קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. סטים שלכם להורדה פה!
    על ידי Digital בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 18:09
  2. -==פרויקט מוזיקה אלקטרונית 2oo5,כולם להיכנסס==-
    על ידי Asaf93 בפורום אלקטרונית
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 16:42
  3. למי שיש חשבון סטים של 1.6 שיצור איתי קשר
    על ידי U.v.M בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 19:09
  4. מחליף חשבון סטים עם כל המשחקים
    על ידי MrP בפורום Counter Strike
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 23:25
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 27

פרויקט סטים + דיווחים + הרצאות בהקלטה!!!

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

Lightbulb פרויקט סטים + דיווחים + הרצאות בהקלטה!!!

אהלן וסהלן.

לרגל מצב רוחי הטוב והפחתה ניכרת ברמת השאלות המטומטמות בפורום - עלה במוחי ראיון מעולה שראוי לתמיכה מצד מתלמדי הפיקאפ הנהדרים שיש כאן ובכללם אני כמובן.

בואו נחשוב לרגע, תכלית התחום, ההצלחה עם נשים ובכלל בחיים היא ללמוד מהטעויות שלנו.

לולא היינו לומדים מהטעויות שלנו לא היינו מצליחים להתקדם בכלל בחיים, מסקנה - גם בפורום פיקאפ צריכה להינתן האפשרות המבורכת של למידה מטעויות, לשם כך כמובן יש לנו את פורום "דיווחי שטח" - אממה?! כאשר אתה בא לכתוב דיווח בפורום אתה שוכח חצי מהדברים עד שאתה רושם + למי באמת יש כח לרשום כל סט שהיה לו על מנת לתקן את טעויותיו ובתקווה שלא יחזור עליהם שנית?..(לעצלנם שביננו ).

אז אני חשבתי על כזה דבר - ל - ה - ק - ל - י - ט. - פשוט לקחת את הפלאפון שיש פה כמעט לכולם אני מניח, לשים על רשמקול ואשכרה, לספר את מה שהיה בסט - ככה גם נוכל לקבל פרטים רבים ומדויקים יותר אודות הסט, גם נוכל להבין את הרקע ממנו בא ה"שחקן" ויהיה לנו הרבה יותר חומר על מנת לעזור לבחור. (וכמובן אנשים לא יתעצלו לדווח כי ברור שלדבר זה הרבה יותר יעיל וקל מאשר לכתוב, תוכלו לספר כל פרט קטן ולא תצטרכו להתאמץ בהקלדה על המקלדת ותיקון שגיאות כתיב וחיבור נכון).

ועכשיו ניגש לעוד יותר תכל'ס: הרעיון הזה מביא איתו שתי בעיות, (הניתנות לפתרון בקלות) - ורעיון נוסף המתבסס על הרעיון הראשון המקורי.

הרעיון הנוסף:אם אפשר לדבר ולהקליט את הדיווח, ולעלות אותו בתור קובץ שמיעה לפורום, אזי אפשר גם להקליט גם את הסט עצמו ובזמן אמת!

הבעיה הראשונה שהרעיון מעלה: חלק מהאנשים לא היו רוצים שהקול שלהם ישמע ויזוהה ברשת כאשר הם מריצים סט או מדווחים דיווח, וכמובן שאי אפשר לעלות הקלטה של סט מבלי לעוות את הקול של הבחורה שהרי אנחנו עושים את זה בלי לשאול אותה...

הפתרון לבעיה הראשונה: כיום, קימות מלא תוכנות שפשוט מעלות את האוקטבה של הקובץ שמע, כך שהוא נשמע שונה וצייצני טיפה, או להפך, הוא יכל להישמע עמוק יותר מהמקור או רובוטי קצת ועוד מלא דברים... הקיצר אפשר בקלות להוריד תוכנה שמעוות את הקול לאלו שלא רוצים להעלות את ה"קול" שלהם לרשת, אני אישית אתן קישור להורדה של תוכנה ששוקלת ממש קצת ואפשר בקלות להשתמש בה על מנת לעוות את הקול לפני שמעלים את ההקלטה לרשת.

בעיה שניה, קטנה יותר: לעלות את ההקלטות ליוטיוב? או לשרת אחר? או בכלל לעשות כך שרק משתמשי הפורום יוכלו לשמוע אותן, אני כמובן מעדיף בשביל החברה פה שרק משתמשי הפורום יוכלו לשמוע את ההקלטות האלו... את זה נצטרך לארגן איכשהו.

טוב, אני חושב שסיכמתי פחות או יותר את כל מה שרציתי להגיד, דבר אחרון...

חברים... אני צריך פה תמיכה של הרבה חבר'ה כדי שזה יצא לפועל וילך בצורה טובה, פרויקט ההקלטות לא רק יכל לספק לנו מקור השראה מעולה, לימוד, לימוד עצמי, תיקון טעויות וכ''ו... אלא גם יכל לשמש ספתח עצום להרצאות מוקלטות שאני מקווה שיעלו לפה החברה המתקדמים יותר של הפורום, זו הולכת להיות קהילה מגובשת עם מטרה ברורה - שיפור עצמי (בעיקר בתחום ההצלחה עם נשים מן הסתם), אני מקווה שזה ימשוך יותר ויותר חבר'ה איכותיים לפורום שלנו ויעזור בגיבוש הקהילה המדהימה הזאתי... קיצר - מספיק עם הנאומים.

יאלללה חברים!!! - לכתוב תגובות, להביא רעיונות, לתת עצות, לעשות לייקים, לענות בפיתרונות לבעיות ולהתחיל להזיז את הדבר הזה לפועל!

אנחנו צריכים את הזרימה של האנשים פה, להעלות הקלטות (כמובן שזה הרבה יותר קל מלכתוב:דירוג::דירוג::דירוג::דירוג::דירוג: ) ולא להתעצל.

כשנקבל את התמיכה מצד הפורום, יגיע הזמן לדבר עם המפקח שלנו, נאטס ולראות איך מארגנים את העניין הזה (אל תשכחו ת'פוטנציאל האדיר שבדבר).

יום טוב לכולנו ובהצלחה עם המיזם .

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

עדיף הקלטות של הסט עצמו מאשר שנדבר על זה ואני אסביר:
    אם כל אחד ידבר על הסט שלו זה יהיה הרבה יותר מבולגן. כשאתה כותב דיווח אתה יכול לסדר את הכל, להדגיש חלקים וכו'.
    כשמדברים פשוט יוצא שטף של מילים של מה שאתה זוכר באותו הרגע ויש הרבה בעיות בכך.
    כמו שאמרתי כבר, עדיף הקלטות של הסט עצמו מאשר שנדבר על זה.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אופיר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אפשר בתחילת ההקלטה או בסופה "הקלטו זו היא בשביל פורום אטרף" או משהו בסגנון...

אין לי בעיה להקליט סטים שלי אבל אני אישית עוד נוב אז אם תוכלו לעזור לי על סמך הקלטות שאני מביא אני ישמח.
    נערך לאחרונה על ידי danziv; 22-08-2011 בשעה 17:05.

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי danziv צפיה בהודעה
    אין לי בעיה להקליט סטים שלי אבל אני אישית עוד נוב אז אם תוכלו לעזור לי על סמך הקלטות שאני מביא אני ישמח.
    אתה נוב?
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
    צא מגישת המייפל שך, היום אתה מתחיל את החיים האמיתיים, תשכח כל מה שהיה קודם.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

אני אשתדל לזכור להקליט ולעלות

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SeDuctor צפיה בהודעה
    עדיף הקלטות של הסט עצמו מאשר שנדבר על זה ואני אסביר:
    אם כל אחד ידבר על הסט שלו זה יהיה הרבה יותר מבולגן. כשאתה כותב דיווח אתה יכול לסדר את הכל, להדגיש חלקים וכו'.
    כשמדברים פשוט יוצא שטף של מילים של מה שאתה זוכר באותו הרגע ויש הרבה בעיות בכך.
    כמו שאמרתי כבר, עדיף הקלטות של הסט עצמו מאשר שנדבר על זה.
    בדיוק ההפך, תאמין לי שגם בלי ההקלטות, הדיווחים לא נראים מסודר מי יודע מה ואנשים מתעצלים לכתוב הכל.

עם ההקלטות יהיה אפשר בקלות להגיד הכל וזה בדיוק הרעיון, מה השטויות האלו "מסודר לא מסודר" (קשה לך לקלוט רצף של מילים?) העיקר שיהיה בעברית.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

לדעתי אתה לא ממש צודק במה שרשמת.
    וזה בקשר לזה שדאגת לציין שהקלטה היא הרבה יותר קלה מכתיבה - לדעתי להפך.
    באמת היום עם כל הפייסבוק כל ילד בן 13 יודע הקלדה עיוורת ככה שזה ממש לא מעייף לכתוב פוסטים.
    זה גם נותן לך אפשרות לסדר לך קצת את הדברים בראש, גם אם אתה לא חושב לפני שאתה כותב את זה, אתה פשוט עובר על מה שכתבת ומשכתב וזה קריא ונעים לקריאה.

מה גם שעם הקלטה, אתה צריך למצוא מקום שקט וזה לא הכי אידיאלי למצוא אחד כזה אחרי שפתחת סט בקניון.
    וגם אם אתה עושה את זה בבית, הגילאים פה נעים סביב ה-15-20 ככה שמעטים האנשים שלא גרים עם המשפחה ולי אישית זה לא הכי נוח להקליט את עצמי כשאני יודע שיכולים לשמוע אותי בבית.

וקול זה כמו כתב יד, זה לא תמיד ברור ! וזה הופך את כל החוויה של לשמוע את ההקלטה למעצבנת. אל תשכח שרובנו נערים מתבגרים שמדברים עם הברות מטומטמות ומלא קטיעות ("אהה", "אממ", "האא") מפגרות שגם לא הכי אידאלי.

והקלטות בפלאפון לא הכי ברורות האמת אבל זה ניחא.

תשמע באמת שזה אחלה של רעיון יצירתי, ואם אני רואה זרימה, אין לי בעיה גם להקליט את עצמי אבל לדעתי הוא לא רעיון מי יודע מה.

מה שכן התלהבתי זה להקליט סטים, אבל זה לא אפשרי עם פלאפון, צריך ציוד קצת יותר איכותי מפלאפון כי יש קולות רקע ולא שומעים את הבחורה כל כך טוב (אם בכלל).

ותן לי לתת לך עצה, כשאתה בא עם רעיון, תדגים אותו, ואם לא הבנת, הכוונה היא שתעלה לנו הקלטה שלך שנראה באמת על מה מדובר.

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    בדיוק ההפך, תאמין לי שגם בלי ההקלטות, הדיווחים לא נראים מסודר מי יודע מה ואנשים מתעצלים לכתוב הכל.

עם ההקלטות יהיה אפשר בקלות להגיד הכל וזה בדיוק הרעיון, מה השטויות האלו "מסודר לא מסודר" (קשה לך לקלוט רצף של מילים?) העיקר שיהיה בעברית.
    אם יושבים לכתוב דיווח כותבים את הכל.
    בזמן הכתיבה עולים לך גם דברים ששכחת ואז אתה יכול לערוך ולהוסיף, בדיבור אי אפשר לעשות את זה.
    הקלטה: "פתחתי עם HB9, לא זוכר כבר איך. צחקתי קצת נתתי לה איזה נג... רגע נזכרתי אמרתי לה שאני מחפש כרוב כבוש ואני לא יודע איפה למצוא.. בקיצור המשכנו לדבר ונתתי לה עוד נג משהו שהיא מוכרת בשוק והפתיח היה עם חיוך אם לא הבנתם... רגע הנג הראשון היה על זה שהשימלה שלה נראית כמו שימלת יום השוק של סבתא שלי בכורדיסטאן..."

כתיבה: "פתחתי HB9 על ידי זה שאמרתי לה שאני מחפש כרוב כבוש ואני לא יודע איפה למצוא, כמובן שעם חיוך גדול . דיברנו קצת ונתתי לה נג על זה שהשימלה שלה נראית כמו שימלת יום השוק של סבתא שלי בכורדיסטאן. הסתכלתי על הידיים שלה ואמרתי שיש לה ידיים של מוכרת בשוק , היא נתנה לי מכה קטנה ועשיתי לה קריאה קרה..."

נראה, למה לא

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

הוא לא אמר לך להפסיק לכתוב דיווחים בכתב, כשאתה יכול וזה מתאים לסיטואציה תקליט ואפילו תוסיף עם זה כתב אם באלך..

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    לדעתי אתה לא ממש צודק במה שרשמת.
    וזה בקשר לזה שדאגת לציין שהקלטה היא הרבה יותר קלה מכתיבה - לדעתי להפך.
    באמת היום עם כל הפייסבוק כל ילד בן 13 יודע הקלדה עיוורת ככה שזה ממש לא מעייף לכתוב פוסטים.
    זה גם נותן לך אפשרות לסדר לך קצת את הדברים בראש, גם אם אתה לא חושב לפני שאתה כותב את זה, אתה פשוט עובר על מה שכתבת ומשכתב וזה קריא ונעים לקריאה.

מה גם שעם הקלטה, אתה צריך למצוא מקום שקט וזה לא הכי אידיאלי למצוא אחד כזה אחרי שפתחת סט בקניון.
    וגם אם אתה עושה את זה בבית, הגילאים פה נעים סביב ה-15-20 ככה שמעטים האנשים שלא גרים עם המשפחה ולי אישית זה לא הכי נוח להקליט את עצמי כשאני יודע שיכולים לשמוע אותי בבית.

וקול זה כמו כתב יד, זה לא תמיד ברור ! וזה הופך את כל החוויה של לשמוע את ההקלטה למעצבנת. אל תשכח שרובנו נערים מתבגרים שמדברים עם הברות מטומטמות ומלא קטיעות ("אהה", "אממ", "האא") מפגרות שגם לא הכי אידאלי.

והקלטות בפלאפון לא הכי ברורות האמת אבל זה ניחא.

תשמע באמת שזה אחלה של רעיון יצירתי, ואם אני רואה זרימה, אין לי בעיה גם להקליט את עצמי אבל לדעתי הוא לא רעיון מי יודע מה.

מה שכן התלהבתי זה להקליט סטים, אבל זה לא אפשרי עם פלאפון, צריך ציוד קצת יותר איכותי מפלאפון כי יש קולות רקע ולא שומעים את הבחורה כל כך טוב (אם בכלל).

ותן לי לתת לך עצה, כשאתה בא עם רעיון, תדגים אותו, ואם לא הבנת, הכוונה היא שתעלה לנו הקלטה שלך שנראה באמת על מה מדובר.
    אין בעיה, אני הכנתי סט מוקלט + דיווח קצרצר להיום...

מחר אני חושב שאני כבר אעלה את זה.

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SeDuctor צפיה בהודעה
    אם יושבים לכתוב דיווח כותבים את הכל.
    בזמן הכתיבה עולים לך גם דברים ששכחת ואז אתה יכול לערוך ולהוסיף, בדיבור אי אפשר לעשות את זה.
    הקלטה: "פתחתי עם HB9, לא זוכר כבר איך. צחקתי קצת נתתי לה איזה נג... רגע נזכרתי אמרתי לה שאני מחפש כרוב כבוש ואני לא יודע איפה למצוא.. בקיצור המשכנו לדבר ונתתי לה עוד נג משהו שהיא מוכרת בשוק והפתיח היה עם חיוך אם לא הבנתם... רגע הנג הראשון היה על זה שהשימלה שלה נראית כמו שימלת יום השוק של סבתא שלי בכורדיסטאן..."

כתיבה: "פתחתי HB9 על ידי זה שאמרתי לה שאני מחפש כרוב כבוש ואני לא יודע איפה למצוא, כמובן שעם חיוך גדול . דיברנו קצת ונתתי לה נג על זה שהשימלה שלה נראית כמו שימלת יום השוק של סבתא שלי בכורדיסטאן. הסתכלתי על הידיים שלה ואמרתי שיש לה ידיים של מוכרת בשוק , היא נתנה לי מכה קטנה ועשיתי לה קריאה קרה..."
    תראה, בהנחה שאתה צודק, אתה עדיין שוכח שחלק מהרעיון הוא להקליט סטים ולהעלות הרצאות וטיפים בהקלטה.

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    תראה, בהנחה שאתה צודק, אתה עדיין שוכח שחלק מהרעיון הוא להקליט סטים ולהעלות הרצאות וטיפים בהקלטה.
    אני חושב שמה שדיברנו עליו במפגשים - להקליט את הסט עצמו, זה רעיון מעולה. כל השאר אני אישית מעדיף בכתיבה, מהסיבות שכבר ציינתי.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    שול שנוזל בה יומו

הקלטת סטים לדעתי זה דבר נהדר ומוסיף , אפשר ללמוד מזה הרבה ....
    אבל לדעתי אנשים יתעצלו לעשות את זה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,024 | הודעות: 8,205,617 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect