|
|
טוב מה אנחנו רבים על הרבים הם צריכים לריב עלנו
תקשיבי, שלא תטעי במחשבות שלך, אני גר בחיפה, העיר המעורבת השנייה בגודלה בישראל, ואני מכיר וחבר של כל כך הרבה ערבים שאין לך מושג, לפי דעתי מלבד הקטע של המריבה על המדינה, הם יכולים להיות אפילו טובים יותר מחברים יהודים, שראיתי כל כך הרבה מניאקים כאלו שכבר כמעט וויתרתי על חברות איתם.
המחשבה הכללית שלי היא שמי שמנסה להרע לי או למשפחה שלי, אני אשרוף לו ולמשפחה שלו את הבית, מי שרוצה באמת ובתמים לחיות בשלום אין לי שום בעיה איתו, הבעיה שאת אף פעם לא יכולה לדעת מה הם באמת רוצים כי הם צבועים ברמות.
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
תן לי לשאול אותך משו...
כשיהודי רוצח בעולם, איך שאר היהודים מתנהגים? כאילו כלום? הם גם כן כועסים, מוחים, יוצאים נגד אותו רוצח!
הערבים? לא עושים כלום, שזה גם כן חלק לא קטן מהפשע, לא מנסים לעצור את עצמם מלעשות שטויות, ואם אתה בא ואומר לי "יהרגו אותם", מה נראה לך לערבים ה"טובים" אין נשק בבית? אם הם כל כך טובים למה לקיבינימט הם לא יוצאים נגד הרוצחים מהעם שלהם ועושים משו נגד זה?
אז הם כן בני שרמוטות אחי, הם תמיד יהיו,
כי הם לא יעשו כלום כשילדים בני 7 ו4 ירצחו בדרך לאילת
הם לא יעשו כלום כשמשפחה נרצחת באיתמר
הם לא יעשו כלום!
ישבו וישחקו אותה מסכנים
שכל הערבים האלה ילכו לקיבינימט, שיפלו לים אחד אחד, ושיחנקו מהחומוס המסריח שלהם! שימותו מרעב בראמדן אמן! אחד אחד שימותו!
אני מאמינה שהתנדבת לכבאות והצלחה אחרי אסון הכרמל, או שלפחות זה נתן לך הרבה מוטיבציה,
אבל שלושה מההרוגים באסון הכרמל היו ערבים מוסלמים. לא מדברת על דרוזים, אלא על ערבים מוסלמים.
ותענה לי אתה סתם שאלה - אם היית מודע לזה שכאשר תפתח את הפה שלך יהרגו אותך, באמת היית פותח את הפה?
אל תשחק לי אותה גיבור גדול.
והבאת עכשיו נושא אחר לגמרייייייייייי כי פשוט אין לך מה לענות.
אני חוזרת ואומרת, בן אדם שמזלזל בחייל צה''ל(חייל שמגן על התחת שלך) הוא מבחינתי לא יותר גרוע מהצורר. תודה![]()
תבינו אנשים, דווקא העם היהודי שסבל הכי הרבה מגזענות, דווקא אצלנו יש כל כך הרבה שנאת חינם?
יודעים מה, גם אם 99% מהערבים שונאים אותנו ורוצים להפציץ אותנו ושנמות ושהם צבועים ושהם חרא ולא משנה מה, כל עוד יש את האחוז אחד הזה, אסור לעשות הכללות
שאלה לי אלייך...
נניח עכשיו באם ואומרים לך אנחנו מתכוננים לפוצץ את עזה בידיעה ש98 אחוז מהם שונאים את ישראל והרבה מהם הם בחמאס נניח 90%..
את היית אומרת לפוצץ את עזה או לא ובידיעה שאת לא יכול להציל את ה-2% האנשים שלא שונאים את ישראל וגם את אלה ששונאים אבל הם לא מחמאס...
זה סתם מעניין אותי...