נכתב במקור על ידי Display ואתה יכול למצוץ לי תזין. לא אני לא הומו...
נכתב במקור על ידי Display ואתה יכול למצוץ לי תזין. אני ימצוץ לך בשמחה בתמורה לשקל
נכתב במקור על ידי freshair אני ימצוץ לך בשמחה בתמורה לשקל איכס יהומו
לילה טוב!!
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי By The Way לא אני לא הומו... תשבע
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker לילה טוב!! לילה טוב ג'וקר ועדיין לא אמרת לי מה לעשות שלא יגרד לי הביצים ואני שואל את זה רק בגלל שאתה מנהל 18+ חמאת בוטנים עוזר?
נכתב במקור על ידי Display ואתה יכול למצוץ לי תזין. אז שתדע שאני והחברה שלי נפרדנו אבל חוזרים היום על תדאג זה ריב קטן
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep אז שתדע שאני והחברה שלי נפרדנו אבל חוזרים היום על תדאג זה ריב קטן לא הספקת אבל ..............+(&^^%$^%%##
נכתב במקור על ידי Display לא הספקת אבל ..............+(&^^%$^%%## חחחחחחח אני בכל זאת עושה את זה %^%^$%$@#%%&%*
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep ןאני גרוש מזל טוב
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep חחחחחחח אני בכל זאת עושה את זה %^%^$%$@#%%&%* תגיד ככה או או או או תחרמן אותו ווירטואלית שירגיש את זה תן לו את ההרגשה של הסיפוק המיני או או או או אואההה או או אואההה
לילה טוב D:
טרה נובה שולט
נכתב במקור על ידי Display תשבע באמא שלך...
נכתב במקור על ידי freshair תגיד ככה או או או או תחרמן אותו ווירטואלית שירגיש את זה תן לו את ההרגשה של הסיפוק המיני או או או או אואההה או או אואההה הוא יתכוון למשהו אם חברה שלי><. SO STFU
לילה טוב לכולם
חוקי הפורום