|
|
עוד פעם... את לא יודעת על מה את מדברת. את בעצמך יודעת רק HTML ןSQLI, דיי כבר, תוותרי... לאתר של סטימצקי אין SQLI ואין XSS
בכל מיקרה, כל מי שפה בפורום (כולל אותי) לא מבין כלום באבטחת מידע. האלה שבאמת יודעים לעשות דברים בדר"כ מתחפרים.
נסכם, שלא כולם "SK" וילדים שפורצים לאתר של סטימצצקי לא "SK", אם יאיר או את הייתם יודעים משהו,
ההייתם נענים לאתגר. ואני לא מדבר על לשים דייפס.
אלא בסך הכל לדווח.
"עברה על החוק" זה תרוץ, כי יאיר הוא ילד שפרץ סטימים וסיסמאות סקס בלי הפסקה, ככה שמדברים על עברה על החוק. אפשר להגיד שהפסדתם.
עבירה על החוק זה לא תירוץ יכולים לפתוח לך על זה תיק , אני בטוחה שאני אישית לא יכולה לפרוץ לסטימצקי אבל אני גם בטוחה שיש כאלה שכן , אתה לא יודע מה אני יודעת ומה אני לא אבל אני בטוחה שאתה יודי שאני יודעת יותר ממך
אגב:
http://www.mako.co.il/Search?searchs...ch_tab=general
olly אין לך מושג את חושבת שאתרים שלהם לא נפרצו ?
בקשר לנושא מישהו יכול להכין דבר כזה ?
כל מי שמעוניין שחיים ( Jaguar ) יחזור למנהל ראשי שיעתיק את זה לחתימה שלו !
HTML - xHTML - CSS - JavaScript - JQuery - PHP - SQL - OOP Programming - Photoshop
מתכנת, מקודד, מקדם, כותב מאמרים ותוכן ומעצב אתרים.
חמוד? נראה לי שאני צריך לקרוא לך ככה. בהתחשב לכך שאתה חצי מהגיל של רוב הילדים פה O.0
יאיר, מספיק,, אתה לא מאבטח מידע זה לא טוב לשקר, במיוחד בגיל שלך.
אין כאן קשר לסיכון, אין לך שוב ידע לעשות משהו קיצוני, בין אם הוא לטובה ובין הוא לרעה.
מה אתה רוצה מה? אתה ילד בן 12, שמעדיף לקרוא פה תגובות מטומטמות בפורום במקום לצאת אם חברים...
הצבתה אתגרים לילדים, והשפילו אותך כל פעם ופעם, בין אם זה לפרסם את סיסמאת המסנג'ר שלך ובין אם זה להוכיח שאין לך ידע בכלום.
עשה לי טובה, ועזוב את זה.... לך להיות ילד "רגיל" מצא לך חברים ולך תבלה...
אתה סתם גורם לעצמך בושות. שהיה לך יום נעים.
HTML - xHTML - CSS - JavaScript - JQuery - PHP - SQL - OOP Programming - Photoshop
יאיר מהשפות שרשמת בחתימה שלך אתה אולי יודע 1 זה לא בושה להגיד אני לא יודע
אני זוכר שאיימת לפרוץ לילדים למחשב אבל לא עשית את זה כי אתה לא יודע
ולהזכירך שנינו יודעים מה קרה אחרי זה
הסיסמאות שלך פורסמו
ו-olly לגביך
תאמיני לי שאנחנו יותר מתקדמים ויותר מבינים מהם
פשוט ההאקרים שלנו לא מתעסקים אם זה כי כולם בני 40 30 +
ההאקרים מתחת ל- 20 עושים את זה אני מכיר כמה מההאקרים כמו moro0o0l
גיא מזרחי שהוא לא מתעסק אם פריצות
בקיצור אנחנו הרבה יותר מבינים
נערך לאחרונה על ידי dolevzZz; 22-08-2011 בשעה 05:12.
כל מי שמעוניין שחיים ( Jaguar ) יחזור למנהל ראשי שיעתיק את זה לחתימה שלו !
הסיסמאות שלי פורסמו לפני שנה בגלל שהיה לי קיילוגר במחשב של סבא וסבתא שלי.
וזה היה רק הסיסמא של המסן.
ואני יודע רק סיסמה אחת?
פ'חח..
אני יכול להראות לך פרוייקטים שעשיתי, אני יכול לתכנת לך בשיתוף מסך בסקייפ, לא איימתי לאף אחד לפרוץ למחשב אני לא יודע על מה אתם מדברים.
חוץ מזה שאני בכלל לא מתעסק כמעט בתחום של אבטחת מידע אלא בתכנות.
אתה בדיוק מחזק את הטענה שלי:
בוא נעשה שנייה חישוב- יש 15 מיליון יהודים בעולם ובהנחה שמתוכם לפחות 100 אלף מתעסקים באבטחת מידע\תכנות
ולעומת זאת יש יש 1.5 מיליארד מוסלמים בעולם שמתוכם לפחות 20 מיליון מתעסקים באבטחת מידע\תכנות
ובהנחה שמי שהשתתף מישראל זה 20 אלף מול מיליון של המוסלמים
מי אתה חושב לוקח?
תבין האיכות לא משחקת פה תפקיד.
http://1slamiblog.wordpress.com/2009...-in-the-world/
נערך לאחרונה על ידי sapirshemer; 22-08-2011 בשעה 11:30.
"the quieter you become, the more you are able to hear"
פעיל בפורום:~פיקאפ ואומנות הפיתוי~
תחומים:מתמחה בשיטה של מיסטרי, בשיטה הטבעית של גמבלר, שפת גוף, בעל ידע בסיסי בNLP וניסיון בשטח.
כל שאלה תתקבל בברכה
DDoS חחח יש לך סיכוי יותר טוב למצוא אקספלויט באתר שלהם לדעתי מאשר שעכשיו תצליח לארגן פה מתפקה רצינית, אם כבר אולי איזה BW RAEP יעבוד כאן וההוסט שלהם יחסום אותם, זה שווה ניסיון