נכתב במקור על ידי BigHit לילה טוב לכולם! מחר שבת חתן של בן דוד, צריך לקום מוקדם פשש ומספיק לך לישון 6 שעות?
נכתב במקור על ידי BigHit לילה טוב לכולם! מחר שבת חתן של בן דוד, צריך לקום מוקדם מזל טוב ולילה טוב
קרדיט לFRENZY
באסה לך ><
טרה נובה שולט
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep מזל טוב ולילה טוב אני אמסור לו, תודה.
יאלה לילה טוב חברה
נכתב במקור על ידי BigHit אני אמסור לו, תודה. נו באמת על מי אתה עובד.. אתה תמסור לו? באמת??
נכתב במקור על ידי _AnGi_ לילה מטורף לכולם נהיית מפקחת נתקת קשר ? (moshesee אם את בכלל זוכרת :/ )
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ יאלה לילה טוב חברה לילה טוב אחי
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ יאלה לילה טוב חברה לילה טוב
נכתב במקור על ידי By The Way פשש ומספיק לך לישון 6 שעות? אני הולך לישון ב-3 בערך כל יום וקם ב-7 לעבודה, אז בתאכלס, 6 שעות זה יותר מדי ><
נכתב במקור על ידי BigHit אני הולך לישון ב-3 בערך כל יום וקם ב-7 לעבודה, אז בתאכלס, 6 שעות זה יותר מדי >< ואה ואה תהיה בריא...
נכתב במקור על ידי BigHit אני הולך לישון ב-3 בערך כל יום וקם ב-7 לעבודה, אז בתאכלס, 6 שעות זה יותר מדי >< זה יותר מדי ? בטוח ?
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep תפסיק לגנוב בחורות ><... לך לאתרי פורנו תמצא כוסית,חפש תמונות בגוגל... תמצא תמונה ותבקש שיעשו לך עיצוב >< חחחחחחחחחחחחח XD אני רק בן 12
" The Begin of HTML and C+ "
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ יאלה לילה טוב חברה לילה טוב אחי בוא לסקייפ כפרע .
נכתב במקור על ידי By The Way ואה ואה תהיה בריא... אני אמסור לי, תודה. אני ממצמץ יורד לי דמעה מרוב האור החזק של המחשב :|
חוקי הפורום