יכול להיות שאתה קוסם..
אם השמיים יפים , אז למה אי אפשר לגעת בהם?
חשבתי על סקס פתאום נהייתי חרמן
Erik Lamela 8
אבל הארי פוטר מת לא יכול להיות שהוא כותב בפורום !!!!!!!!!!
נכתב במקור על ידי שגיא16 אבל הארי פוטר מת לא יכול להיות שהוא כותב בפורום !!!!!!!!!! מצחיק אחד...
נערך לאחרונה על ידי שגיא16; 21-08-2011 בשעה 19:26.
נכתב במקור על ידי שגיא16 אל תתחצפן
מילה חדש? תתחצפן?
נכתב במקור על ידי שגיא16 מילה חדש? תתחצפן? מילה חדשה*
נכתב במקור על ידי שגיא16 אבל הארי פוטר מת לא יכול להיות שהוא כותב בפורום !!!!!!!!!! הארי פוטר לא מת :\
נכתב במקור על ידי שגיא16 מילה חדש? תתחצפן? אתה לא מכיר אותה אה.. חבל תכיר...
צודקים
נכתב במקור על ידי D@nIeL אני כזה חשבתי על שיר פתאום היה אותו בMTV ואז חשבתי על שיר אחריו, ואז היה אותו אחריו! וואלה? חשבתי שרק אצלי ככה..
המשתמשים שלי: HotBanana > NewYear > Dursci > DurSci > FullSex > CSS PHP | SQL | HTML | CSS | JS | JQUERY | AJAX
נכתב במקור על ידי Dursci וואלה? חשבתי שרק אצלי ככה.. ואללה?? חשבתי שזה רק אצלי. LOL
לכל שאלה או עזרה אתם יכולים לפנות אלי בפרטי. ספוילר: טירת אלימים יאללה פתח סכינים אני מטירה
נכתב במקור על ידי Dursci וואלה? חשבתי שרק אצלי ככה.. נכתב במקור על ידי shuhss ואללה?? חשבתי שזה רק אצלי. LOL הבעיה פה,איך אתם מצליחים לחשוב בכלל ?!.. לנושא,חשבתי על הרקע שבוא החברה שלי תתקשר מחול,בום התקשרה,חשבתי על שיר ב VIVA1 (ערוץ אוקרייני בצלחות לויין) ונייהיה
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep הבעיה פה,איך אתם מצליחים לחשוב בכלל ?!.. לנושא,חשבתי על הרקע שבוא החברה שלי תתקשר מחול,בום התקשרה,חשבתי על שיר ב VIVA1 (ערוץ אוקרייני בצלחות לויין) ונייהיה פתאום כל עם iאטרף התחיל להיות כוח על טיבעי. מעניין מי עשה את זה??
חוקי הפורום