היוו מנהלת,מותר דאבל?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display ניקווווווווו החברה כבר הלכה ? לעע אני עדיין מדבר איתה נכתב במקור על ידי By The Way אתה היורש של InSane? הרקולס היורש
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי YellowGirl סליחה אדוני, מבטיחה לא לעשות את הטעות הנוראית הזו שוב אחרי זה כועסים עלינו שאנחנו מפרים חוקים
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep לעע אני עדיין מדבר איתה הרקולס היורש גם לא .
יאללה הלכתי לילה טוב אנשים
מעצב גרפי,מקודד,מתכנת,מפתח רשמי של APPLE. מקדם ומפתח אתרים, מאבטח מידע בסיסי. בברכה, מנהל פורום צד שרת.
יאללה לילה טוב זזתי לישון
טרה נובה שולט
ונשארתי לבד
למה אתם הולכים לישון כל כך מוקדם?!
נכתב במקור על ידי YellowGirl למה אתם הולכים לישון כל כך מוקדם?! כי הם עייפים.
נכתב במקור על ידי Display ונשארתי לבד אני פה,צעק ליבפייס ואני מייצב פה נכתב במקור על ידי YellowGirl למה אתם הולכים לישון כל כך מוקדם?! הם עייפים וגם אני..אבל אני נשאר בגלל שאני מדבר אם החברה שלי
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep אני פה,צעק ליבפייס ואני מייצב פה הם עייפים וגם אני..אבל אני נשאר בגלל שאני מדבר אם החברה שלי אני צועקקקקקקק
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep אני פה,צעק ליבפייס ואני מייצב פה הם עייפים וגם אני..אבל אני נשאר בגלל שאני מדבר אם החברה שלי נכתב במקור על ידי YellowGirl למה אתם הולכים לישון כל כך מוקדם?! יאללה מסיבה!
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep הם עייפים וגם אני..אבל אני נשאר בגלל שאני מדבר אם החברה שלי גבר!
נכתב במקור על ידי YellowGirl גבר! BAD ASS
נכתב במקור על ידי YellowGirl גבר! חחח מה את עצבנית !?
חוקי הפורום