קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מאמר] כמה טיפים לאלה שלא יודעים איך להתחיל עם בנות :)
    על ידי Xanax בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 11-04-2011, 20:44
  2. [שאלה] איך להתחיל עם בנות..?
    על ידי -8aN- בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-10-2007, 20:35
  3. [מאמר] מצויין על איך להצליח עם נשים
    על ידי Beauty_Angel בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 31-05-2007, 14:26
  4. איך מתחילים עם בנות? חח
    על ידי Rilno בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 24-10-2006, 22:50
  5. איך אתם אוהבים בנות ?
    על ידי OrP בפורום סקרים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 05-08-2006, 16:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

איך להצליח עם בנות במועדונים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    1
    נקודות
    309
    משפט מחץ
    Legalize It!

Post איך להצליח עם בנות במועדונים

כתבתי את המאמר הזה בפורום אחר(מתחרה) אבל אני אפרסם גם פה..

הכי חשוב-ליהנות, בנות זה רק בונוס.

קודם כל, הכי חשוב זה ליהנות במועדון! תמיד תזכרו שאתם מגיעים למועדון לא במטרה למצוא בנות כי ממילא הבנות שיוצאות למועדונים הן בד"כ לא הבנות שהייתם רוצים... אז בואו למועדון עם מטרה אחת- ליהנות! הבנות רק בונוס.
    גם אני הייתי פעם אחד כזה שהולך למועדונים רק בשביל לזרום שם עם בנות, והיו ימים של נפילות, למרות שהייתה מסיבה מאוד טובה עם אמנים טובים ויכולתי ליהנות, תמיד התעסקתי באיך אני משיג סגירה. ואם לא הייתי משיג סגירה טובה הייתי אח"כ מתבאס וכמו שאר החברים שלי "איזה מסיבה חרא..".
    אבל האמת שאנחנו לא ידענו ליהנות.
    אבל מאז שהתחלתי ללכת בידיעה שהבנות רק בונוס, באמת שכל מסיבה נהנתי מאוד! כל החברים המתוסכלים היו מתבאסים אבל בגלל שאני באתי בידיעה של ליהנות, נהנתי באמת! וגם הבנות לא איחרו להגיע...

אז אחרי שאתם באים בגישה של ליהנות, פשוט תיהנו! תעשו מה שבא לכם, תרקדו, תשתגעו ותעשו מה שאתם אוהבים לעשות.
    אל תסרקו את האזור יותר מידי בלחפש בנות, עם ההנאה הן כבר יבואו.
    תראו שיש לכם קשרים חברתיים, אל תהססו לפתוח שיחה עם כל מי שאתם רואים, לא משנה באיזה נושא, אבל תיראו חברותיים. זה יעלה לכם את הערך החברותי. כמו כן שווה ליצור קשרים עם אנשים חשובים כמו המפיקים, דיג'ייז ועוד.. זה יעלה לכם את הערך.

ביטחון עצמי גבוה!

אחד הכללים החשובים במועדונים ובפיקאפ בכלל זה ביטחון עצמי גבוה!
    תבואו בגישה של אלפא, בגישה שאתה יכול להשיג כל בת, בגישה שהבנות במועדון הן פחות ממך.
    הבנות במועדונים מחפשות בעיקר גברים עם ביטחון עצמי גבוה, וכן, במועדון עדיף גם מופרז.
    כמו שאמרתי למעלה, אל תהססו לפתוח שיחה עם כל אחד, אפילו גברים. זה יכול להיות סתם שטויות כמו "אחי, שילמת כניסה, הגעת עד לפה, בטוח גם השקעת בשתייה, אז למה אתה לא רוקד? יאללה שתחרר שתחרר..." כשאני אומר את זה ב100% מהמקרים עם אנשים שאני לא מכיר הם צחקו ולקחו את זה בהומור ורובם התחילו לרקוד לידנו אפילו להראות איך הוא רוקד .

לבוש

אז למרות שבפיקאפ הלבוש, המראה לא קובע הרבה... במועדון הוא קובע המון!
    אם בכללי זה רק 20% אז במועדון זה לפחות 30%-40%! וכל השאר ביטחון עצמי, שפת גוף ועוד..
    הבת שתתחילו איתה יודעת שזה סטוץ, ורוב הסיכויים שהיא שם עם חברות והן כנראה ישפטו אותך על מראה.
    אז חשוב לה שחברות שלה יראו שאתה שווה וחתיך.
    השתמש בבושם טוב, בחולצה וג'ינס מושקעים וכמובן בנעליים(בנות שופטות הרבה ע"פ נעליים), דאג שהבגדים יהיו נקיים וכמה שפחות עם ריח של אלכוהול.(הצטייד במסטיקים)
    עדיף להשקיע גם בתספורת מתאימה, לא יותר מידי מוגזמת אבל שתהא מיוחדת!

פיקוק

מומלץ להשתמש בפיקוק שיבליט אתכם, יספר עליכם הרבה וכמובן ייצור עניין.
    זה יכול להיות התספורת שלכם, גימיק של מסיבות(כמו משרוקית, סטיקלייט, שרשראות הוואי, שרשראות של אורות ועוד), אביזר מסוים של הבגדים וככל העולה על רוחכם.
    אני לפעמים מפיק מסיבות אז יש לי הרבה שרשראות של אורות(כמו של יום העצמאות) בבית, כשאני הולך למועדון אני לוקח אחת ושם עליי, עוד בסלקציה זה יוצר עניין. יש מפיקים שמחלקים את זה במסיבות אז שם זה די מאבד מהערך שלו אבל בהמון מסיבות שהייתי לא חילקו וזה ייחד אותי מאוד, גם ראיתי שתי בנות עם אותה שרשרת שבאו איתה גם וזה עזר לפתוח גם איתן.
    המוןן בנות מנסות לקחת לי את זה באמצע המסיבה, כמובן שאני לא מוותר וברוב המקרים זה עוזר המון לפתוח.
    * אם אתם לא מתחברים לפיקוק וחושבים שהוא מכוער אל תשימו אותו, אל תהיו מה שאתם לא!

אלה בכללי כמה כלים עיקריים שאם תצטיידו טוב בשלושתם אין סיבה שהבנות לא יתעניינו בכם, ואפילו בנות יתחילו איתכם!

ועכשיו, איך אנחנו מתחילים עם הבנות?!

אז אחרי שיצרתם קשרים חברתיים והכל, אתם מתעניינים בבת מסוימת, איך מתחילים איתה?
    יש את הבנים שבאים לבנות מאחורה, מניחים את הידיים על המותניים ומקווים שהיא תזרום.
    הסיכוי שהיא תזרום הוא אחד לשמונה לפי דעתי...
    ככה שיש מצב שתצליחו ובד"כ זאת שתזרמו איתה לא תהא HB יותר מ8.5, וגם זה מייאש ובמידה ואתם לא ממש מפוצצים בביטחון, הסירובים ייפגעו המון בביטחון שלכם.
    אז כמו שהבנתם אני ממש לא ממליץ על השיטה הנ"ל..

אני בעד שכל אחד יאמץ לו דרך מתאימה ויתאים עצמו ע"פ הסיטואציה, אם זה מועדון שלא שומעים כלום(כמו ברוב המועדונים) וקשה לדבר אז התאימו את עצמכם למצב. כמו כן התחשבו בנתונים כמו אם יש מקום שקט באיזור שניתן לבודד לשם, ספות שאפשר לשבת שם, אם ניתן לצאת עם חתימה ואז לחזור ועוד...
    להרבה אנשים קשה בחלק הזה אז אני אנסה לעזור לכם בכך שאספר לכם מה אני עושה בד"כ אבל אני בעד שתאמצו לעצמכם דרך!
    בד"כ במועדונים שאני הולך אליהם יש המון מוזיקה ואי אפשר לשמוע כלום, קשה מאוד לבודד למקום שקט, אין מקום טוב לשבת בו ולא ניתן לצאת עם חתימה.
    אני יוצר קשר עין עם המטרה. כמובן לא מוריד את העיניים(למי שלא יודע- מעיד על ביטחון עצמי גבוה והתחושה שאתה יותר חזק ממנה) ונותן חיוך קטן, נותן לפנים לדבר ואפילו מדבר כזה אם היא צוחקת... עד שהיא מורידה את העיניים, אתם יכולים להוריד.
    אם היא עדיין לא באה לרקוד לידי(נדיר, אבל קורה ), אני הולך לאזור שלה, כמובן לא בא מאחורה, מגיע עם חבר והיא בד"כ בקבוצה של שתיים-שלוש. אני נכנס למעגל שלהן, ובמקום לדבר כמו בסט קבוצתי רגיל, פשוט נותן לשפת גוף, לפנים ולחיוכים לדבר.
    כמובן אני מנסה להתחבב על כל הבנות בקבוצה ומקדיש את עצמי לכולן, למטרה קצת פחות (לגרום לה קצת לקנא), רוקד איתן קצת עם חברים וזה.. צוחק איתן המון! ואז לוקח לה את היד כמובן אחרי אישור לא רישמי מהחברות והיא בד"כ באה, לוקח אותה אליי מבודד קצת מהחברות, אפילו שלא יהיה למקום שקט, לא חייב לדבר הרבה, מספיקות כמה שאלות בסיסיות כמו "מאיפה את?", "איך קוראים לך?" וכאלה.. אחרי שרוקד איתה קצת(את זה אתם לא יכולים ללמוד מכתב, תנסו לראות אחרים ולהבין איך לרקוד איתן) ויוצר מספיק נוחות אפשר להגיע לנשיקה, אני לא מפרט פה הרבה כי זה אינדיבידואלי לגמרי.. וכל בת שונה מאחרת אבל זה מה שקורה בד"כ.

