|
|
אני לא מאמין קראתי הכל![]()
היא בת מה תודה אחי :|
תודה שני =]
קרא חוקי חתימות
חרטא ברטה אחים שלי
יש לי חבר שעושה את זה כל הזמן..למה? כי הוא חנון..
'סרג'ים' להסתובב ולעשות פאדיחות,חוסר חיים מוחלט פשוט ללכת ולהתחיל עם בחורות..תעשה לי טובה
ראיתי הרבה מאמרים כאלה אבל לדעתי הם סתם מגזימים כי סה"כ זה נשים לא איזה פוליטקאי ממולח שצריך להתחיל איתו
פשוט לבוא עם ביטחון ולא לחשוב יותר מידי
מי שמתחיל עם בנות הוא חנון? הדברים כאן טיפה סותרים אחד את השני חח.
קודם כל לחנון אין בטחון עצמי, לחנון אין מושג איך לגשת למישהי, לחנון אין שום הערכה וכבוד למין השני והכי חשוב חנון לא מכבד את עצמו ואין לו ערכים קבועים שלפי הם הוא חי.
חוץ מזה, מאיזה ניסיון אתה מדבר בכלל? למה אתה מתייחס לסארג'ים כתחום? זה מראה עד כמה שאתה לא יודע על מה אתה מדבר.
DimA
ברור שבגיל 13-15 אין טעם לעשות את זה כי הרי לא יוצאים לפאבים והחברות שיש הן חברות שאתה מכיר או ידידות או מהשכונה או סתם מהכיתה, אתה לא יוצא לפאבים אתה לא מכיר אנשים חדשים וזה כלום אין טעם להתחיל להגיד לבחורה אני רוצה לקנות לידידה כי ילד בן 13 לא עושה את זה.
לעומת זאת אני נער בן 18 אני כן יוצא לפאבים ולפעמים יוצא שאתה נתקע ואין לך מה להגיד אז ברור שלא תוציא שליף או איזה משפט מוכן אבל הניסיון עוזר בחיים בכל תחום וגם פה הוא יכול לעזור.
יש אנשים שלא יודעים איך להתחיל לנהל שיחה וזה נורא חבל, אני אישית אולי לא קזנובה או דון חואן אבל לקיים שיחה אני יודע והמדריך הזה יכול לעזור למי שלא יודע.