נכתב במקור על ידי ZarjOfRep GASE HOW IS BACK אתה מתכוון Guess who is back?
פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין". הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר. "אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו." ★ תא"ל ג'יימס קוון.
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ אם מי? מצטער,לא עיניינך
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלללה ישפיייץץץץץ תקווה אבל שמישהו לא יפריע באמצע O= לא אני לא רומז אני . נכתב במקור על ידי Sexy_DJ אם מי? זה רק ביני לבין יאן... ויאן אם מישהו יפריע הוא ישקול ויספור שיניים
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי PopeyeTurbo אתה מתכוון Guess who is back? נחש מי הגיע ?
כל הכבוד
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep זה רק ביני לבין יאן... ויאן אם מישהו יפריע הוא ישקול ויספור שיניים אני רמזתי לכיוןן של ההפרעה של האמא .
מי משחק karma?
נכתב במקור על ידי Display מצטער,לא עיניינך נכתב במקור על ידי ZarjOfRep זה רק ביני לבין יאן... ויאן אם מישהו יפריע הוא ישקול ויספור שיניים טוב על תשתפו אותי! חשבתי שהיה בנינו משהו מיוחד
נכתב במקור על ידי By The Way מי משחק karma? קרמה סוטרה.
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ טוב על תשתפו אותי! חשבתי שהיה בנינו משהו מיוחד אתה עדיין הסעקסי שלי
איכססס איזה ערב לא מהנה בעליל..
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי Display קרמה סוטרה. karma online... משחק יריות... משעמם לי רצחחחח
נכתב במקור על ידי PopeyeTurbo אתה מתכוון Guess who is back? בידיוק זהXD
נכתב במקור על ידי Display אתה עדיין הסעקסי שלי אני יודע
נכתב במקור על ידי Display קרמה סוטרה. חונק תביט אם שקית קרמה סוטרה בעברית אומר שיט כל כך הרבה שזה פגע בי מנטלית
חוקי הפורום