|
|
הומור של ילד בן 9,ישר כל הקהילה המפגרת הזאת של הF חייבים לקפוץ על זה,כי הם "טרולים"
ובאמת שאפשר לראות משהו מצחיק בסרטון אם מסתכלים מזווית הראיה של ילד בן 9 שניסה לשמח את אחיו.
אבל באמת שזה קצת מצחיק אבל לא צריך להגזים.
לקלקלל ולהטריד זה כבר מעבר לגבול.
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
לא מי שנאנסה אשמתה,שהיא הולכת חשוף,וכל גבר שרואה אותה מת לפתוח אותה...תאמיני לי אני רואה הרבה כאלה חצית מיני שרואים לה כבר תכוס..או מחשוף בחזה שעוד שניה בורח לה...
לגבי הטרדות לאמא שלה... SHE SO STUPED מה היא חשבה לעצמה שהיא משאירה מספר פלאפון באתר ציבור ?!...
מצטער ניצן אבל אני לא תומך בדעותייך
קרדיט לFRENZY
זה שבחורה הולכת כמו שרמוטה זה לא מניע לעצור אותה.
כמו שהילד מנסה לעשות קצת שמח לאח שלו לא אומר שצריך להטריד אותו.
דברים כאלה זה עבירה על החוק ואני לא אומר שילכו לתבוע אותם, אני רק מנסה להסביר לך שמה שעשו זה ממש לא בסדר ואם אתה חושב שזה אשמתו אז אתה צריך לסדר קצת את החשיבה שלך ולראות דברים מנקודת מבט אחרת.
ואני מדבר בתור אחד שעשה טעות גדולה בחיים שלו (שומר על זכות השתיקה, אבל כשאני אומר לך טעות גדולה, זה טעות גדולה) ואני יודע שאם אנשים ידעו עליה כמו שיודעים על הקליפ שלו, אני לא ארגיש הכי בנוח בלשון המעטה.
שניה...היית משאיר פרטים שלך באיזה אתר !?...
כמו איפה אתה גר רחוב בית מספר פלאפון 1?... אז תחשוב שיהיה חסרי חיים שיטרידו אותך..><
זה קרה לי,כתבתי בפייס תמספר שלי..ואתהיודע כמה התקשרו אליי והסטלבתו לרמות שאלה חברים שלי.... מלא
אז אני למדתי לא להשאיר פרטים,וזה מה שאני חושב שזאת בעיה של האמא שהיא משאירה פרטיים שלא אמורים להיות שמה....
אני אישית אפילו לא יודע מי זה הילד הירוק הזה..תאמת גם ללא אכפת לי
קרדיט לFRENZY
שמע, אני לא יגיד לך שאתה טועה, כי אתה לא, להשאיר פרטים מזהים באינטרנט זה לא מעשה חכם במיוחד עם כל העניין של הפייסבוק שאפשר להשיג עליך פרטים במהירות אם אתה יודע איך.
אבל בין להשאיר מספר טלפון באינטרנט ולבין להאשים את האמא בזה שמטרידים אותה יש הבדל גדול.
כי שוב, כמו זה שבחורה מתלבשת כמו שרמוטה לא נותן לגיטימציה לאנוס אותה, ככה גם זה שהאמא השאירה את המספר שלה באינטרנט לא אומר שצריך להטריד אותה.