קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [התייעצות] דרכים לעשות כסף באינטרנט
    על ידי Not_Matter בפורום כסף ברשת
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 06-01-2012, 14:32
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-07-2009, 01:08
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 28

דרכים לעשות כסף באינטרנט.

משתמש מתקדם
    לייקים
    81
    נקודות
    480
    משפט מחץ
    "שלא מחזירים לך תשובה, זה יותר כואב מאגרוף לפנים"

ברירת מחדל דרכים לעשות כסף באינטרנט.

אפשר בבקשה דרכים לעשיית כסף באינטרנט?
    דרכים שאני כבר מכיר:
    - eBay
    - באקסים
    - הייפים
    - הורדות
    - סרטונים
    - תוכניות שותפים
    נערך לאחרונה על ידי dammass; 21-08-2011 בשעה 15:47. סיבה: רשמתי פעמיים סרטונים

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ....
    לייקים
    31
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ....

קודוס חחחחח

משתמש מתקדם
    לייקים
    64
    נקודות
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי dammass צפיה בהודעה
    דרכים שאני כבר מכיר:
    - eBay
    - באקסים
    - הייפים
    - הורדות
    - סרטונים
    - תוכניות שותפים
    - סרטונים
    אין עוד דרכים! תבינו כבר, באף אחד מהדברים האלה לא השקעתם...
    מה המטרה שלך באשכול הזה?
    אתה יודע טוב טוב שהאלה הדרכים העיקריות ויותר מחצי מהם לא מכניסים בכלל.

משתמש מכור
    לייקים
    298
    נקודות
    50

כמו שג'וני(יונתן לא?) אמר,אתה יודע מספיק דרכים,פשוט אין לך כוח להשקיע.
    כמו רוב הפורום פה,כולל אני.
    נערך לאחרונה על ידי Quiet; 21-08-2011 בשעה 15:36.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ....
    לייקים
    31
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ....

דרכים שאני כבר מכיר:
    - eBay
    - באקסים
    - הייפים
    - הורדות
    - סרטונים
    - תוכניות שותפים
    - סרטונים
    הם דוברי אמת אחי אבל יש עוד מלא דרכים מחו"ל כמו קידום מוצרים מ CLICK BANK וקודוס כמו שאמרתי והגרלות ואתרים שכמו אתרי מתנות חינם רק שחלק מהמתנות זה כסף לפאיפל וכן הלאה אתה מבין?! אם תיהיה טוב במשהו תוכל לנצל את הפוטנציאל עד הסוף אבל כמו שאמרו למעלה צריך להשקיע אם אתה פותח אשכול כזה כנראה שנמאס לך להשקיע בהורדות ואתה על שפל המדרגה אז תיקח את עצמך בידיים ותגיד לעצמך ששום דבר לא נגמר ולך לדבר הבא למשל תוכניות שותפים? 5 דקות פתחת בלוג ואחר כך זה לקדם את האתר... למשל קודוס? יש לך 12 דולר? תקנה 3 VCC תאשר 3 מופנים ואופה 80 דולר! יש לך שירותי עיצוב וקידוד? תמכור בקיצור לא חסר...
    אל תשכח VAGEX דואר ישראלי ויש גם הייפים שעושים 600 אחוז בשבוע וזה אמיתי לגמרי אני קיבלתי תשלום אבל אני לא יפרסם אותו כי הוא חשוב לי מידי אז כדאי שהוא לא יסגר חח
    נערך לאחרונה על ידי SkyLord; 21-08-2011 בשעה 15:50.

