ספרו עם איזה גילאי בנות אתם מתחילים ובני כמה אתם?
ספרו עם איזה גילאי בנות אתם מתחילים ובני כמה אתם?
|
|
16-3X
אני 16, עם בנות 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21....
תלוי במצב וברגע.
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
אני בן 16
המינימום זה 15 והגבול זה השמיים ( והציצי במקום עדיין חחחחחחח )
".It always seems Impossible until it's done"
בנות 3..
סתם, מה נראה לך?
אתה חושב שאנחנו יוצאים לסארג' רואים מישהי חמודה ואז שואלים אותה נגיד "בת כמה את?" היא עונה לך "15 למה?"
אז הוא יגיד, "אה את בת 15 אני לא אתחיל איתך אני מתחיל רק עם מי שבת 16"
LOL.
![]()
HTML - xHTML - CSS - JavaScript - JQuery - PHP - SQL - OOP Programming - Photoshop
מתכנת, מקודד, מקדם, כותב מאמרים ותוכן ומעצב אתרים.
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 23-08-2011 בשעה 13:46.
הייתי פה.
14-17 .. פעם אחת התחלתי עם מישהי ושניה לפני שבאתי לסגור נשיקה גיליתי שהיא בת 13 ופשוט אמרתי לה להתראות .
הכל עניין של הצבת סטנדרטים
אני בן 18 מתחיל עם בנות 16-20
תכלס אני מעדיף 17-18 בגיל שלי כי בנות 16 ומטה הם נערות בגיל הטיפש עשרה , הן טיפשות בגיל הזה ואני מעדיף יותר בוגרות אבל אם יש בחורה עם אופי נורמלי בגיל 16 אז למה לא
מכירים את חוק ה6? [הגיל שלך לחלק ב2 ולהוסיף 6]
סתם אל תעשו את זה, לרוב אתם יכולים לצאת פדופילים.
אני בן 21, מתחיל על בחורות מגיל 18/19 ועד 30+
קרה שהתבלבלתי והתחלתי עם ילדות גם יותר קטנות אבל בשנייה שגיליתי חתכתי.
זה מדהים איך הילדות של היום מתפתחות מהר....
בן 19 וחצי ..
מינימום 16 וחצי 17 , מקסימום 22..
אבל לא יצא לי להתחיל עם בחורות שגדולות ממני עדיין..
אני 19 וקצת אז 17 (16 זה גבולי ברמות מטורפות משתדל להימנע מזה חח) עד שהיא כבר מתחילה להיראות מיושנת מדי חח (או במילים אחרות בכיף אני מוכן להתחיל עם בנות בטווח של 17-40 אפילו חח) תאמת קרו לי גם 2 מקרים קיצוניים בטירוף, פעם הייתה איזה מישהי במכון כושר שהתחלתי איתה וזה זרם נחמד בסוף היא הייתה בת 15 וחצי ולמזלי הגדול מאוד התברר תוך שבוע שיש לה חבר, כי אם לא יש מצב שהייתי בכלא היום באמת שהיא הייתה שווה וחמודה ברמות אחרות (כן חוק מרפי המטומטם), ופעם בפאב באילת (מאנקיז שהפך אשכרה לבית אבות!) התחילה איתי מישהי בת 48-50+ להערכתי חחח (ולא עשיתי כלום, וטוב שכך חח)