נכתב במקור על ידי
כאון
לאחרונה נחשפתי להרבה חומר מחשבה על התקיימות חוצנים והאפשרות שהשפיעו על התקדמותנו באבולוציה,למשל-למה אנחנו התקדמנו מהר יותר משאר צורות החיים בכדוה"א?,הרי הדגים,למשל,קיימים מאות שנים.עוד דוגמא,שכמעט וכל הציוויליזציות שהתקיימו בעבר מתעדות צורות חיים שמגיעות מהשמים-אלים,מלאכים,דרקונים ועוד.בנוסף,נמצאו ברחבי העולם טכנולוגיות,או ציורים של מכשירים,שחלקם מוכרים לנו כיום-למשל-הפירמידות-יש ציורים שמתעדים את המצרים מחזיקים במין פנס בזמן שמהלכים בפירמידה-והאפשרות של שימוש בלפידים נשללה מיד-משום שאין כל זכר לפיח או עשן בקירות הפירמידה,וגם האפשרות של שימוש במראות-האור לא מספיק חזק להאיר את כל הדרך בפירמידה.יש גם מין סלע,שמוכח שגם כיום תהיה בעיה להעביר אותו-ולקדמונים ברור שלא הייתה הטכנולוגיה לבד לעשות זאת-והסלע נמצא במרחק רב מסלעים אחרים.בנוסף,קשה מאד להאמין,שבכוכב שלנו,שנחשב "צעיר" מאד,נמצאים היצורים התבוניים האחרים ביקום-הרי יש מיליוני גלקסיות אחרות ביקום.בקשר ל-2012-לוח השנה של בני המאיה אכן נגמר בשנה זו,אך הגזע,שכמעט וכל בני האדם הקדמונים מאמינים שיצר אותנו ולימד אותנו איך לחיות,אמר,לפחות כך הם האמינו,ששנה אחת אצלהם יכולה לקחת אולי מאות,ואלפי שנים אצלנו,ואמרו שבשנה זו נעבור למימד שמימי-כמו שאולי קרה עם אטלנטיס-שאנם שקעה ונחרבה בים,ותושביה נעברו ליקום אחר,יש אפשרות שזה מה שיקרה,אך ללא הנזק הגשמי.בנוסף,התקיימו ועדיין קיימות תרבויות ממקומות שונים בעולם,שתיעדו יצורים,שדומים להפליא לאסטרונאוטים כיום,ואולי ניסו לחקות את החוצנים על-ידי הארכת גולגולתם.בנוסף,גם בתנ"ך היו איזכורים לקיומם-בהרבה פעמים יש איזכור של חשמל,אחד הבולטים הוא הפסוק של בראשית-ו',פסוק ד'-"ה-נ-פ-ל-י-ם היו בארץ בימים ההם וגם אחרי כן אשר יבאו בני האלהים אל בנות האדם וילדו להם המה הגברים אשר מעולם אנשי השם"-ובנוסף,רב ופרשן בתורה אמר שאם וקיימים חיים תבוניים מחוץ לכדוה"א,הרי שהם שונים מאיתנו-כי אלוהים ברא את האדם בכדוה"א,לא במקום אחר,ולחייזרים,אם קיימים,יש את אותה תורה שלנו,פחות או יותר,כי תורתנו תורת-אמת,ואמת יש רק אחת.בקיצור,השקעתי הרבה זמן,וכל הנושא מאד מסקרן אותי,אשמח לתגובות,יש עוד מלא מידע מערוץ ההסטוריה,והרבה מאד ספרים העוסקים בתחום.ואני מאמין באלוהים,פשוט אני לא שולל תאפשרות שאולי הוא ברא את המפץ הגדול מלכתחילה,מה שהביא,בסופו של דבר,לקיומנו