משתמש מתקדם
    לייקים
    81
    נקודות
    480
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי joni123123 צפיה בהודעה
    אין עוד דרכים! תבינו כבר, באף אחד מהדברים האלה לא השקעתם...
    מה המטרה שלך באשכול הזה?
    אתה יודע טוב טוב שהאלה הדרכים העיקריות ויותר מחצי מהם לא מכניסים בכלל.
    המטרה באשכול הזה היא שתתנו לי דרכים חדשות לעשות כסף באינטרנט. for god sake רשמתי את זה בכותרת...
    אתה יודע מה? תנסה אתה להביא 100,000 צפיות לאתר videobb בדרך חוקית. ואז תגיד שאני לא משקיע.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Quiet צפיה בהודעה
    כמו שג'וני(יונתן לא?) אמר,אתה יודע מספיק דרכים,פשוט אין לך כוח להשקיע.
    כמו רוב הפורום פה,כולל אני.
    זה לא קשור להשקעה, תוכניות שותפים אני לא יכול, כי אני לא מקבל את הכסף ל PayPal. באקסים צריך השקעה כספית גדולה כדי להצליח ואין לי!!!!! הורדות, רק אם אתה מעלה דברים לא חוקיים(פרוצים כמו משחקים סרטים וכו') אתה מצליח ואני לא אעשה דברים כאלו! כנ"ל לגבי סרטונים! אני לא יכול להוציא כסף על דברים כמו VCC כי אני לא מרוויח דולר אפילו בחודש! כנ"ל לגבי הייפים וebay!
    ציטוט נכתב במקור על ידי SkyLord צפיה בהודעה
    הם דוברי אמת אחי אבל יש עוד מלא דרכים מחו"ל כמו קידום מוצרים מ CLICK BANK וקודוס כמו שאמרתי והגרלות ואתרים שכמו אתרי מתנות חינם רק שחלק מהמתנות זה כסף לפאיפל וכן הלאה אתה מבין?! אם תיהיה טוב במשהו תוכל לנצל את הפוטנציאל עד הסוף אבל כמו שאמרו למעלה צריך להשקיע אם אתה פותח אשכול כזה כנראה שנמאס לך להשקיע בהורדות ואתה על שפל המדרגה אז תיקח את עצמך בידיים ותגיד לעצמך ששום דבר לא נגמר ולך לדבר הבא למשל תוכניות שותפים? 5 דקות פתחת בלוג ואחר כך זה לקדם את האתר... למשל קודוס? יש לך 12 דולר? תקנה 3 VCC תאשר 3 מופנים ואופה 80 דולר! יש לך שירותי עיצוב וקידוד? תמכור בקיצור לא חסר...
    זה לא קשור להשקעה, תוכניות שותפים אני לא יכול, כי אני לא מקבל את הכסף ל PayPal. באקסים צריך השקעה כספית גדולה כדי להצליח ואין לי!!!!! הורדות, רק אם אתה מעלה דברים לא חוקיים(פרוצים כמו משחקים סרטים וכו') אתה מצליח ואני לא אעשה דברים כאלו! כנ"ל לגבי סרטונים! אני לא יכול להוציא כסף על דברים כמו VCC כי אני לא מרוויח דולר אפילו בחודש! כנ"ל לגבי הייפים וebay!
    נערך לאחרונה על ידי dammass; 21-08-2011 בשעה 15:51.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ....
    לייקים
    31
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ....

המטרה באשכול הזה היא שתתנו לי דרכים חדשות לעשות כסף באינטרנט. for god sake רשמתי את זה בכותרת...

אחי דבר שלמדתי במהלך השנים כשהשקעתי בדברים עזוב כרגע לא משנה מה... למדתי שצריך לקחת סיכון ואם אתה לא מעונין בזה יש לך גם את דואר ישראל ודרך האינטרנט גם אני עושה 15 דולר בחצי שנה... אבל עכשיו התחלתי להתעסק עם קודוס וזה הרבה יותר משתלם... ותקרא את האשכול שלי לגבי רשימות דיוור... עשיתי את זה במיוחד בשבילך...

משתמש מתחיל
    לייקים
    13
    נקודות
    97

אחי דבר שלמדתי במהלך השנים כשהשקעתי בדברים עזוב כרגע לא משנה מה... למדתי שצריך לקחת סיכון ואם אתה לא מעונין בזה יש לך גם את דואר ישראל ודרך האינטרנט גם אני עושה 15 דולר בחצי שנה... אבל עכשיו התחלתי להתעסק עם קודוס וזה הרבה יותר משתלם... ותקרא את האשכול שלי לגבי רשימות דיוור... עשיתי את זה במיוחד בשבילך...
    הוא צודק. צריך לקחת סיכון כדי להשיג רווחים.

תעבוד במציאות יום יומיים תעשה 300 שקל משהו כזה ואותם תשקיע ביאנטרנט.

משתמש מתקדם
    לייקים
    81
    נקודות
    480
    משפט מחץ

האמת שלקחתי סיכון והפסדתי 11.5$ שלוקח לי חודשים לעשות סכום כזה.
    אני אקרא אותו.

ציטוט נכתב במקור על ידי LetsGoOn צפיה בהודעה
    הוא צודק. צריך לקחת סיכון כדי להשיג רווחים.

תעבוד במציאות יום יומיים תעשה 300 שקל משהו כזה ואותם תשקיע ביאנטרנט.
    יש לי ב"מציאות" 2000 ש"ח אבל אני מעוניין להכניס חלק מהם לאינטרנט כי אני צריך אותם.
    נערך לאחרונה על ידי dammass; 21-08-2011 בשעה 15:58.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ....
    לייקים
    31
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ....

האמת שלקחתי סיכון והפסדתי 11.5$ שלוקח לי חודשים לעשות סכום כזה.
    אני אקרא אותו.
    איזה סיכון לקחת אם אפשר לשאול?
    אני מדבר איתך בדברים שאתה יודע שהם אמינים ואפשר לסמוך עליהם... משהו שאנשים כבר מכירים אם אתה מבין אותי? כמו שאתה תשקיע במדד ת"א 100 אתה יודע שרוב הסיכוים שתניב רווחים למרות שזמן האחרון לא אבל מה זה משנה חח בקיצר תעיין קצת בפורום על דרכים לעשות כסף ותראה לאן אתה פונה בהמשך. מה שלא יהיה בהצלחה אחי!

משתמש מתקדם
    לייקים
    81
    נקודות
    480
    משפט מחץ

איזה סיכון לקחת אם אפשר לשאול?
    אני מדבר איתך בדברים שאתה יודע שהם אמינים ואפשר לסמוך עליהם... משהו שאנשים כבר מכירים אם אתה מבין אותי? כמו שאתה תשקיע במדד ת"א 100 אתה יודע שרוב הסיכוים שתניב רווחים למרות שזמן האחרון לא אבל מה זה משנה חח בקיצר תעיין קצת בפורום על דרכים לעשות כסף ותראה לאן אתה פונה בהמשך. מה שלא יהיה בהצלחה אחי!
    באקס.. הבעיה עם קודוס שאין לי מספיק כסף להשקיע בVCC על כל אחד שיבוא ובסוף יידפוק אותי.. (יירשום פרטים לא נכונים יירשם פעמיים או משהו..) ואין לי מושג איפה קונים VCC של קודוס וכל מיני..

ותודה..
    נערך לאחרונה על ידי dammass; 21-08-2011 בשעה 16:04.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ....
    לייקים
    31
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ....

באקס.. הבעיה עם קודוס שאין לי מספיק כסף להשקיע בVCC על כל אחד שיבוא ובסוף יידפוק אותי.. (יירשום פרטים לא נכונים יירשם פעמיים או משהו..)
    אני באמת לא רוצה לאכזב אותך אבל אף אחד לא משקיע בבאקס מבחינת כספית לרוב ולגבי הקודוס עם VCC יש אנשים שמוכרים בזול (לא אני) ותנסה למשוך כסף באתר כלשהו כשיהיה לך מספיק..
    נערך לאחרונה על ידי SkyLord; 21-08-2011 בשעה 16:10.

משתמש מתקדם
    לייקים
    81
    נקודות
    480
    משפט מחץ

אני באמת לא רוצה לאכזב אותך אבל אף אחד לא משקיע בבאקס מבחינת כספית לרוב ולגבי הקודוס עם VCC יש אנשים שמוכרים בזול (לא אני) ותנסה למשוך כסף באתר כלשהו כשיהיה לך מספיק..
    אוקיי. ו Vagex זה כבר לא אפשרות בשביל מהסיבה הפשוטה שהמשתמש שלי חטף איזה באג או משהו ואני מרוויח 2000 קרדיטים ליום והמחשב עובד באופן מלא! והרייטים ענקיים ככה שכבר שום דבר לא משתלם באתר הזה...

מורחקים
    שם פרטי
    SEXI
    לייקים
    75
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אוהב לעשות כסף באינטרנט

כולכם טועים יש עוד המון מאוד דרכים לעשות כסף באינטרנט תוכניות שותפים זה מילה ענקית אי אפשר להגיד סתם ככה שאתם מכירים את כול סוגי תוכניות השותפים שיש הנה כמה דוגמאות לתוכניות שותפים שונות למשל: העלאת קבצים והתוכנית שותפים של גוגל אדסנס זה תוכניות שותפים שונות לגמרי ואני יתן לכם עוד דוגמא לתכניות שותפים שאף אחד פה לא מכיר זה שיווק רשתי אתר לדוגמא תרשמו בגוגל:שי המועדון לצרכנות נבונה בעמ ותראו!
    וחוץ מזה יש עוד המון סוגים של תוכניות שותפים ולא נראה לי שאתם מכירים את כול הסוגים של תוכניות השותפים!
    הנה נתתי לך עוד דוגמא לתוכנית שותפים שלא נראה לי שאתה מכיר שיווק רשתי

משתמש מתקדם
    לייקים
    64
    נקודות
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי as1998 צפיה בהודעה
    כולכם טועים יש עוד המון מאוד דרכים לעשות כסף באינטרנט תוכניות שותפים זה מילה ענקית אי אפשר להגיד סתם ככה שאתם מכירים את כול סוגי תוכניות השותפים שיש הנה כמה דוגמאות לתוכניות שותפים שונות למשל: העלאת קבצים והתוכנית שותפים של גוגל אדסנס זה תוכניות שותפים שונות לגמרי ואני יתן לכם עוד דוגמא לתכניות שותפים שאף אחד פה לא מכיר זה שיווק רשתי אתר לדוגמא תרשמו בגוגל:שי המועדון לצרכנות נבונה בעמ ותראו!
    וחוץ מזה יש עוד המון סוגים של תוכניות שותפים ולא נראה לי שאתם מכירים את כול הסוגים של תוכניות השותפים!
    הנה נתתי לך עוד דוגמא לתוכנית שותפים שלא נראה לי שאתה מכיר שיווק רשתי
    O_O LOL
    אתה יודע לדבר אה?, אבל יותר מ15$ באפלודינג לא עשית....
    אל תבלבל לו את המוח. אתה מדבר כאילו יש לך אתר משגשג.. אתה מדבר כמו מישהו שלא הרוויח שקל ובנתיים רק קרא מאמרים,
    העלה קבצים לאפלודינג וחןלם ליותר מ15$

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,628 | הודעות: 8,173,215 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect