורי, יום כיף עם החברה + מתנה + מכתב מהלב ? אין יותר טוב מזה ליום הולדת.
לשעבר 'Like
דובי קטן עם בונבונירה קטנה בצורת לב
ועוד איזה תכשיט קטן ..
אני הייתי הולך על משהו שונה.. אצלי נגיד, אין לי מושג אם יש לך דבר כזה קרוב, יש חוף פרטי כזה (כאילו בלי מציל חח) שמעליו יש שמורת טבע ויש שם כמו דרך כזאת שהמים עשו עם השנים שאפשר לרדת וזה קיצור זה חוף, מבודד, עם נוף מדהים. אני הייתי בא איתה לשם בערך ב3 ככה, יושבים על החוף, נכנסים למים, מדברים וזה (עדיף להביא משחק כזה שאם יקרה מצב שמשעמם אז יהיה לכם מה לעשות) וככה להיות עד השקיעה, לראות את השקיעה וללכת לפני שחשוך. אחר כך הייתי עושה את הזה עם החברות שלה ואז פשוט תאלתר חבוב
עוד אפשרות, מנסיון, קח אותה ללונה פארק.
נערך לאחרונה על ידי DooDeLzZz; 18-08-2011 בשעה 02:51.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
שתי הגבלות יש לי..
דבר ראשון, היא אלרגית לחלב מה שפוסל כמעט כל אפשרות למתנות זמניות של אוכל בונובוניירה וכו'.
דבר שני, היא בצופים וביומולדת שלה היא מדריכה את הפעולה הראשונה אז היא חייבת להיות והיא משתחררת ככה בשבע וחצי אז אני לא יכול לקחת אותה לפני =\
ועוד משהו, אנחנו הולכים המון לים הרבה חופים בכל הארץ אז זה לא יהיה מיוחד אם נעשה משהו בים..
אני יודע שקצת ביאסתי לכם את הרעיונות אבל יש לכם עוד רעיונות?
מממ אותו דבר כמו שאמרתי רק במקום שוקולד תקנה לה איזה סוכריה בצורת לב
ושרשרת יפה לפי דעתי זה מספיק
כשאני נופל על יום הולדת של חברה או יום אהבה ואני יודע שהיא אוהבת אותי אני ניכנס איתה לאיזה מריבה קטנה שבוע לא מדברים ואז משלמים וחוזרים להיות ביחד ככה חסכתי לעצמי כמה מאות שקלים