קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] בית"ר ספגה עונש קשה בבית הדין
    על ידי יאאאאאללללללה ביתר בפורום כדורגל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-12-2011, 15:10
  2. [כתבה] הפעם ב'רביעי בבית הדין': בית"ר, הפועל ואבוקסיס
    על ידי Erik Lamela בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-12-2011, 13:35
  3. [מידע] יחידת הפרקליטות (כולל הסניגוריה) הצבאית ובתי-הדין
    על ידי ornakakun8 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-08-2011, 13:43
  4. תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 30-06-2006, 18:49
  5. מנהלים - יש לי 2 ספקים בבית
    על ידי MrP בפורום משוב
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:15
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

לחיילים המשרתים בפרקליטות הצבאית (כולל הסנגוריה) או בבית-הדין

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלעד
    לייקים
    1
    נקודות
    50

ברירת מחדל לחיילים המשרתים בפרקליטות הצבאית (כולל הסנגוריה) או בבית-הדין

בס"ד

אני משרת במצ"ח בצריפין והמקצוע/תפקיד שלי הוא עובד כללי.אני מאוד מעוניין לשרת בפרקליטות דרום (או בסנגוריה) או בבית-דין דרום.
    אתם יודעים,בבסיס הקטן ליד מז"י,קסטינה.הגשתי טופס 55,אבל הוא מתעכב,והמפקדים שלי לא רוצים שאני אעזוב את היחידה,ולכן הם לא
    המליצו לי בטופס.יש פה חיילים שמסכימים לכתוב לי פה בפורום שהם משרתים בפרקליטות,בסנגוריה או בבית-דין?לא חייב להיות בדרום,בכל
    הארץ.רק שיהיה באחת מהיחידות האלה.אני רוצה שתאשרו לי שאתם ביחידה הזאת,ואני רוצה לשאול אתכם שאלות לגבי היחידה ועוד כמה
    שאלות שקשורות אליי.אז בבקשה,מי שמסכים שיכתוב פה באיזו יחידה או נמצא (פרקליטות,סנגוריה או בית-דין) ואני כבר אצור איתו קשר
    בפרטי.בבקשה,זה נורא חשוב לי!

תודה ולילה טוב

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלעד
    לייקים
    1
    נקודות
    50

בס"ד

הקפצה.
    בבקשה,שמשתמשים שמשרתים ביחידת הפרקליטות הצבאית או בתי-הדין,יכתבו לי פה בפורום,ויאשרו לי לשלוח הודעה בפרטי.
    זה ממש דחוף לי,ולא הייתי פותח על זה סתם אשכול.ואין מצב שאין פה חיילים שמשרתים באחד מהיחידות האלה.אין לכם ממה
    לפחד-יש לי בסך-הכל שאלות כלליות על היחידות האלה,ואני מאוד רוצה להגיע אליהם,ואין לי מושג איך.לכן אני צריך עזרה ממכם..!

תודה ושבוע טוב

משתמש ותיק האוואטר של clicker
    לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן, תעשן ממנו !

חיילים שמשרתים בפרקליטות הצבאית מאיישים תפקידים זוטרים בלבד.

אני לא מאמין שיהיה פה קצין שיכול לתת לך מענה מה שגם שאת רוב השאלות על עבירות בצבא כמעט כל חייל יודע.

כמו שאמרתי לך בנושא הקודם, אתה צריך להגיש קבילה (שממש לא קשורה לפרקליטות הצבאית או לגוף כל צבאי אחר כי היא שלוחה של משרד הביטחון).
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלעד
    לייקים
    1
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי clicker צפיה בהודעה
    חיילים שמשרתים בפרקליטות הצבאית מאיישים תפקידים זוטרים בלבד.

אני לא מאמין שיהיה פה קצין שיכול לתת לך מענה מה שגם שאת רוב השאלות על עבירות בצבא כמעט כל חייל יודע.

כמו שאמרתי לך בנושא הקודם, אתה צריך להגיש קבילה (שממש לא קשורה לפרקליטות הצבאית או לגוף כל צבאי אחר כי היא שלוחה של משרד הביטחון).
    בס"ד

אני לא צריך שקצין יענה לי.ואני גם לא רוצה לשאול משהו על עבירות בצבא.אני רוצה לשאול חיילים שמשרתים בפרקליטות או בבית-דין
    איך הם הגיעו לשם.אם הם עשו מיונים לפני שהתגייסו,אם הם יודעים מתי נפתח קורס משפט בקרוב,איך אני יכול להגיע לשם ולצאת
    ממצ"ח,אם הטופס 55 לא יאושר...אי אפשר אוכל לשלוח בקשה לעבור ליחידה שלכם דרך מייל,ואז אולי קצינים מאצליכם יכולים לעשות משהו
    אז בבקשה,חיילים שמשרתים באחת מהיחידות האלה-תצרו איתי קשר פה או תשלחו לי הודעה פרטית-ואני כבר אהיה אתכם בקשר.זה מאוד חשוב לי.תודה לכם...

ביום חמישי האחרון הגשתי את הקבילה.היום התקשרו אליי ואמרו לי שהם יבדקו את הנושא.היום הלכתי לשלישה ושאלתי אותה מה עם הטופס
    55.היא התקשרה למש"קית ת"ש ,והיא אמרה לה שהטופס כבר הועבר לבקו"ם,ושהיא מחכה לתשובה.שאלתי אותה אם מפקד מצ"ח כבר חתם
    על הטופס,אז היא אמרה לי שכן-אבל הוא לא המליץ.יש לי כמה שאלות:
    1.אתה יודע אם עדיין אפשר לקבול אותם,גם אם הטופס הועבר רק לפני כמה ימים?
    2.יש סיכוי גדול שיוציאו אותי מהיחידה,אם הקבילה תתקבל?ואם יוציאו אותי-אז לאן?בחזרה לבקו"ם?אני אראה קצין מיון..?
    3.לפני שהשלישה התקשרה למש"קית ת"ש,אז שאלתי אותה על הטופס,והיא אמרה לי שהיא עדיין לא קיבלה תשובה לגביו,ושזה יכול לקחת
    יותר מחצי שנה?עכשיו,אני לא מבין למה היא מתכוונת.הרי אמרה לו שנותנים תשובה גג עד חודשיים,לא יותר.אולי היא מתכוונת שבסופו של
    דבר יאשרו לי אותו,אם אני אמשיך לשלוח טפסים,גם אם ישללו אותו?או שאני סתם משלה את עצמי?
    בבקשה clicker תענה לי אתה בעיקר על השאלות האלו,כי אני רואה שאתה מבין בזה.ובאמת תודה על הכל.ובמיוחד סליחה על החפירה.
    אני פשוט בדיכאון ואני מרגיש שאני תקוע באיזה מבוך...

תודה רבה

לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ

קורס משפט ? לא נראה לי שיש דבר כזה ...

כמו שאמרתי לך החיילים שמשרתים בבסיסי חיל הפרקליטות מאיישים תפקידים כמו :
    פקידים, עובדי רס"ר, נהגים, שק"ם ועוד כמה בודדים בלבד.

אין חיילי סדיר שעוברים קורס "משפט" ....

1.כן אתה עדין יכול לקבול אותם כי הטופס 55 חרג מהזמן המקסימלי שהוא היה צריך להמתין בבסיס עד לשליחה.
    2.אם הקבילה תתקבל אני מאמין שיוציאו אותך מהבסיס ויחזירו אותך ליחידת כוח אדם שממנה הגעת (אכ"א, אט"ל, מז"י)
    3.אין דבר כזה יותר מחצי שנה, הטופס 55 אמור להיות גג שבוע בבסיס ולאחר שהוא נשלח לבקום אתה צריך לקבל תשובה אחרי גג חודש.

אם ישללו לך אותו ותמשיך לשלוח סתם טפסים זה לא ישנה כלום ... אף פעם לא יצא לי להכיר חייל ששלח שוב ושוב עד שאישרו לו כי בדרך כלל מתייאשים מזה מהר ומפסיקים לשלוח.
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלעד
    לייקים
    1
    נקודות
    50

קורס משפט ? לא נראה לי שיש דבר כזה ...

כמו שאמרתי לך החיילים שמשרתים בבסיסי חיל הפרקליטות מאיישים תפקידים כמו :
    פקידים, עובדי רס"ר, נהגים, שק"ם ועוד כמה בודדים בלבד.

אין חיילי סדיר שעוברים קורס "משפט" ....

1.כן אתה עדין יכול לקבול אותם כי הטופס 55 חרג מהזמן המקסימלי שהוא היה צריך להמתין בבסיס עד לשליחה.
    2.אם הקבילה תתקבל אני מאמין שיוציאו אותך מהבסיס ויחזירו אותך ליחידת כוח אדם שממנה הגעת (אכ"א, אט"ל, מז"י)
    3.אין דבר כזה יותר מחצי שנה, הטופס 55 אמור להיות גג שבוע בבסיס ולאחר שהוא נשלח לבקום אתה צריך לקבל תשובה אחרי גג חודש.

אם ישללו לך אותו ותמשיך לשלוח סתם טפסים זה לא ישנה כלום ... אף פעם לא יצא לי להכיר חייל ששלח שוב ושוב עד שאישרו לו כי בדרך כלל מתייאשים מזה מהר ומפסיקים לשלוח.
    בס"ד

אני לא יודע אם הקורס עצמו נקרא קורס משפט,אבל אני יודע שהם עושים קורס בבית-ספר למשפט צבאי בצריפין.

2.ולמה שהיא לא תתקבל?לפי מה הם בודקים את זה?ואיך אני אדע אם היא התקבלה?
    3.דווקא אומרים שלא צריך לוותר מהר,וששולחים יותר טפסים,בסוף הם מקבלים אותו.אני בכל אופן לא מוכן לוותר.
    אני יודע שאין לי הרבה סיכויים,בעיקר בגלל שאף אחד מהמפקדים לא המליץ.אבל אני אמשיך לשלוח עוד ועוד
    טפסים ואמשיך לחפור למפקד שלי,למש"קית ת"ש,לשלישה ועוד...עד שיוציאו אותי משם...
    4.יש לי שאלה אחרת,אם הקבילה תתקבל,ולא יוציאו אותי מהיחידה,מה כן קורה מבחינתי?
    5.שאלה נוספת-עובד כללי יכול להיות גם פקיד,או רק עובד רס"ר?כי הממצ"ח שיבץ אותי כפקיד במשרד,ותכלע'ס
    אני עושה יותר עבודות רס"ר מאשר עבודות של פקיד.אני עם חוקר שאומר לי כל הזמן מה לעשות,והוא טוען שהמפקד
    שלנו אומר לו להגיד לי לעשות את זה.אבל זה ממש מוזר.כי הוא לרוב מצייר לו דברים בצייר במחשב,משחק סוליטר
    או גולש לו באתר של מצ"ח...אפשר לעשות עם זה משהו?

לסיכום,אתה רואה שאין לי הרבה סיכוי לצאת משם,ואני מתחיל לאבד תקווה.מה אתה בכל זאת מציע לי לעשות
    כדי לצאת משם,אם הטופס 55 והקבילה לא יעזרו?אין עוד דרכים שאתה מכיר?אני יכול לעשות משהו.אני פשוט
    לא יכול ולא רוצה להישאר בחור הזה..!

תודה ולילה טוב

לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי eladshapira8 צפיה בהודעה
    בס"ד

אני לא יודע אם הקורס עצמו נקרא קורס משפט,אבל אני יודע שהם עושים קורס בבית-ספר למשפט צבאי בצריפין.

2.ולמה שהיא לא תתקבל?לפי מה הם בודקים את זה?ואיך אני אדע אם היא התקבלה?
    3.דווקא אומרים שלא צריך לוותר מהר,וששולחים יותר טפסים,בסוף הם מקבלים אותו.אני בכל אופן לא מוכן לוותר.
    אני יודע שאין לי הרבה סיכויים,בעיקר בגלל שאף אחד מהמפקדים לא המליץ.אבל אני אמשיך לשלוח עוד ועוד
    טפסים ואמשיך לחפור למפקד שלי,למש"קית ת"ש,לשלישה ועוד...עד שיוציאו אותי משם...
    4.יש לי שאלה אחרת,אם הקבילה תתקבל,ולא יוציאו אותי מהיחידה,מה כן קורה מבחינתי?
    5.שאלה נוספת-עובד כללי יכול להיות גם פקיד,או רק עובד רס"ר?כי הממצ"ח שיבץ אותי כפקיד במשרד,ותכלע'ס
    אני עושה יותר עבודות רס"ר מאשר עבודות של פקיד.אני עם חוקר שאומר לי כל הזמן מה לעשות,והוא טוען שהמפקד
    שלנו אומר לו להגיד לי לעשות את זה.אבל זה ממש מוזר.כי הוא לרוב מצייר לו דברים בצייר במחשב,משחק סוליטר
    או גולש לו באתר של מצ"ח...אפשר לעשות עם זה משהו?

לסיכום,אתה רואה שאין לי הרבה סיכוי לצאת משם,ואני מתחיל לאבד תקווה.מה אתה בכל זאת מציע לי לעשות
    כדי לצאת משם,אם הטופס 55 והקבילה לא יעזרו?אין עוד דרכים שאתה מכיר?אני יכול לעשות משהו.אני פשוט
    לא יכול ולא רוצה להישאר בחור הזה..!

תודה ולילה טוב
    אמרתי לך אחי, תגיש קבילה ובמידה ובאמת היא תתפוס ויתחילו תהליך הם 100% יעבירו אותך משם.

אנשים כמוך שרואים שאין להם הרבה סיכוי לרוב עורקים מהיחידה .... אני לא ימליץ לך על זה אבל זו גם אופציה.
    A Fistful Of Dollars

משתמש מתחיל האוואטר של krazex
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    6
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כל הכבוד לצה''ל - משתמטים לעזה.

נתחיל מזה שעריקות היא הדבר האחרון שחייל עם מוטיבציה צריך בנגררת..