למעלה פירטתי על קבוצה, במידה והיא לבד(יכול להיות שהלכה שנייה לקנות משהו או לשירותים וכו'..) אני יוצר קשר עין רגיל, אותו דבר עם חיוך ושפת גוף, ואז בא אליה לאוזן כזה וזורק משפט דפוק כמו
    "את יודעת מה זה ביט?"
    "כן"

"אז את ממש לא עליו... בואי אני אלמד אותך לרקוד."
    ובמידה והיא עונה:
    "לא"
    "עכשיו אני מבין למה את לא יודעת לרקוד.. בואי אני אלמד אותך"

זה לפי הסיטואציה ולפי איך שנראית לי, זה יכול להיות כל משפט דפוק אחר אם זה בא עם המון ביטחון עצמי, וכמו שראיתם עדיף לשלב גם נאג ולגרום לה עניין.

חשוב מאוד שתזכרו:
    בנות משקיעות המון מזמנן בשביל להתארגן, לנסוע, כניסה ועוד למסיבה.. הן לא משקיעות הכל לשווא, הן רוצות שיצא להן משהו מזה אז כמובן שהן מרוויחות, לפעמים אף יותר מכם. כמו שאומרים WIN-WIN.

ומשפט מוטיבציה למועדונים:
    בת שאומרת שהיא באה למועדון רק בשביל לרקוד זה כמו שגבר יגיד שהוא רואה פורנו רק בשביל העלילה.

2. קישורים ממומנים

אהבתי את המשפט האחרון חזק ביותר! חחח ושמע בערך כל מה שרשמת פה נכון באופן כללי, אני די חושב כמוך אבל עוד טיפ חשוב שקשה עד כמעט בלתי אפשרי לבוא בגישה של "לתקוף" כל אחת ובמיוחד אם אתה עושה את זה לבד (קרה לי 99 אחוז מהפעמים עקב חברים שלא ממש בקטע) תאמת שיצאו לי מזה כמה דברים בין היתר יזיזות נחמדה חח אבל זה היה נדיר הבחורה פשוט זורמת על, תאמת לפני כמה זמן לא חשבתי שאני ימצא מישהי שמדי פעם אני אראה אותה רק כדי שנעשה "כיף" יחד, חשבתי שיהיה או קשר או סטוץ אבל בולשיט, הכל יכול להיות , הכי חשוב בכל החרטא הזה זה אמונה עצמית וביטחון עצמי.

אהבתי שבתור חלק מהמאמר הוספת סיפורים מניסיון אישי

אי ספק שמעודונים זה איבר משל עצמו בתחום הפיקאפ
    לדעתי הכיפי יותר

ואם תשאלו אותי
    משחק המועדונים מתבסס על פיקוק:
    מבדיל
    מעיד על ביטחון
    בלי לדבר נותן רקע לאופי שלך [בעיקר מעיד על דומיננטיות וביטחון]
    בנוסף הבנות ניגשות אליך לגעת \ להסתכל\ לדבר על זה והסטים נפתחים מאליהם
    וזה גם כיף

חח תלוי כמובן בפיקוק שלכם =]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איציק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אהבתי את ההשקעה תודה אחי למדתי מזה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,115 | הודעות: 8,201,708 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect