אין קשר לגיל, אתה יכול לנהל חיי חברה בלי סקס גם בגיל מבוגר יותר.. זה פשוט הנאה שחבל לוותר...
אין קשר לגיל, אתה יכול לנהל חיי חברה בלי סקס גם בגיל מבוגר יותר.. זה פשוט הנאה שחבל לוותר...
|
|
עצוב שהגיל הממוצע רק ממשיך לרדת..
אני הייתי בקנדה שנה שעברה בחופש הגדול במן סאמר קאמפ כזה.
הגיל ששם הם מקיימים יחסי מין הוא בין 11 ל13 ואני לא צוחק..
הרגשתי מוזר שם שכל החבר'ה בגיל שלי קיימו של כבר יחסי מין ואני כווולה התחרמנתי עם חברה שלי..
לשעבר 'Like
אחי זה נורא תלוי אני למשל הפעם הראשונה זה היה בגיל 12-13 ואני חושב שזה יהיה מוקדם מיד
בן צריך בסביבות גיל 15-16
בת 17-18 לא לפני
ולא צריכים לעשות את זה לפי גיל צריכים לעשות את זה אם אתה מוכן לזה![]()
זה לא עניין של ילד קטן אני בן 18. כנראה שמחשבה שלי שונה מי שלך וזה לא משנה שבנות מתפתחות לפני בנים אני אומר שבת צריכה לשמור על עצמה יותר מגבר שתינו יודעים שאם בת מזדינת מלא אז יוצא לה שם של שרמותהועל תגידי לי שזה רק מחשבה שלי כי ככה כל הבנים יגידו לך וגם יש גם מלא בנות שיגידו לך זה שקנה את סוגרת את העינים שלך למה שהולך מסבבך זה כבר בעיה שלך
וכמו שאת תמיד לא רוצה אני גם אומר לא משנה הגיל משנה אם את מוכנה הוא מוכן לזה בכלל
אינה התשובה שלך
וכמו שאמרת אם בת לא תשמור על עצמה היא לה שם רע שמעי אני לא שוביניסט הוא משהו אני פשוט רואה את התוצאה הגדולה כי אני מסתובב ליד מלא אנשים שככה יגידו לך אבל סוג המחשב שלי שונה מזאת אבל אני גם חושב שבת בת 17לא צריכה לשכב כבר עם 5 גברים
זה לא שאני אומר של לגבר מותר אבל לפי החברה שאנו חיים בה זה עושה שם רע רק לבת ולא לגבר