נכתב במקור על ידי freshair לילה טוב אושרי או אושרית תכלס אושרי,ויש אייקון של בחורה
Sometimes you have to serve to lead only if you want the owner to die for you
נכתב במקור על ידי freshair חחח אתה צודק לי נתנו 20- נקודות חחח מה אכפת לי מהנקודות האלה אבל זה יותר טוב מכספ כי שם מקבלים באן מינוס אתה יאללה..
פורנו רך לא בבית סיפרינו! זה הלינק לתמונה שלך תשמור אותה בצד ותמחק את זה ספוילר: http://i53.tinypic.com/xfvlh3.gif
נכתב במקור על ידי Lex מינוס אתה יאללה.. מה זה אומר שאני חנן
נכתב במקור על ידי freshair מה זה אומר שאני חנן לא, זה אומר שדפקו אותך וגם אותי עם הקנס הזה מה נהייה פה ד'וחות חנייה
נכתב במקור על ידי Lex לא, זה אומר שדפקו אותך וגם אותי עם הקנס הזה מה נהייה פה ד'וחות חנייה תתנהגו בהתאם ולא תקבלו דוחות חניה
נכתב במקור על ידי YellowGirl תתנהגו בהתאם ולא תקבלו דוחות חניה חחחחחח אז היה לי מינוס 100000 נקודות מה אכפת לי מזה
נכתב במקור על ידי Display ח'יכגגדעיחי ספאאםםם משעממם כדדד תאונן אבל תצחצח את הביצים אחרי זה שהיה ריח טוב
נכתב במקור על ידי freshair תאונן אבל תצחצח את הביצים אחרי זה שהיה ריח טוב אני עושה את זה קבוע כבר כמה חודשים.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display אני עושה את זה קבוע כבר כמה חודשים. אתה מצחצח עם ליפה מברשת שיניים ספוג או נייר זכוכית מה אתה ממליץ לי ? יש לי ביצים רכות וקטנות
נערך לאחרונה על ידי freshair; 24-08-2011 בשעה 02:38.
נכתב במקור על ידי freshair אתה מצחצח עם ליפה מברשת שיניים ספוג או נייר זכוכית מה אתה ממליץ לי ? יש לי ביצים רכות וקטנות ספוג. זה יותר איכותי.
אני נשאר
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Heracles אני נשאר
נכתב במקור על ידי Display גרררררר
נכתב במקור על ידי Heracles גרררררר טוב,יעבש פה,אני הולך לישון. מחר 9K בדוק,עם לא נודר כל הנק' שלי עוברות להרקולס
חוקי הפורום