אז תביא שרת יותר טוב,אבל שמשלם כמוהם לישראלים.
אז תביא שרת יותר טוב,אבל שמשלם כמוהם לישראלים.
|
|
אחי אם תעשה מדריך לקליקבנק זה יעזור הרבה לפי דעתי זה יהיה מצויין ובכלל אם יעשו עוד סיקורים לא רק כל באקסים והורדות או דברים דומים זה יעזור אם יעשו מדריכים על מכירות איבוקים קליק בנק שאני מקווה שאתה תעשה בקרוב מדריך עליו או על עוד דברים בכללי שלא קשורים להורדות באקסים ועוד כול שאר הדברים הקטנים האלה!
יודע מה הפעם אני לא רק יגיד אני גם יעשה בשבוע הקרוב אולי מדריך על שיווק רישתי או על דבר אחר שאני יחליט!
אתם רוצים לדעת אם השרת שאתם משתמשים בו הוא שרת טוב?
יש לי בשבילכם את התשובה הכי הכי הכי פשוטה, תשאלו את עצמכם את השאלה שאם העלאתם אל השרת שלכם את קובץ X, כעבור חודש אתם רוצים להוריד את אותו קובץ, האם הייתם באמת הולכים לשרת שלכם ומורידים את הקובץ?
-בלי פרמיום בלי כלום, כאילו אתם משתמש רגיל- אני בעצמי שהעלאתי קבצים פעם לשרת הזה (וגם ל Shareflare), אז בשביל להוריד את אותם קבצים שוב, הייתי בודק אם יש הורדה חינמית ב Fileflyer או הורדה ב MegaUpload. אין מה לעשות, רוב השרתים שאתם משתמשים בהם, סליחה על הבוטות, הם שרתים חארות. פעם הייתי רוצה הורדה, הייתי הולך ל iDown או Horadot net, היום? הם אפילו לא אופציה בשבילי. מאז שהעסק של לעשות כסף מהורדות, נהיה גדול בארצינו הקטנה, אני כבר לא מוריד מישראל כמעט וכלום. וכבר בכללי, הפסקתי להוריד משרתים, היום זה רק Torrent אם אני רוצה להוריד קובץ במהירות נורמלית/לא לשלם על פרמיום.
נערך לאחרונה על ידי dammass; 23-08-2011 בשעה 23:16.
למה הורדות זה התחום היחידי שקיים? יש עוד הרבה מאוד תחומים שאנשים יכולים לעשות בהם כסף, כמעט מכל דבר.
והורדות זה בכלל לא תחום מתגמל, ואין בו בכלל עתיד. אז נגיד ויש אנשים שעושים בו 30$ ביום, זה העתיד שלהם? במקום לשבת ולהשקיע בזה ולעשות 30$ כל יום, הם יכולים לשבת על משהו אחר, ללמוד משהו, ולעשות 300$ ביום.
נערך לאחרונה על ידי dammass; 24-08-2011 בשעה 00:24.
לא נכון כל כך... יש פה ילדים שאין להם תקציב להתקדם... לכן הם צריכים משהו כמו 200$ כדי להתחיל בבניית אתר שכנראה יכניס להם כסף טוב. במידה וישקיעו במקומות הנכונים. בדומיין נכון שנבדק על ידי אחד שמבין, אחסון אמין וותיק וכמובן מערכת וררדפרס חביבה, למרות שזזה לא הכל, צריך לחשוב בחוכמה על תוכנית שותפים המתאימה לאתר, בהתאם לגילאי הגולשים הממוצע באתר.
וכמובן, אחד החלקים החשובים ביותר, הקידום, לנסות לחשוב יותר חכם מגוגל (;
אני לא אמרתי את זה, אמרתי שעם המצב כיום עדיף ללכת לטורנטים. יש גם שרתים טובים מאוד וגם שמשלמים בנוסף, כמו MegaUpload, אם הם רוצים הורדות בכמות אדירה יש להם אותו.
אמנם אני רושם את זה כתגובה אליך, אבל אני מתכוון אל הפורום.
אני לא מבין למה תמיד אתה חושב שאתר זה ה-דבר? יש הרבה דברים שיש יותר טובים מאתרים...
יש שיווק, יש YouTube partner, יש free lancer שכולל בתוכו אלפי תחומים. אתה יכול לעבוד שעה-שעתיים בתכנות על מערכת ולקבל כמה מאות דולרים, וזו רק דוגמא אחת. ובדברים האלו זה לא משנה כמה כסף יש לך.
נערך לאחרונה על ידי dammass; 24-08-2011 בשעה 01:04.
אל תגיד Megaupload,עד עכשיו הם סקאם,אולי אחרי התוכנית החדשה הם יתחילו לשלם.
סתכלו בגוגל,כל הוכחות התשלום מ-2008 - 2009,אולי מדי פעם הם משחררים תשלום.