|
|
כבר פירסמו פה כמה פעמים.
סו וואט?
זאת הדאגה שלך? כשיש לך כמה מדינות ערב שמאיימות עלך זה מה שאיכפת לך? :| תנועה נאצית בארה"ב? :|
Bring the Violence-
מכיר את זה
שים לב שברקע צועקים להם GO HOME
ואתה?? מה אתה יכול לעשות?? אם המצב היה כמו פעם שהיינו עם בלי מדינה הייתי מציע לך לדאוג, היום אתה רק יכול להציע להם לבוא להפגין בישראל יהיה מצחיק
אתה גם יכול לשלם מס ולהתגייס לצבא ככה תהיה לנו אחלה ישראל
בימי אמפידדדאן אני זוכר שתמיד מישהו מהפורום היה פורץ לאתרים נאצים והיינו מציפים את אמאמאמא שלהם חחחח
אחח אחחחחחחח היו ימים חחחח
לא... הם לא שמעו על דבר קטן כזה שנקרא חיים
כולם שם סתם הומואים מפגרים.. ואם הם גם מפרסמים את זה אז עוד יותר גרוע.. טחחחחחחחחחחחחחחחחח עזוב אחי כולם סתם חבורה של מפגרים? מה הם יכולים לעשות חוץ מלשחק במלחמה? כוס אמק יש לנו מדינה!! אף אחד לא נוגע בנו פה... תגייס לצבא ותתרום כמה שאתה יכול כדי להגן על המדינה היחידה שיש לנו
חחחחחחחחחחחחח
איזה לפלפים...ללכת לשם ולשרוף אותם חיים ת'בני זונות האלה...
מושפעים...מה הם יעשו עכשיו כשיש לנו צבא ומדינה...רק לזיין לכולם ת'שכל
תסלחו לי אבל-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מה אתם נלחצים מחבורה של ליצנים שאין להם טיפה של כריזמטיות ואין להם מושג איך לסחוף את הקהל איתם?
הבחור שמדבר בהתחלה מנסה בצורה נושאת למצוא משהו לדבר עליו,רואים שהוא מדבר מתוך מושפעות או מתוך סמים כנראה.אין לו בסיס..תראו למשל כל פעם שמראים את הנאומים של היטלר הבן של זונה הזה..רואים שהוא מדבר ממקום של שנאה אמיתי..והוא יודע לסחוף איתו את הקהל..ההוא אין לו מושג כולו חצי אוטיסט...
בקיצור,כו שידידי מר. רון קופמן היה אומר-
תעשה לי טובה.
נערך לאחרונה על ידי Morag; 17-04-2007 בשעה 14:18.
תראו את הבלונדינית הזונההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כוס אמ אמא שלהם בני זונות שה' יקח להם את החיים בני שרמוטות !
הלוואי יקבלו סרטן בני זונות מיזדיינים בתחת !!!
כוס אמא של הבלונידית שה' ישרוף אותה בחיים בני זונות !!!
נערך לאחרונה על ידי KarmaPolice; 17-04-2007 בשעה 13:12.
חולי נפש, איך אפשר להזדהות עם המעשים של הנאצים?
ניראה לי אפחד לא פוגע ולא מעליב את האנשים האלה אז אין להם על מי לכעוס אז הם באים כמובן - ליהודים!
צריך לעצור את זה וכל מי שאומר שלא צריך לדאוג טועה טעות חמורה מאוד!