קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-11-2008, 01:50
  2. [ידיעה]מכבי מתחזקת בליגה
    על ידי shmuel555 בפורום כדורסל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 23-03-2008, 13:46
  3. [ידיעה] לוס אנג'לס מתחזקת-החתימה את ורון
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-12-2007, 20:45
  4. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 17-04-2007, 14:39
  5. באיירן מתחזקת לקראת העונה הבאה
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-03-2007, 22:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

פ.ס.ז' מתחזקת

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

ברירת מחדל פ.ס.ז' מתחזקת

פ.ס.ז' מתחזקת

לאחר שבע עשרה שנה בלי אליפות פריס סן ז'רמן התעצבנה ובתחילת השנה הגיעו רוכשים חדשים לפ.ס.ז' והוציאו בקבוצה 81 מיליון על שחקנים וחיזוקים שיתנו לו מקום בליגת האלופות והלזכות לאחר שבע עשרה שנה בליגה. מסע הרכש של פריז סן ז'רמן הגיע לשיאו כאשר חאבייר פאסטורה שחקה של נבחרת ארגנטינה והיה שחקן פאלרמו לשעבר עבר דווקא לפ.ס.ז' לאחר שצ'לסי, ברצלונה וריאל מדריד היו מעוניינות בו, פאסטורה נמכר לקבוצה הצרפתית תמורת 43 מיליון יורו. פאסטורה בן ה-22, שהחל את הקריירה בטאז'רס, פרץ לתודעה אחרי עונה פנטסטית במדי הורקאן, עימה כמעט זכה באליפות ארגנטינה. משם הוא עבר כאמור לפאלרמו, במדיה הצטיין בשנתיים האחרונות. פאסטורה גם רשם תשע הופעות בנבחרת ארגנטינה. פ.ס.ז' הספיקה לצרף הקיץ את ניקולה דושה, קווין גאמיירו, מילאן בישבאץ', ג'רמי מנז, בלאיז מאטודי, מוחמד סיסוקו וסלבטורה סיריגו.

ליאונרדו עזב את תפקיד מאמן אינטר ומונה למנהל מקצועי תמורת משכורת כפולה מזו אותה קיבל בתלושים של מאסימו מוראטי. הנשיא לשעבר רובין לפרו, שהופיע בכותרות בעיקר בשל מלחמתו בחוליגאנים, פוטר לאחר הגעת הרוכשים החדשים ולא ברור כמה זמן יישאר בתפקידו המאמן אנטואן קומבוארה. שוער פאלרמו סלבטורה סיריג'ו (מכונה 'בופון החדש') יתחרה עם ניקולס דושה שהגיע מראן ובנוסף, מוחמד סיסוקו בא מיובנטוס על מנת להחליף את קלוד מקללה (פרש) במרכז השדה. הבלם הסרבי מילאן ביסבץ' חיזק את ההגנה אחרי שהצטרף מוולנסיין. מי שמועמד לעזוב הוא החלוץ הטורקי מלבוט ארדינג, המבוקש בניוקאסל.

דעה אישית:
    לדעתי תוך וענה אחת הקבוצה לא תצליח להיבנות ישר כמו שצריך ויהיו הרבה פאשלות בדרך שימנעו בקבוצה להמשיך להתנהל כמו שצריך, לדעתי אם הקבוצה תיהיה האלופה בשנה הבאה זה יהיה הישג גדול למרות כל הרכישות שנעשו ולדעתי הקבוצה תסיים בין הארבע מקומות הראשונות.

מה לדעתכם יהיה עם פריס סן ז'רמן ?
    דיון מהנה

נערך לאחרונה על ידי Pumba; 19-08-2011 בשעה 20:04.

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

2. קישורים ממומנים

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

טוב אני אתן את הדעה שלי כרגע ואולי הרבה לא יסכימו עם הדעה שלי אבל כך אני חושב.

על אף שנראה שפ.ס.ז הולכת להיות קבוצה בלתי ניתנת לעצירה אך אני לא חושב ככה, כמו שראיתי כבר במשחק הפתיחה של הליגה הצרפתית היא הפסידה 1-0 ללוריין ובמשחק השני היא חילצה 1-1 בקושי! למורות שהיא חטפה את הגול דקה 88.
    לפי הדעה שלי אם כל הרכשים הגדולים שהיא רכשה כגון: ג'רמי מנז',ניקולה דושה, קווין גאמיירו,מילאן בישבאץ',בלאיז מאטודי, מוחמד סיסוקו וסלבטורה סיריגו וכמובן את אחד השחקנים הכי חמים של הקיץ חאבייר פסטורה.
    עד עכשיו היא לא נוצצת עם כל הכוכבים שלה! פאסטורה לא מככב,ג'רמי מנז' ממשיך את מסורת העצלנות שלו,גאמיירו לא כובש חוץ מהשער במשחק הקודם ומוחמד סיסוקו מתחלש.
    על אף שאני לא אוהב את פ.ס.ז ואני דווקא אוהדד סנט אטיין חבל לי לראות קבוצה כמו פ.ס.ז' מתחילה להיראות כמו סיטי שקונה,קונה,קונה ולא יוצא ממנה כלום אני מאוד מקווה בשבילה שהיא לא תגיע למצב של סיטי אבל אם זה מה שיקרה זה יהיה עצוב מאוד וחבל מאוד.
    למורות שלפ.ס.ז יש מאמן גדול שיכול לקחת אותה רחוק אבל אני חושב שהוא לא יוכל להספיק ללוזריות שיש לקבוצות העשירות למינהם... זה לא סוד בכדורגל שקבוצות שתפור עליהם המילה לוזר גם אם כל הכוכבים ישחקו שם לא יעזור (דוגמא יובנטוס ואפילו רומא ודוגמא למאמן לוזר: קלאודיו רנייארי.
    הדעה שלי שכסף זה לא הכל בחיים, קחו דוגמא את רומא בשנים האחרונות לא היה לה כסף או כוכבים נוצצים ותראו לאן היא הגיעה! חצי גמר ליגת האלופות,נאבקת על האליפות כבר כמה שנים טובות, זוכה בגביעים וכל זה בלי הכסף או הרכש הנוצץ פשוט צריך לבנות לך את הסגל שלך והשחקנים המתאמים ואפילו המאמן הנכון שיודע לעשות את העבודה גם בהתקפה,גם בקישור וגם בהגנה (קחו דוגמא את ווילאש בואש או אפילו לוצ'יאנו ספאלטי שעד היום מככב בזניט פטרסבורג).
    אולי הרבה לא יסכימו איתי ויגיד שזו רק תחילת העונה ושיקח זמן לבנות קבוצה זה נכון קבוצה לא בונים ביום אחד זה ידוע אבל גם לא מנצנצים אותה ביום אחד ובסוף כאלה קבוצות יכולות להגיע למצב של ריאל מדריד שכל השחקנים שלה (לפחות רובם) הם בעלי אגו גבוהה שחושבים על עצמם.
    בקיצור אולי זה מוקדם מדי להגיד אבל אני לפחות חושב שפ.ס.ז ממש לא הולכת לנצנץ השנה עם הכסף הגדול שלה היא לא שונה מסיטי או ממחצ'קאלה.
    נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 19-08-2011 בשעה 23:50.
    Erik Lamela 8

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן אלא על המלצרית שמביאה אותו

לדעתי פ.ס.ז' תפשל בדיוק כמו מכבי ת"א ומנצ'סטר סיטי בעונה שעברה, הקבוצה כבר הפסידה את המחזור הראשון ולא נראתה כל כך טוב, וגם במחזור השני..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect