ללא ספק גאווה ישראלית. לחצו כאן על מנת להצביע לה, והיא תיכנס אוטומטית לחצי הגמר.
פטריוטיות!
נערך לאחרונה על ידי Uploadin; 23-08-2011 בשעה 20:11.
לא נראת משהו, נצביע למישהי יותר יפה
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 23-08-2011 בשעה 19:55.
נכתב במקור על ידי Shinx לא נראת משהו, נצביע למישהי יותר יפה חחחחחחחחחחחחחחחח........הצבעתי
נכתב במקור על ידי Shinx לא נראת משהו, נצביע למישהי יותר יפה חח אולי בתמונות לא, אבל בכללי היא ממש יפה. חוץ מזה גם אם היא הייתה שיא הקופות, קצת פטריוטיות! XD
הצבעתי
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
הצבעתי כמובן!
נכתב במקור על ידי YellowGirl חח אולי בתמונות לא, אבל בכללי היא ממש יפה. חוץ מזה גם אם היא הייתה שיא הקופות, קצת פטריוטיות! XD אני לא מאלה שמצביעים למשהו כי הוא מישראל, אלא בגלל מה שאני חושב. אם כל אחד היה מצביע למשהו בגלל שזה מהמדינה שלו ארצות הברית הייתה זוכה בהכל לא ככה?
נכתב במקור על ידי Shinx אני לא מאלה שמצביעים למשהו כי הוא מישראל, אלא בגלל מה שאני חושב. אם כל אחד היה מצביע למשהו בגלל שזה מהמדינה שלו ארצות הברית הייתה זוכה בהכל לא ככה? סין*.
נכתב במקור על ידי Uploadin סין*. הסינים אולי הם מליארד איש, אבל למעלה מחצי מהם חיים בכפרים, בלי אינטרנט.
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 23-08-2011 בשעה 20:14.
נכתב במקור על ידי Shinx הסינים אולי הם מליארד איש, אבל למעלה מחצי מהם חיים בכפרים, בלי אינטרנט. אבל הם סינים, וזה כוח שאף אחד לא יכול לעמוד נגדו. חוץ מצ'אק נוריס, כמובן.
נכתב במקור על ידי YellowGirl ללא ספק גאווה ישראלית. לחצו כאן על מנת להצביע לה, והיא תיכנס אוטומטית לחצי הגמר. פאדיחה ישראלית:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
הצבעתי..
נכתב במקור על ידי D@nIeL פאדיחה ישראלית: MY EYES!!!!!!!
נכתב במקור על ידי -Ben- MY EYES!!!!!!! I KNOW RIGHT, אתה יודע כמה בנות כוסיות עולם שלוקחות כל פרס אפשרי שיש בעולם אתה יכול למצוא ברחוב? מסתם ללכת בים מצאת 20 דוגמניות על.
חוקי הפורום