קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 21-02-2011, 17:01
  2. תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 04-10-2008, 23:40
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-08-2007, 03:27
  4. היא פנויה חבר'ה היא פנויה!
    על ידי Li0rz בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 29-08-2006, 21:09
  5. אלי יהודה ואבי דדשוב - אני איתך חבר
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

היא נראתה בעניין, ובסוף יש לה חבר...

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

ברירת מחדל היא נראתה בעניין, ובסוף יש לה חבר...

זו הפעם הראשונה שהתחלתי עם מישהי, דיברתי איתה די הרבה בפייסבוק וקבענו שניפגש מתישהו או נלך לים ומה היא אומרת לי היום...
    לא נעים לי מחבר שלי שנצא לים. כאילו הכרתי אותה לפני איזה 4 ימים וממש בניתי עליה כבר, והיא אמרה לי שמהיום שאני מכיר אותה, מאז יש לה חבר. כוס אמא שלה למה היא לא אמרה קודם!!!!!!!! היה לנו דיבור כ"כ טוב והיא רצתה לנצא!! איזו סתומה! היא אמרה לי שאני מוזמן היא שאלה מתי יש לי זמן וזה..

כוסעמק קיצר מה לעזאזל אני אעשה עכשיו? היא הייתה כוסית אש, לא מדברת מעל האף, מה צריך יותר מזה?!
    אני עכשיו מבואס טילים לא יודע מה לעשות

אני צריך להכיר בת ודחוף. אין לי חברים ללכת איתם למקומות לכן אני לא אלך לפאבים ומועדונים ומסיבות, רק במקומות ציבוריים.

מה אתם אומרים ללכת לנסות למצוא מישהי אחרת?
    ואם כן איפה:
    קניון?
    לדעתי בקניון אני יכול להצליח בסדר, אבל הבעיה היא נגיד שיש אחת שבא לי עליה והיא סתם הולכת לה אני לא יכול לעצור אותה פשוט. מה אני כבר אגיד לה??? תגידי... בא לך לשבת איתי? מה כבר אני יכול להגיד למישהי סתם באיזו חנות או הוכלת בקניון?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

דבר ראשון, אני ממליץ לך לקרוא את זה.

דבר שני, מה אכפת לך איפה תכיר את הבחורה? ולפי המשך השאלה שלך, יש לך אמונה מגבילה, ככה שלא משנה איפה תתחיל ועם מי, אתה לא תאמין בעצמך.
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי iatraf332 צפיה בהודעה
    זו הפעם הראשונה שהתחלתי עם מישהי, דיברתי איתה די הרבה בפייסבוק וקבענו שניפגש מתישהו או נלך לים ומה היא אומרת לי היום...
    לא נעים לי מחבר שלי שנצא לים. כאילו הכרתי אותה לפני איזה 4 ימים וממש בניתי עליה כבר, והיא אמרה לי שמהיום שאני מכיר אותה, מאז יש לה חבר. כוס אמא שלה למה היא לא אמרה קודם!!!!!!!! היה לנו דיבור כ"כ טוב והיא רצתה לנצא!! איזו סתומה! היא אמרה לי שאני מוזמן היא שאלה מתי יש לי זמן וזה..

כוסעמק קיצר מה לעזאזל אני אעשה עכשיו? היא הייתה כוסית אש, לא מדברת מעל האף, מה צריך יותר מזה?!

אני צריך להכיר בת ודחוף. אין לי חברים ללכת איתם למקומות לכן אני לא אלך לפאבים ומועדונים ומסיבות, רק במקומות ציבוריים.

מה אתם אומרים ללכת לנסות למצוא מישהי אחרת?
    ואם כן איפה:
    קניון?
    לדעתי בקניון אני יכול להצליח בסדר, אבל הבעיה היא נגיד שיש אחת שבא לי עליה והיא סתם הולכת לה אני לא יכול לעצור אותה פשוט. מה אני כבר אגיד לה??? תגידי... בא לך לשבת איתי? מה כבר אני יכול להגיד למישהי סתם באיזו חנות או הוכלת בקניון?
    מה הבעיה? אתה רואה בחורה תבקש ממנה לעצור - ולא אל תציע לה ישר לבוא לשבת, בשביל מה למדת פיקאפ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    100

וואלה תבדוק אם היא לא עושה לך שיט טסט..יש לה חבר והיא בכל זאת רוצה לפגוש אותך??
    היא בודקת אותך!
    תפגוש אותה לבד ותתקוף..
    כל זה נאמר אם היא עדיין "סינגל" במערכת יחסים בפייסבוק..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TheHomeLess צפיה בהודעה
    וואלה תבדוק אם היא לא עושה לך שיט טסט..יש לה חבר והיא בכל זאת רוצה לפגוש אותך??
    היא בודקת אותך!
    תפגוש אותה לבד ותתקוף..
    כל זה נאמר אם היא עדיין "סינגל" במערכת יחסים בפייסבוק..
    גם אם היא בריליישן שיפ עם מישהו בפייסבוק זה לא משנה כלום, הוא אמר שהיא זרמה איתו והייתה להם אחלה של שיחה.
    מפה אפשר להבין שהיא בעניין שלך אבל לפי ה"לא נעים לי מחבר שלי", או שיש לה חבר באמת או שהיא פשוט לא סגורה על עצמה.
    תלך, תפגוש אותה, תדבר איתה, תפגין ביטחון עצמי ונוכחות ואני מאמין שהכל יסתדר לך.
    גם אם לא, אז לא נורא, אפילו הפיקאפרים הכי טובים נדחו לפעמים

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

יש לה באמת חבר והבעיה היא שאני מכיר אותו טוב. הוא חבר שלי בערך..

קיצר תוכלו לענות לי על המשך השאלה למרות שהיא קצת דבילית? ולזה שאמר "למה למדת פיקאפ" - זו בדיוק הבעיה שאני לא מספיק מבין פיקאפ, ולכן אני מבקש מכם עזרה.

בקשר לSUBUPER- שמע אני מאמין בעצמי, אני מנסה להבין איפה שגיתי ואיך ללמוד להבא. הקישור שעוזר לי לא באמת מעניין אותי, אני לא בא לפרוק לכם מה שיש לי על הלב אני בא לבקש עזרה- איך אני יכול להשתמש בפיקאופ לידי ביטוי, אני רוצה דוגמאות מוחשיות לא להגיד פשוט לדבר איתה... אם אני רואה מישהי הולכת בקניון מה להגיד לה? עצרי!!! (?) נוו באמת...
    נערך לאחרונה על ידי iatraf332; 15-08-2011 בשעה 02:33.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי iatraf332 צפיה בהודעה

1. כוסעמק קיצר מה לעזאזל אני אעשה עכשיו?
    היא הייתה כוסית אש, לא מדברת מעל האף, מה צריך יותר מזה?!

2.א אני צריך להכיר בת ודחוף. אין לי חברים ללכת איתם למקומות לכן אני לא אלך לפאבים ומועדונים ומסיבות, רק במקומות ציבוריים.

2.ב מה אתם אומרים ללכת לנסות למצוא מישהי אחרת?
    ואם כן איפה:
    קניון?
    חילקתי את התשובה שלי לכמה סעיפים.

1. מה אתה עושה עכשיו? הולך ונפגש איתה.
    אז יש לה חבר.. סו וואט?
    אולי היא תיפרד ממנו עוד שבוע? אולי לא ילך ביניהם? לא חבל לסגור לעצמך חלון ?
    תשאר איתה בקשר. תהיה כמו נמר שמתבונן מרחוק על המטרה שלו ומסתער. חכה לרגע שהיא תיפרד ממנו.
    בינתיים , שמור על קשר.

2.א. אתה תכיר ,אל תדאג. סמן לעצמך את זה כמטרה , פרק את המטרה הזאת לשלבים (איך אני משיג את זה?) ותצליח. - חפש מאמר "הצבת מטרות ופירוקן לשלבים" שפרסמתי בפורום מאמרים.

2.ב. בכל מקום אפשרי. בים , בקניון , ברחוב , בתחנת אוטובוס , על הגג של הבית שלי.. - בכל מקום !
    בחורות יש בכל מקום שתלך בו ,אתה רק צריך להיפתח ולעשות שטויות. לא לפחד , ולנסות.

עריכה : ד"א , גם לי היה קטע דומה ,לפני כמה ימים.
    מדבר איתה חופשי , שיחות סקס , הכל.. בסוף יש לה חבר.
    הבנתי שהיא עשתה את הכל רק בשביל שהחבר יקנא ,וזה די הוריד לי ממנה.
    תנסה לחשוב גם על הכיוון הזה.. אז.. שלא ינצלו אותך !
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 15-08-2011 בשעה 13:55.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

תודה התגובה שלך עזרה לי מאוד.
    מה שאתה אומר בעצם: לשמור איתה על קשר, ובינתיים להתחיל עם עוד בנות.

השאלה היא איך להתחיל עם עוד בנות. אני פותח על זה עכשיו אשכול חדש. אשמח לתגובות שם.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אופיר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

וואי אחי! זה קרה לי אתמול!!! שיואוו שזה הזויי!
    צודק זה מבאס שהיא זורמת איתך ופתאום היא דופקת לך לא נעים לי ישלי חבר... בול אותן מילים :X

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect