קרדיט לFRENZY
דייייייי נו מה איך אני ישן בלי לראות את הסרט הזה זקן שחור יאראביייייי עוד 5 שעות קם לבסיס כוסצהל
מי שלא לחץ על הביצה היום מניאק עד מתי נוב 10
נכתב במקור על ידי _AnGi_ מקווה לטובתך שאמרת את זה בציניות/צחוק/סתם כי לא חשבת הוא יותר מהיר!
נכתב במקור על ידי -Fuya דייייייי נו מה איך אני ישן בלי לראות את הסרט הזה זקן שחור יאראביייייי עוד 5 שעות קם לבסיס כוסצהל אין טעם לחפש,אתה לא תמצא.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
טוב אני חותך לישון...לילה טוב
לאההההההההההההה יש את זה בדוק השאלה איפה נוווווווו מת למצא איזה קומבינה
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep יש לך עדיין ביצה אחת?
מנהל פורום חתימות וסמלים ותמיכה גרפית לשעבר לא חברים רגיליםLikeMe | Roi.Z
נכתב במקור על ידי Attack יש לך עדיין ביצה אחת? "קח אותי לקיר, גרררררר". "אני בלי טיטול"
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep "קח אותי לקיר, גרררררר". "אני בלי טיטול" חחחחח איזה חזק הוא
מעצב גרפי,מקודד,מתכנת,מפתח רשמי של APPLE. מקדם ומפתח אתרים, מאבטח מידע בסיסי. בברכה, מנהל פורום צד שרת.
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep טוב אני חותך לישון...לילה טוב הומו.
חיפה הפסידה
נכתב במקור על ידי VisualMode חחחחח איזה חזק הוא כה חחח נכתב במקור על ידי Display הומו. שתוק יא כאפה,אני עייף תחת..והסיגריות מחול זיינו לי תשכל רבתי אם חברה שלי,אין מצב רוח בשיט
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep כה חחח שתוק יא כאפה,אני עייף תחת..והסיגריות מחול זיינו לי תשכל רבתי אם חברה שלי,אין מצב רוח בשיט אני בבאר שבע אתה מקבל ממני כאפה לפנים,עליי איזה סיגריות יחנן?
כאילו איזה סוג.
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep כה חחח שתוק יא כאפה,אני עייף תחת..והסיגריות מחול זיינו לי תשכל רבתי אם חברה שלי,אין מצב רוח בשיט בוא בוא קח אותי לקיר 'גרררר' יעורר לך את המצב רוח
נערך לאחרונה על ידי Attack; 24-08-2011 בשעה 00:39.
חוקי הפורום