נכתב במקור על ידי
eladshapira8
בס"ד
אני כבר קבלתי,אבל עדיין לא קיבלתי תשובה.אני מקווה מאוד שיוציאו אותי בגלל הקבילה מהיחידה.אין לי הרבה סיכויים.
תקשיב,היום היה יום ממש רע וקשה בשבילי.הלכתי לקב"ן,הסברתי לו על הכל.על הסגירות,על הקבילה,על התפקיד ועוד...
הוא רק אמר לי שמברה"ן אני לא אוכל לקבל הקלות כי הפסיכיאטר בדק אותי והחליט שאני לא צריך לקבל ת"ש 7.
עכשיו אין לי מושג מה לעשות.ניסיתי לשכנע את הקב"ן לעזור לי להגיע לבסיס פתוח,לפחות.אמרתי לו שרק ככה אני מרגיש
שאני יכול לסיים שירות.הוא אמר לי שאני צריך לנסות לסגור בתפקיד החדש,שרק פסלתי מקצוע,ושלפי הפסיכיאטר,אני לא
אוכל לקבל הקלות.הוא אמר לי שאני יכול לקחת אצלו טיפולים.אחרי הקב"ן הלכתי לשלישה ובכיתי.דיברתי איתה,ואז הלכנו
שנינו למפקד הישיר שלי.דיברתי איתו בנפרד,והוא אמר לי שאני אצטרך לעשות גם תורנויות כי אין לי אישור/פטור.אמרתי
לו שאני רוצה לעבור מאיפה שאני נמצא,ולהיות פקיד או עובד רס"ר ביחידות פתוחות אחרות בבסיס שאני נמצא.הוא אמר
שהוא ידבר מחר עם הממצ"ח,אבל הוא לא מבטיח לי כלום כי אין לי סיבה טובה.ביקשתי ממנו לדבר באופן אישי עם הממצ"ח,
והוא אמר לי שהוא ישאל אותו אם הוא מסכים.נכון אני יכול לקבול את הממצ"ח אם הוא יסרב לדבר איתי?קראתי באתר של
הקבילות שהם חייבים לתת לי לדבר עם מפקד היחידה,מאז הבקשה עד שבוע.האם זה יעזור לי לצאת מהיחידה?
תראה,אני ממש ממורמר ובדיכאון.אני כבר לא יודע מה לעשות.אני כבר מרגיש שהשתגעתי.אני לא מתכוון לוותר להם.אני
חושב להתחיל לשגע אותם.להמשיך ללכת לקב"ן,להתחיל את הטיפולים האלה,ולדרוש ממנו לתת לי לראות פסיכיאטר.
אני מתכוון לשלוח כל פעם טופס 55,עד שהוא יאושר,ואני אשתדל כל יום להציק לשלישה ולמפקדים שלי,ולומר להם,ואם
אפשר אפילו לבכות,שרע לי שם ואני חייב להיות בבסיס פתוח.
מה אתה אומר על זה?דחוף לי מאוד לשרת בבסיס שלא צריך לסגור בו בכלל לילות,לא שבתות,לא חגים,כלום.ניסיתי כבר
במשך שנה להוציא אישור על זה,ואני לא מצליח.מה אני יכול לעשות?מי חוץ מת"ש ופסיכיאטר יכול לתת לי פטור מסגירות?
קצין העיר יכול לעזור לי?אני כבר לא יודע מה לעשות...בבקשה,עזור לי...
תודה ולילה טוב