אני חושב שאתם צודקים... אני מרגיש כמו ילד מפונק שלא הוזיז אצבע ורוצה עוד. אני אנסה להשקיע בתחום אחד או שניים ולראות לאן זה יילך.
אני חושב שאתם צודקים... אני מרגיש כמו ילד מפונק שלא הוזיז אצבע ורוצה עוד. אני אנסה להשקיע בתחום אחד או שניים ולראות לאן זה יילך.
|
|
שמע, עזוב את ההורדות, עזוב את אתרי הבאקס.
תתחיל לחשוב גדול. בוא נעשה חישוב קצר, מה דעתך?
נתחיל שלב שלב. קודם כל בחר רעיון לאתר, אחד טוב, מצידי תחשוב שבוע, רק תחשוב.
חשבת? הצלחת? הלאה! בוא נחשוב על דומיין מגניב, שם קליט, משהו שיתפוס! כך עוד יומיים. בדוק מילות מפתח תתייעץ אם כמה אנשים (שמבינים, אתה מוזמן להתייעץ איתי בפרטי)
יופי אז יש לנו אתר אם דומיין מגניב וקליט. מה עכשיו? אחסון. אחסון זה עסק יקר, במידה והרעיון שלך בהחלט טוב, אני אדאג לך לאחד כזה, ואקחח כמה אחוזים מהאתר. עכשיו, נתקין וורדפרס והופה יש ללנו בלוג מקצועי. מתקינים עיצוב נחמד, ויש לנו "בלוג" לעניין.
נתחיל לכתוב, לכתוב לכתוב לכתוב, פוסט ועוד אחד ועוד אחד.
בשלב זה תתחיל כבר ללמוד כל מני טריקים שיעזרו לך להזרים כמות תנועה מכובדת. משהו כמו 500 צופים ביום. נחמד, לא? אבל לא מספיק!
אנחנו רוצים עוד, נכון? תתחיל לשכור כותבי פוסטים ללמוד קידום, להתעניין לחפש ולחקור מילות מפתח, עד שנגיע ל2K ביום.
בשלב הזה, יש לי פאקינג 2 אלף ילדים שנכנסים יום יום לאתר שלך. עכשיו, נחקור תוכנית שיתופים נחמדה בהתאם לאתר שלך ובהתאם לקהל הילדים שלך, בוא ונסכם מה כתבתי פה, בעצם בחודש, תוכל להקים לך "בלוג" אם הכנסה קבועה, כמות צופים שרק תלך ותגדל.
ונחש מה הכי טוב? את המנהל אתה אומר לכולם מה לעשות אתה זה שעושה את הרווחים השמנים. אתה בעצם הבשר
של האתר. הכל סובב סביבך. תאמין לי, שאתה תעשה רווחים ביום שמרוב שגאון אתה תכנס לפורום ותצחק על הילדים שעדיין מעלים הלעאות. בתקציב מוגבל של בסך הכל דומיין, תראה מה אתה יכול לעשות... הכל זה חשיבה.
מקווה שעזרתי, ובאמת קראת והפנמת
קודם כל, תודה רבה על העזרה ועל ההסבר המפורט. דבר שני, היה לי כבר אתר וכל מה שרשמת, אבל אני לא רוצה אתר, זה לא הכיוון שלי. גם לא העלאות. להגיד לך את האמת? אני חושב שהעלאות זה בזבוז, אנשים פה עוסקים בהעלאות כמה חודשים טובים ויש כאלה שכבר שנה, שבזמן שהם השקיעו בהעלאות הם יכול ללמוד דברים אחרים שהיו מכניסים להם הרבה יותר כסף.
שיטה קלה להרוויח כמה דולרים ביום
לפרטים נוספים כנסו לאשכול שלי-
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...73#post7567373
אחי תזהר מEBAY עמרי המנהל פה קיבל פה לימיט כי הוא התעסק איתם... הוא עדיין אישר אם VCC אבל קיבל לימיט לחצי שנה חחח
תלוי כמה אתה משקיע אם אתה מכיר את ProNati הוא סעס רצח עשה מהם 40 דולר ביום רווח קטלני.. עכשיו גם הוא התקדם לאתר משלו..
מקווה שתעשה מה שיונתן אומר הוא מבין בתחום הזה ואני בטוח שהוא יעזור לך גם מעבר לפורום(מסן וזה)..
וואו אחי מה עשיתי לך שאתה פתאום ככה יורד עלי התוכניות שלי זה לא העלאת קבצים וגם לא אתר אני חושב לכיוון שונה וחוץ מזה מה אתה חושב שאתה יודע הכול זה שאתה מרויח הכי טוב פה מכולם וזה שאתה חושב שאתה יודע מה התוכניות שלי ושאתה חושב שאתה יודע כמה כסף עשיתי לא אומר שאתה צריך לרדת עלי וחוץ מזה אי אפשר לשלוח לך הודעות פרטיות יש לך יותר מידי הודעות...