יש לי חבר שמשרת במצ''ח ואחרי ששאלתי אותו בשבילך על לעבור משם, הוא אמר שזה דיי קשה לצאת משם..
    הוא גם אמר לי שהשירות שם הוא מאו מעניין, ובתור עובד כללי, אתה יכול לבקש לשנות תפקיד גם בתוך היחידה עצמה.. לא חסרים תפקידים טובים שם, ואם אתה כבר בפנים, אני לא מוצא סיבה למה לא תוכל לבקש תפקיד אחר.
    בהצלחה..!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלעד
    לייקים
    1
    נקודות
    50

אמרתי לך אחי, תגיש קבילה ובמידה ובאמת היא תתפוס ויתחילו תהליך הם 100% יעבירו אותך משם.

אנשים כמוך שרואים שאין להם הרבה סיכוי לרוב עורקים מהיחידה .... אני לא ימליץ לך על זה אבל זו גם אופציה.
    בס"ד

כפי שאמרתי לך,כבר הגשתי קבילה.היום התקשרו אליי,ושאלו אותי למה אני רוצה לקבול,אם הטופס כבר עבר את היחידה.היא אמרה לי
    שצריך עכשיו לחכות לתשובה.אמרתי לה שאני רוצה לקבול כי אני רוצה לצאת מהיחידה וגם שהם היו אמורים לטפל לי בעניין,ולא לחכות
    הרבה זמן ולא להתייחס אליי.היא אמרה לי שהם לא יכולים להתערב בשיבוץ,כלומר בטופס 55.אז מי יוציא אותי מהיחידה מחשש לנקמה?המפקדים שלי?אני לא מבין.ומה הסיכוי שזה אכן יקרה?היא שאלה אותי אם אני רוצה להמשיך בקבילה,ואמרה לי שזה יכול לגרום לעונשים.אמרתי לה שאני רוצה להמשיך בקבילה.היא ביקשה את השמות והדרגות של המפקד היחיד שלי ושל הממצ"ח.היא צריכה לחזור אליי כדי שאני אתן לה את השמות והדרגות של קצינת השלישות וקצינת הת"ש.
    היום דיברתי עם ידידה שלי,שגם קבלה את המפקדת שלה לפני כמה זמן.שאלתי אותה אם יוציאו אותי מהיחידה מחשש לנקמה,כפי שאמרת
    לי,והיא אמרה לי שזה סתם שטויות,שלכולם אומרים את זה ושזה סתם כאבי ראש.היא גם אמרה לי שאני יכול להידפק מזה.היא גם אמרה לי שאני יכול לבקש לבטל את הקבילה מתי שאני רוצה.
    אני אגיד לך את האמת,אני קצת מפחד מהנקמה הזאת.הרי הם לא יודעים שאני קובל אותם.הם יכולים פתאום לתת לי ריתוק או לסגור בבסיס,
    והם יודעים שקשה לי,ושאני מטופל אצל קב"ן.אני בכל אופן חושב להמשיך לקבול,עד שאני אראה אם מתפתח משהו חדש.אני מאוד מקווה
    שלא יתנקמו בי.מקסימום אני אבטל אותה,אם אני אראה שמתחילים להתנכל לי.אבל אין לי ברירה אחרת.אני יודע שיש לי סיכויים קלושים
    שיאשרו לי את הטופס 55,ולכן אני חייב לנסות את זה.
    ביום רביעי יש לי תור לקב"ן "חדש" (בצריפין-אחרי שיצאתי ממשטרה צבאית ועברתי יחידה).אתה חושב שכדי לי לספר לו על שאני קובל?
    זה יכול לעזור?אולי אם אני אגיד לו שאני חושש שהם עכשיו יתנקמו בי או יחפשו אותי על כל דבר קטן,הוא יתן לי המלצה או משהו?יש מצב
    הוא יתן לי ת"ש 7 אם אני אגיד לו שאני מפחד שהם יתנו לי ריתוק או משהו?לא יודע,אתה חושב שכדאי להזכיר את הקבילה בכלל בפגישה
    עם הקב"ן?אני שואל כי אני יודע שאתה מבין גם בזה...

תודה ויום טוב

לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ

אם שואלים אותך על מה הקבילה יש לך תשובה מפורטת באתר של נציג קבילות החיילים, ציטוט :
    הגשתי טופס 55 אבל חלף זמן רב ועדיין לא חלה כל התקדמות בטיפול בבקשתי ...
    לפי פקודת המטה-הכללי 31.0308 קיימות מגבלות זמן בכל הנוגע לטיפול בבקשת העברה שהגיש חייל; משך הטיפול בבקשה ביחידתו של החייל (עד להעברת הבקשה לבחינת סמכות התגבורת) יהיה בתוך 7 ימים, לכל היותר ממועד הגשת הבקשה ומשך הטיפול הכולל בבקשה יהיה 35 יום, לכל היותר. אם החייל לא קיבל תשובה וחלפו 40 יום ממועד הגשת הבקשה, רשאי החייל לפנות במישרין לבסיס הקליטה והמיון לצורך קבלת תשובה.
    אם החייל נוכח, כי חל עיכוב בטיפול בבקשתו, הוא רשאי כמובן להגיש קבילה.
    כמו שאתה רואה הטופס 55 היה אמור להיות גג 7 ימים ביחידה שלך והטיפול בו היה אמור להיסתיים לאחר 35 - 40 ימים.

שים לב לציטוט הבא :
    אם החייל נוכח, כי חל עיכוב בטיפול בבקשתו, הוא רשאי כמובן להגיש קבילה.
    זה בדיוק מה שקרה לך, במשך חודש וחצי עיקבו לך את הבקשה והטופס ביחידה ואפילו לא שלחו את זה.
    וזו הסיבה למה אתה קובל !

בקשר לשאלה מי יוצא אותך מהיחידה :
    נציג קבילות החיילים לא יכול סתם ככה להעביר אותך יחידה, אבל כמו שאמרתי לך אם הקבילה תתפוס ויתחיל תהליך משפטי מול אותם אנשים שהקבילה נוגעת אליהם אתה תועבר מהיחידה אוטומטית.

לגבי הנקמה :
    כל עוד התהליך פתוח הקצינים יפחדו לנקום בך על ידי זה שהם פתאום ישפטו אותך על שטויות או שסתם יתנו לך תורנויות כי אתה תוכל ישר לומר את זה לקצין הקבילות וזה רק יחמיר את המצב.
    בדרך כלל נקמה תהיה רק אחרי שכל העניין נסגר וכמו שאמרתי לך במידה והקבילה תתפוס יעבירו אותך משם כי אותם אנשים שיתפלו לך בקבילה לא מפגרים וזו לא הפעם הראשונה ככה שהם כבר לבד ידעו מה יעלה בגורלך אם תשאר שם.

בדרך כלל כשהקבילה תופס קצין קבילות החיילים כותב הוראות (כמו את מי לשפוט וכו') ותוך כדי זה ממליץ להעביר אותך משם כדי שלא יהיה סכסוך על רקע הקבילה, כל מה שהקצין הזה כותב מתקבל ורק שר הביטחון יכול לערער על זה מה שלעולם לא יקרה ככה שאין לך ממה לפחד.

עכשיו בקשר לקב"ן -
    אין סיבה שלא תספר לו על הקבילה, אתה יכול לספר לו שהמצב הקשה יחד עם הלחץ שהפעילו עליך גרם לך להגיש את הקבילה.
    הקב"ן אוהב שמספרים לו פרטים קטנים כמו אלו ולא סתם מתמקדים בבקשות לעזרה כי סתם לבוא ולבקש ממנו הקלות מעורר קצת חשדות.

שיהיה בהצלחה ! סורי שלא עניתי פשוט לא קבלתי התרעה על זה שציטטת אותי אז חשבתי שלא הגבת יותר ...
    A Fistful Of Dollars

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלעד
    לייקים
    1
    נקודות
    50

אם שואלים אותך על מה הקבילה יש לך תשובה מפורטת באתר של נציג קבילות החיילים, ציטוט :

כמו שאתה רואה הטופס 55 היה אמור להיות גג 7 ימים ביחידה שלך והטיפול בו היה אמור להיסתיים לאחר 35 - 40 ימים.

שים לב לציטוט הבא :

זה בדיוק מה שקרה לך, במשך חודש וחצי עיקבו לך את הבקשה והטופס ביחידה ואפילו לא שלחו את זה.
    וזו הסיבה למה אתה קובל !

בקשר לשאלה מי יוצא אותך מהיחידה :
    נציג קבילות החיילים לא יכול סתם ככה להעביר אותך יחידה, אבל כמו שאמרתי לך אם הקבילה תתפוס ויתחיל תהליך משפטי מול אותם אנשים שהקבילה נוגעת אליהם אתה תועבר מהיחידה אוטומטית.

לגבי הנקמה :
    כל עוד התהליך פתוח הקצינים יפחדו לנקום בך על ידי זה שהם פתאום ישפטו אותך על שטויות או שסתם יתנו לך תורנויות כי אתה תוכל ישר לומר את זה לקצין הקבילות וזה רק יחמיר את המצב.
    בדרך כלל נקמה תהיה רק אחרי שכל העניין נסגר וכמו שאמרתי לך במידה והקבילה תתפוס יעבירו אותך משם כי אותם אנשים שיתפלו לך בקבילה לא מפגרים וזו לא הפעם הראשונה ככה שהם כבר לבד ידעו מה יעלה בגורלך אם תשאר שם.

בדרך כלל כשהקבילה תופס קצין קבילות החיילים כותב הוראות (כמו את מי לשפוט וכו') ותוך כדי זה ממליץ להעביר אותך משם כדי שלא יהיה סכסוך על רקע הקבילה, כל מה שהקצין הזה כותב מתקבל ורק שר הביטחון יכול לערער על זה מה שלעולם לא יקרה ככה שאין לך ממה לפחד.

עכשיו בקשר לקב"ן -
    אין סיבה שלא תספר לו על הקבילה, אתה יכול לספר לו שהמצב הקשה יחד עם הלחץ שהפעילו עליך גרם לך להגיש את הקבילה.
    הקב"ן אוהב שמספרים לו פרטים קטנים כמו אלו ולא סתם מתמקדים בבקשות לעזרה כי סתם לבוא ולבקש ממנו הקלות מעורר קצת חשדות.

שיהיה בהצלחה ! סורי שלא עניתי פשוט לא קבלתי התרעה על זה שציטטת אותי אז חשבתי שלא הגבת יותר ...
    בס"ד

אני כבר קבלתי,אבל עדיין לא קיבלתי תשובה.אני מקווה מאוד שיוציאו אותי בגלל הקבילה מהיחידה.אין לי הרבה סיכויים.
    תקשיב,היום היה יום ממש רע וקשה בשבילי.הלכתי לקב"ן,הסברתי לו על הכל.על הסגירות,על הקבילה,על התפקיד ועוד...
    הוא רק אמר לי שמברה"ן אני לא אוכל לקבל הקלות כי הפסיכיאטר בדק אותי והחליט שאני לא צריך לקבל ת"ש 7.
    עכשיו אין לי מושג מה לעשות.ניסיתי לשכנע את הקב"ן לעזור לי להגיע לבסיס פתוח,לפחות.אמרתי לו שרק ככה אני מרגיש
    שאני יכול לסיים שירות.הוא אמר לי שאני צריך לנסות לסגור בתפקיד החדש,שרק פסלתי מקצוע,ושלפי הפסיכיאטר,אני לא
    אוכל לקבל הקלות.הוא אמר לי שאני יכול לקחת אצלו טיפולים.אחרי הקב"ן הלכתי לשלישה ובכיתי.דיברתי איתה,ואז הלכנו
    שנינו למפקד הישיר שלי.דיברתי איתו בנפרד,והוא אמר לי שאני אצטרך לעשות גם תורנויות כי אין לי אישור/פטור.אמרתי
    לו שאני רוצה לעבור מאיפה שאני נמצא,ולהיות פקיד או עובד רס"ר ביחידות פתוחות אחרות בבסיס שאני נמצא.הוא אמר
    שהוא ידבר מחר עם הממצ"ח,אבל הוא לא מבטיח לי כלום כי אין לי סיבה טובה.ביקשתי ממנו לדבר באופן אישי עם הממצ"ח,
    והוא אמר לי שהוא ישאל אותו אם הוא מסכים.נכון אני יכול לקבול את הממצ"ח אם הוא יסרב לדבר איתי?קראתי באתר של
    הקבילות שהם חייבים לתת לי לדבר עם מפקד היחידה,מאז הבקשה עד שבוע.האם זה יעזור לי לצאת מהיחידה?
    תראה,אני ממש ממורמר ובדיכאון.אני כבר לא יודע מה לעשות.אני כבר מרגיש שהשתגעתי.אני לא מתכוון לוותר להם.אני
    חושב להתחיל לשגע אותם.להמשיך ללכת לקב"ן,להתחיל את הטיפולים האלה,ולדרוש ממנו לתת לי לראות פסיכיאטר.
    אני מתכוון לשלוח כל פעם טופס 55,עד שהוא יאושר,ואני אשתדל כל יום להציק לשלישה ולמפקדים שלי,ולומר להם,ואם
    אפשר אפילו לבכות,שרע לי שם ואני חייב להיות בבסיס פתוח.
    מה אתה אומר על זה?דחוף לי מאוד לשרת בבסיס שלא צריך לסגור בו בכלל לילות,לא שבתות,לא חגים,כלום.ניסיתי כבר
    במשך שנה להוציא אישור על זה,ואני לא מצליח.מה אני יכול לעשות?מי חוץ מת"ש ופסיכיאטר יכול לתת לי פטור מסגירות?
    קצין העיר יכול לעזור לי?אני כבר לא יודע מה לעשות...בבקשה,עזור לי...

תודה ולילה טוב

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלעד
    לייקים
    1
    נקודות
    50

בס"ד

שכחתי לשאול אותך לפני כן:
    1.אני יכול לערער על ההחלטה של הפסיכיאטר ולבקש לתת לי את הת"ש 7?אם כן-איך וממי?
    2.האם אני יכול לקבול את הקב"ן או הפסיכיאטר ולומר שאני חושב שהם לא מטפלים בי טוב
    ובאופן מקצועי מספיק?לא יודע,שהם לא מתחשבים או לא מבינים אותי..זה אפשרי בכלל?
    3.כפי שכתבתי לפני כן,לא אישרו לי לצאת מהיחידה בטופס 55.אני מתכוון להגיש שוב.
    אילו סיבות טובות אתה מציע לכתוב בטופס,כך שיהיה סיכוי גדול יותר שיאשרו לי אותו?
    ומה בקשר לקבילה?היא עדיין בתהליך,למרות שהטופס התקבל,או שזה נגמר?הרי אני
    רוצה שדרך הקבילה יוציאו אותי מהיחידה.
    4.האם כדאי לי לכתוב בטופס 55 הבא שהגשתי קבילה,ושאני מבקש לצאת מהיחידה
    משום שאני לא מסתדר עם המפקדים שלי,ואני חושש שהם יתנקמו בי?זה יכול לעזור
    לדעתך?
    בבקשה,תענה לי על שתי התגובות האחרונות בנפרד.פשוט חשוב לי גם שתייעץ לי
    איך לפעול בקשר לקב"ן ולת"ש 7.

תודה ולילה טוב

לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי eladshapira8 צפיה בהודעה
    בס"ד

אני כבר קבלתי,אבל עדיין לא קיבלתי תשובה.אני מקווה מאוד שיוציאו אותי בגלל הקבילה מהיחידה.אין לי הרבה סיכויים.
    תקשיב,היום היה יום ממש רע וקשה בשבילי.הלכתי לקב"ן,הסברתי לו על הכל.על הסגירות,על הקבילה,על התפקיד ועוד...
    הוא רק אמר לי שמברה"ן אני לא אוכל לקבל הקלות כי הפסיכיאטר בדק אותי והחליט שאני לא צריך לקבל ת"ש 7.
    עכשיו אין לי מושג מה לעשות.ניסיתי לשכנע את הקב"ן לעזור לי להגיע לבסיס פתוח,לפחות.אמרתי לו שרק ככה אני מרגיש
    שאני יכול לסיים שירות.הוא אמר לי שאני צריך לנסות לסגור בתפקיד החדש,שרק פסלתי מקצוע,ושלפי הפסיכיאטר,אני לא
    אוכל לקבל הקלות.הוא אמר לי שאני יכול לקחת אצלו טיפולים.אחרי הקב"ן הלכתי לשלישה ובכיתי.דיברתי איתה,ואז הלכנו
    שנינו למפקד הישיר שלי.דיברתי איתו בנפרד,והוא אמר לי שאני אצטרך לעשות גם תורנויות כי אין לי אישור/פטור.אמרתי
    לו שאני רוצה לעבור מאיפה שאני נמצא,ולהיות פקיד או עובד רס"ר ביחידות פתוחות אחרות בבסיס שאני נמצא.הוא אמר
    שהוא ידבר מחר עם הממצ"ח,אבל הוא לא מבטיח לי כלום כי אין לי סיבה טובה.ביקשתי ממנו לדבר באופן אישי עם הממצ"ח,
    והוא אמר לי שהוא ישאל אותו אם הוא מסכים.נכון אני יכול לקבול את הממצ"ח אם הוא יסרב לדבר איתי?קראתי באתר של
    הקבילות שהם חייבים לתת לי לדבר עם מפקד היחידה,מאז הבקשה עד שבוע.האם זה יעזור לי לצאת מהיחידה?
    תראה,אני ממש ממורמר ובדיכאון.אני כבר לא יודע מה לעשות.אני כבר מרגיש שהשתגעתי.אני לא מתכוון לוותר להם.אני
    חושב להתחיל לשגע אותם.להמשיך ללכת לקב"ן,להתחיל את הטיפולים האלה,ולדרוש ממנו לתת לי לראות פסיכיאטר.
    אני מתכוון לשלוח כל פעם טופס 55,עד שהוא יאושר,ואני אשתדל כל יום להציק לשלישה ולמפקדים שלי,ולומר להם,ואם
    אפשר אפילו לבכות,שרע לי שם ואני חייב להיות בבסיס פתוח.
    מה אתה אומר על זה?דחוף לי מאוד לשרת בבסיס שלא צריך לסגור בו בכלל לילות,לא שבתות,לא חגים,כלום.ניסיתי כבר
    במשך שנה להוציא אישור על זה,ואני לא מצליח.מה אני יכול לעשות?מי חוץ מת"ש ופסיכיאטר יכול לתת לי פטור מסגירות?
    קצין העיר יכול לעזור לי?אני כבר לא יודע מה לעשות...בבקשה,עזור לי...

תודה ולילה טוב
    אין לי כבר מה לומר לך ... ממה שאני רואה יש לך 2 אופציות :

אופציה א' -
    לחכות לקבילה ולראות תעבור מהבסיס הזה (אף אחד לא יוכל להבטיח לך שבבסיס החדש לא תצטרך לסגור).

אופציה ב' -
    לסגור ולעשות שמירה, ובמהלך הסגירה להיכנס "לנוהל התאבדות" (על ידי איום בהיתאבדות בדרך כלשהי)
    מה שכן אל תנסה לביים ניסיון היתאבדות כי תמצא את עצמך אזרח.
    כשתהיה בנוהל התאבדות יקחו אותך שוב לפסיכיאטר שיסתכל עליך בצורה שונה ממה שהיסתכלו עליך עד היום ויש
    מצב שהוא כן יהיה מוכן לעזור לך.

וסורי שאני עונה ככה אבל באמת שאין לי יותר מה לומר לך.

וד"א - אתה יכול לקבול את הקב"ן ואת הפסיכיאטר אבל זה צעד ממש אבל ממש לא חכם.
    נערך לאחרונה על ידי clicker; 25-08-2011 בשעה 03:23.
    A Fistful Of Dollars

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלעד
    לייקים
    1
    נקודות
    50

אין לי כבר מה לומר לך ... ממה שאני רואה יש לך 2 אופציות :

אופציה א' -
    לחכות לקבילה ולראות תעבור מהבסיס הזה (אף אחד לא יוכל להבטיח לך שבבסיס החדש לא תצטרך לסגור).

אופציה ב' -
    לסגור ולעשות שמירה, ובמהלך הסגירה להיכנס "לנוהל התאבדות" (על ידי איום בהיתאבדות בדרך כלשהי)
    מה שכן אל תנסה לביים ניסיון היתאבדות כי תמצא את עצמך אזרח.
    כשתהיה בנוהל התאבדות יקחו אותך שוב לפסיכיאטר שיסתכל עליך בצורה שונה ממה שהיסתכלו עליך עד היום ויש
    מצב שהוא כן יהיה מוכן לעזור לך.

וסורי שאני עונה ככה אבל באמת שאין לי יותר מה לומר לך.

וד"א - אתה יכול לקבול את הקב"ן ואת הפסיכיאטר אבל זה צעד ממש אבל ממש לא חכם.
    בע"ה

אני לא יודע בכלל מה קורה עם הקבילה.לא חזרו אליי עדיין,והיום בבוקר שלחתי להם מייל כדי שיאמרו
    לי מה קורה,ולא התקשרו אליי.
    אם באמת יוציאו אותי מהיחידה,יוציאו אותי ממצ"ח בכלל?או שיכולים לשים אותי נגיד במצ"ח דן או מצ"ח
    שו"ש?יוציאו אותי מהיחידה בכלל או רק מהמקום שאני נמצא בו כעת,ויש מצב שאני אשאר במצ"ח?
    ואם אני יוצא מהיחידה,אני אמור לראות קצין מיון?או שישר יאמרו לי איפה אני אהיה,עוד במצ"ח?

לגבי אופציה ב'-אני באמת אראה מה אפשר לעשות.בנתיים אני לא סוגר,אבל סביר להניח שיאמרו לי
    לסגור,כי לא הצלחתי להשיג אישור.אז אני אעשה להם שם בעיות.אני אבכה להם שם,אתבודד
    ואומר להם שאני לא יכול לישון.וגם אני אגיד להם שאני לא יכול לחיות ככה בפחד,ושאני רוצה למות.
    מצידי גם ללכת להסתובב שם בלילה,ולא לענות להם לטלפון ושיחפשו אותי.לזה הכוונה איום התאבדות?

למה זה לא חכם לקבול קב"ן או פסיכיאטר?מה כבר יכולים לעשות לי?ההיפך-הם יידפקו,לא?
    איך אני יכול לערער על ההחלטה של הפסיכיאטר?אני לא מתכוון לוותר לו.אני מוכרח לקבל את האישור
    הזה,או לפחות לשרת בבסיס פתוח,בלי שום ת"ש או אישור.יש איזו דרך שאני יכול לעשות כדי לבקש
    לקבל אישור לא לסגור בבסיס?או לקבל ת"ש 7?או לקבל פטור מתורנויות/שמירות?
    אם אני אפנה לקצין העיר או לקצינת פניות הציבור,הם יוכלו לעזור לי?אם אני אומר להם ואסביר להם
    שאני לא יכול לישון בבסיס,ושדיברתי על זה עם המפקדים שלי ועם קב"ן ופסיכיאטר,ושאף-אחד לא
    מבין אותי,האם הם מוסמכים ויכולים לתת לי אישור או פטור לא לישון בבסיס?כי אם כן-אז אני אנסה...
    אני פשוט לא יכול לישון בבסיס,ואני חייב להשיג את זה באיזושהי דרך-או דרך פטור או ת"ש או
    שפשוט יתנו לי לשרת ביחידה פתוחה ובבסיס פתוח.רק ככה אני אוכל לסיים שירות בהצלחה.
    אז בבקשה,תענה לי על השאלות ותודה רבה לך...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלעד
    לייקים
    1
    נקודות
    50

בס"ד

בבקשה,clicker,תענה לי על השאלות האחרונות.
    כמובן שגם אנשים אחרים שמבינים בזה-מוזמנים לעזור ולענות.

תודה רבה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,894 | הודעות: 8,150,476 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect