|
|
איזה טמטום
ערבים זה אנשים רגילים כמונו
קודם כל יש להבדיל בין ערבים נוצרים<-->למוסלמים
הערבים המוסלמים זה ידוע שהם חיות ויש להם דת לא ממש חכמה
שדוגלת בהתאבדות למען העם שלהם...
הנוצרים הם ממש סבבה ויוצא לי לדבר עם כמה כל יום
גם זה קשור ל"איזה ערבי" אסור לנו להכליל את כל הערבים, בפעולות שהם עצמם לא עשו באמת...
יש ארגונים אנטי ישראלים והם לא אוהבים אותנו מן הסתם [כי לקחנו להם את המדינה בתכלס מה לעשות]
הארגונים הללו הם ארגוני טרור
זה שהם לא בסדר זה לא אומר שכל הערבים לא בסדר!
שכל האגרונים האלו ימותו זה מה שצריך ונכון יותר להגיד...
רוצים לדעת יותר על אתאיזם? רוצים לדון איתי ולהתמקח?
שלחו הודעה פרטית ואני יצור אתכם קשר, לרציניים שרוצים להתעניין בנושא!
אני שונא ערבים, ואת כולם, והם עשו לי מספיק
מדקירה שלי אישית, עד לקיחת האח שלי באחד המבצעים שלו בעזה,
כל יום הם גונבים ממנו, משקרים לנו, מפחידים, מאיימים עלינו
ואתם יודעים איזה סוג ערבי אני הכי שונא?
ערבים נחמדים, ערבים טובים, אותם אני פשוט מתאב! כי אם אני ישנא אותם, כל העולם יעשה לי פרצוף, כי קשה לשנוא אותם, ואני רוצה לשנא אותם, את מה שהם עשו לנו כמדינה, אם לא היו ערבים לא היה ימין או שמאל, היינו חיים פה בבטחה, אתם מבינים שאנחנו נוסעים עם אוטובוסים ממוגני ירי בארץ שלנו? אתם יודעים שמסוכן לנו לישון במיטות שלנו?
רק בגלל שהם פה, אז יאאלה חלאס עם ההצגות של כולם, אם הם לא היו פה כולם יודעים יופי טופי שלא היו לנו כמעט צרות...
ערבים יכולים למצוץ לי .
לא סובל אותם אחד אחד .
(הכוונה לערבים מחבלים)
נ.ב:סתכלו את המשפט מחץ שלי![]()
נערך לאחרונה על ידי Display; 19-08-2011 בשעה 00:23.
כל עוד אתה יהודי הם רוצים אותך מת, אז למען ההדדיות כל עוד הם ערבים אנחנו רוצים אותם מתים.
איך אתה מנהל פורום של נערים במצוקה אם אתה בעצמך זקוק לטיפול, אתה הולך לפסיכולוג או עובד/ת נוער? אני מצטער אם זה נשמע פוגעני אבל דברים כאלו לא יכולים לעבור בשקט, אם לא מתייחסים אליהם ובמקום זה דוחסים אותם זה יתפוצץ בצורה הכי גרועה, ככה זה תמיד.
יאללה מספיק כבר פירקת לי את המוח, אני באמת בעצבים מהתגובות הכמעט ציניות שלך, תפסיקי כבר להיות תמימה ולנסות למצוא את הטוב בתפל, חלאס! אל תאמיני באנשים ששונאים אותך, ברגע שתפני את הגב את תקבלי את הסכין, אני אומר את זה לטובתך, תוציאי את המחשבות הפרו ערביות האלו מהראש.
נערך לאחרונה על ידי B4ng1ngY0urM0m; 19-08-2011 בשעה 03:44.
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
ערבי טוב זה ערבי מת .
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.!
8 זה בדם אבי נימני במכבי (ובלב שלי) לעולם!!!