קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. סיקור |עב"מ: חוצנים UFO Extraterrestrials
    על ידי mama4all בפורום משחקי פעולה וספורט כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-08-2007, 21:31
  2. סיקור | עב"מ חוצנים - UFO.Extraterrestrials
    על ידי mama4all בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-08-2007, 22:07
  3. תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 22-04-2007, 14:12
  4. סרט מטורף שראיתי- תיאוריית קונספירציה על 9/11
    על ידי סנדוקאן בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-08-2006, 13:36
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

תיאוריית "האסטרונאוט הקדום" בפרט והתקיימות חוצנים בכללי

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל תיאוריית "האסטרונאוט הקדום" בפרט והתקיימות חוצנים בכללי

לאחרונה נחשפתי להרבה חומר מחשבה על התקיימות חוצנים והאפשרות שהשפיעו על התקדמותנו באבולוציה,למשל-למה אנחנו התקדמנו מהר יותר משאר צורות החיים בכדוה"א?,הרי הדגים,למשל,קיימים מאות שנים.עוד דוגמא,שכמעט וכל הציוויליזציות שהתקיימו בעבר מתעדות צורות חיים שמגיעות מהשמים-אלים,מלאכים,דרקונים ועוד.בנוסף,נמצאו ברחבי העולם טכנולוגיות,או ציורים של מכשירים,שחלקם מוכרים לנו כיום-למשל-הפירמידות-יש ציורים שמתעדים את המצרים מחזיקים במין פנס בזמן שמהלכים בפירמידה-והאפשרות של שימוש בלפידים נשללה מיד-משום שאין כל זכר לפיח או עשן בקירות הפירמידה,וגם האפשרות של שימוש במראות-האור לא מספיק חזק להאיר את כל הדרך בפירמידה.יש גם מין סלע,שמוכח שגם כיום תהיה בעיה להעביר אותו-ולקדמונים ברור שלא הייתה הטכנולוגיה לבד לעשות זאת-והסלע נמצא במרחק רב מסלעים אחרים.בנוסף,קשה מאד להאמין,שבכוכב שלנו,שנחשב "צעיר" מאד,נמצאים היצורים התבוניים האחרים ביקום-הרי יש מיליוני גלקסיות אחרות ביקום.בקשר ל-2012-לוח השנה של בני המאיה אכן נגמר בשנה זו,אך הגזע,שכמעט וכל בני האדם הקדמונים מאמינים שיצר אותנו ולימד אותנו איך לחיות,אמר,לפחות כך הם האמינו,ששנה אחת אצלהם יכולה לקחת אולי מאות,ואלפי שנים אצלנו,ואמרו שבשנה זו נעבור למימד שמימי-כמו שאולי קרה עם אטלנטיס-שאנם שקעה ונחרבה בים,ותושביה נעברו ליקום אחר,יש אפשרות שזה מה שיקרה,אך ללא הנזק הגשמי.בנוסף,התקיימו ועדיין קיימות תרבויות ממקומות שונים בעולם,שתיעדו יצורים,שדומים להפליא לאסטרונאוטים כיום,ואולי ניסו לחקות את החוצנים על-ידי הארכת גולגולתם.בנוסף,גם בתנ"ך היו איזכורים לקיומם-בהרבה פעמים יש איזכור של חשמל,אחד הבולטים הוא הפסוק של בראשית-ו',פסוק ד'-"ה-נ-פ-ל-י-ם היו בארץ בימים ההם וגם אחרי כן אשר יבאו בני האלהים אל בנות האדם וילדו להם המה הגברים אשר מעולם אנשי השם"-ובנוסף,רב ופרשן בתורה אמר שאם וקיימים חיים תבוניים מחוץ לכדוה"א,הרי שהם שונים מאיתנו-כי אלוהים ברא את האדם בכדוה"א,לא במקום אחר,ולחייזרים,אם קיימים,יש את אותה תורה שלנו,פחות או יותר,כי תורתנו תורת-אמת,ואמת יש רק אחת.בקיצור,השקעתי הרבה זמן,וכל הנושא מאד מסקרן אותי,אשמח לתגובות,יש עוד מלא מידע מערוץ ההסטוריה,והרבה מאד ספרים העוסקים בתחום.ואני מאמין באלוהים,פשוט אני לא שולל תאפשרות שאולי הוא ברא את המפץ הגדול מלכתחילה,מה שהביא,בסופו של דבר,לקיומנו
    נערך לאחרונה על ידי כאון; 23-08-2011 בשעה 11:10.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

הסדרה שראיתי הן "חייזרים מהעבר" בערוץ ההסטוריה,למי שרוצה
    נערך לאחרונה על ידי כאון; 23-08-2011 בשעה 02:58.

משתמש משקיע האוואטר של Uploadin
    לייקים
    313
    נקודות
    231

יש חייזרים, לא באופן שהוליווד גרמה להם להיראות.
    וכל הצדיקים למיניהם, תחסכו ממני את תגובות "אלוהים ברא רק אותנו".

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

אני חושב שיומאני מצד המין האנושי להמין שהוא היחיד שמסוגל להתקיים, מן הסתם ישנם לפחות קומץ כוכבים שיש בהם תנאים זהים לכדו״א כך שבאופן הכי מעשי היו יכולים להתפתח בהם חיים באותו האופן בו התפתחו על כדור הארץ ואולי אף מוקדם יותר ולכן ושנה סבירות לא קטנה שהם מתקמים יותר, למרות שסביר להניח שאין להם עיניים בוהקות בכחול ורובי לייזר.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

לייקים
    313
    נקודות
    231

ציטוט נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צפיה בהודעה
    למרות שסביר להניח שאין להם עיניים בוהקות בכחול ורובי לייזר.

כפי שאמרתי, לא איך שהוליווד מציגה אותם.
    לך תדע הם יכולים להיות אחלה של חייזרים.
    נערך לאחרונה על ידי Uploadin; 23-08-2011 בשעה 12:49.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

בדיוק,בגלל זה אמרתי שהציורים שציירו אותם דומים מאד לאיך שנראים אסטרונאוטים בימינו,לא איזה מפלצות עם גוף כמו של מקל,וראש בגודל של שובר בניינים...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מכירה את הסדרה, צפיתי בה כמה פעמים . היא מעניינת ואני חייבת להגיד שהיו שם כמה דברים שגרמו לי לחשוב שאולי יש שם משהו.
    הגעתי לסדרה הזאת אחרי מפגש עם אדם שהציג את עצמו כחבר בתנועת הראלים,תנועה שחבריה מאמינים שחייזרים אכן קימים ולא רק זאת, אלא שהם אלה שיצרו אותנו .
    לטענתם,אנחנו, בני האדם ,נוצרנו לאחר ניסוי שערכו שמטרתו היתה - שיבוט ויצירת מין הדומה להם.
    אני מניחה שעשיתי הרבה עוול לתאוריה, משום שאינני מכירה אותה לעומק (ומעדיפה להשאיר זאת כך נכון להיום), אך בכל זאת - זה הרעיון הכללי.
    לאחר המפגש עם אותו האדם התחלתי לצפות בסדרה וכמו שכתבתי - היא מאד מעניינית ויש שם דברים שגורמים להרמת גבה.
    נערך לאחרונה על ידי יעל שור; 23-08-2011 בשעה 15:30.

הסדרה הזאת פשוט מציגה הוכחות חותכות לקיום חייזרים! אני כל כך אומר לכם, פתחו יום אחד ערוץ ההסטוריה ולא בגישה של "ערוץ של חננות" ותראו פרק אחד מהסדרה הזאת, אין סיכוי שלא תרצו לראות עוד פרק אחרי.

משתמש ותיק
    I

לייקים
    225
    נקודות
    1,092

ציטוט נכתב במקור על ידי כאון צפיה בהודעה
    לאחרונה נחשפתי להרבה חומר מחשבה על התקיימות חוצנים והאפשרות שהשפיעו על התקדמותנו באבולוציה,למשל-למה אנחנו התקדמנו מהר יותר משאר צורות החיים בכדוה"א?,הרי הדגים,למשל,קיימים מאות שנים.עוד דוגמא,שכמעט וכל הציוויליזציות שהתקיימו בעבר מתעדות צורות חיים שמגיעות מהשמים-אלים,מלאכים,דרקונים ועוד.בנוסף,נמצאו ברחבי העולם טכנולוגיות,או ציורים של מכשירים,שחלקם מוכרים לנו כיום-למשל-הפירמידות-יש ציורים שמתעדים את המצרים מחזיקים במין פנס בזמן שמהלכים בפירמידה-והאפשרות של שימוש בלפידים נשללה מיד-משום שאין כל זכר לפיח או עשן בקירות הפירמידה,וגם האפשרות של שימוש במראות-האור לא מספיק חזק להאיר את כל הדרך בפירמידה.יש גם מין סלע,שמוכח שגם כיום תהיה בעיה להעביר אותו-ולקדמונים ברור שלא הייתה הטכנולוגיה לבד לעשות זאת-והסלע נמצא במרחק רב מסלעים אחרים.בנוסף,קשה מאד להאמין,שבכוכב שלנו,שנחשב "צעיר" מאד,נמצאים היצורים התבוניים האחרים ביקום-הרי יש מיליוני גלקסיות אחרות ביקום.בקשר ל-2012-לוח השנה של בני המאיה אכן נגמר בשנה זו,אך הגזע,שכמעט וכל בני האדם הקדמונים מאמינים שיצר אותנו ולימד אותנו איך לחיות,אמר,לפחות כך הם האמינו,ששנה אחת אצלהם יכולה לקחת אולי מאות,ואלפי שנים אצלנו,ואמרו שבשנה זו נעבור למימד שמימי-כמו שאולי קרה עם אטלנטיס-שאנם שקעה ונחרבה בים,ותושביה נעברו ליקום אחר,יש אפשרות שזה מה שיקרה,אך ללא הנזק הגשמי.בנוסף,התקיימו ועדיין קיימות תרבויות ממקומות שונים בעולם,שתיעדו יצורים,שדומים להפליא לאסטרונאוטים כיום,ואולי ניסו לחקות את החוצנים על-ידי הארכת גולגולתם.בנוסף,גם בתנ"ך היו איזכורים לקיומם-בהרבה פעמים יש איזכור של חשמל,אחד הבולטים הוא הפסוק של בראשית-ו',פסוק ד'-"ה-נ-פ-ל-י-ם היו בארץ בימים ההם וגם אחרי כן אשר יבאו בני האלהים אל בנות האדם וילדו להם המה הגברים אשר מעולם אנשי השם"-ובנוסף,רב ופרשן בתורה אמר שאם וקיימים חיים תבוניים מחוץ לכדוה"א,הרי שהם שונים מאיתנו-כי אלוהים ברא את האדם בכדוה"א,לא במקום אחר,ולחייזרים,אם קיימים,יש את אותה תורה שלנו,פחות או יותר,כי תורתנו תורת-אמת,ואמת יש רק אחת.בקיצור,השקעתי הרבה זמן,וכל הנושא מאד מסקרן אותי,אשמח לתגובות,יש עוד מלא מידע מערוץ ההסטוריה,והרבה מאד ספרים העוסקים בתחום.ואני מאמין באלוהים,פשוט אני לא שולל תאפשרות שאולי הוא ברא את המפץ הגדול מלכתחילה,מה שהביא,בסופו של דבר,לקיומנו
    אני חושב שיש סיבה שכל פעם קורה משהו כמו עידן הקרח או דברים כאלה.
    זאת מחזוריות שכל כמה זמן נכחדים כל בעלי החיים ונוצרים מחדש.
    תחשבו על זה שכל פעם מגיעים לטכנולוגיה מטורפת וממציאים מלא דברים, אז קרה משהו שמכחיד את כולם, או את רוב בעלי החיים, ואז מתחילים מההתחלה.
    זה כאילו משהו מונע מבני האדם להתקדם.

תחושב על זה שיכול להיות שלפני עידן הקרח או משהו כזה שגרם אסון לרוב בני האדם, הם הגיעו לטכנולוגיה הרבה יותר מפותחת ממה שיש היום, וזה משהו שכל הזמן חוזר על עצמו.

לייקים
    313
    נקודות
    231

ציטוט נכתב במקור על ידי Shinx צפיה בהודעה
    הסדרה הזאת פשוט מציגה הוכחות חותכות לקיום חייזרים! אני כל כך אומר לכם, פתחו יום אחד ערוץ ההסטוריה ולא בגישה של "ערוץ של חננות" ותראו פרק אחד מהסדרה הזאת, אין סיכוי שלא תרצו לראות עוד פרק אחרי.
    ברור שיש חייזרים, פשוט כל הצדיקי עולם שיש פה לא מאמינים שאלוהים יצר עוד גזע.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הוכחות חותכות לקיום חייזרים? ממה שאני ראיתי אלו השערות ותהיות...
    יש לך דוגמא להוכחה חותכת שניתנה שם?

לייקים
    313
    נקודות
    231

ציטוט נכתב במקור על ידי יעל שור צפיה בהודעה
    הוכחות חותכות לקיום חייזרים? ממה שאני ראיתי אלו השערות ותהיות...
    יש לך דוגמא להוכחה חותכת שניתנה שם?
    למה את חושבת שרק אנחנו קיימים ביקום ?

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,434 | הודעות: 8,200,027 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect