1. הקדמה.
פייסבוק וגוגל מאז שנוצרו גבנו מידע מהמשתמשים שלהם ומכרו אותה וכך קיבלו את רוב כספם, אבל אתם חושבים שזה לא כזה נורא כי אין שם דברים חשובים, אבל אתם לא יודעים למי זה מגיע ולמה זה יכול לשמש.
פה אני יסביר לכם איך זה מסכן את המדינה שלנו ואותכם על פרסומים פשוטים שאתם חושבים שלא יכולים לשמש אותם בכלום.
קריאה מהנה
2. מה הם יודעים עליכם?
פייסבוק:
הם מאזינים לכל משיחות שלכם, פרסומים, יודעים האיזה שפות אתם מדברים, מה גילכם(אם אתם מזייפים אז לא), באיזה ארץ אתם חיים.
גוגל:
גוגל יודעים מה אתם עושים האימייל, לאיזה אתרים אתם נרשמים, ע"י תרגום גוגל יודעים איזה שפות אתם יודעים, מה אתם מחפשים וכו'...
3. למי הם מביאים\מוכרים את המידע?
פייסבוק:
בעיקר לממשלה ול*חמאס*! ולאנשים אחרים שמשלמים להם כדי לגנוב מידע.
גוגל:
אותו דבר...
4. והכי חשוב, מה מסוכן בזה?
זה ממש מסוכן למי שנמצא בטווח הירי של חמאס בעזה(לצערי גם אני בטווח), הם מסמנים מקום וזווית כל יריה ומחכים שהם יפגעו ברגע שהם פוגעים הם לא יודעים על כך אבל ברגע שמפרסמים בפייסבוק ש"פגע לי טיל בבית!" הם הולכים לאזור הירי ומשחזרים את המעשה! הם יודעים את השמות של מי שמת יודעים את השם משפחה שלו וזה יכול לגרום לבעיות רבות! אפילו שאתם חושבים שמידע לא יכול לפגוע בכם את טועים ובגדול! אז תזהרו במה שאתם מפרסמים.
5. סקר!
כי שאתם יודעים אנונימוס(קבוצת האקרים מאוד מפורסמת) מתכננת להפיל את הפייסבוק ואת גוגל, ואני תומך בהם ועוזר להם אפילו
ומה אתם חושבים?, תומכים,לא תומכים?
כל הזכויות שמורות לsapirshemer
קריאה מהנה והמשך יום נעים
-ספיר שמר.

), באיזה ארץ אתם חיים.
), הם מסמנים מקום וזווית כל יריה ומחכים שהם יפגעו ברגע שהם פוגעים הם לא יודעים על כך אבל ברגע שמפרסמים בפייסבוק ש"פגע לי טיל בבית!" הם הולכים לאזור הירי ומשחזרים את המעשה! הם יודעים את השמות של מי שמת יודעים את השם משפחה שלו וזה יכול לגרום לבעיות רבות! אפילו שאתם חושבים שמידע לא יכול לפגוע בכם את טועים ובגדול! אז תזהרו במה שאתם מפרסמים.
ציטוט ההודעה