נכתב במקור על ידי By The Way בוקר טוב אנשים בוקר אור יא חתיך
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep בוקר אור יא חתיך מה קורה
נכתב במקור על ידי By The Way מה קורה חיים את החיים כאילו אין חיים (עזוב זה נשמע חכם)
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep חיים את החיים כאילו אין חיים (עזוב זה נשמע חכם) חתיך
נערך לאחרונה על ידי Mr.Guy; 24-08-2011 בשעה 09:19.
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep חיים את החיים כאילו אין חיים (עזוב זה נשמע חכם) מתי הלכת לישון ומתי קמת? ישנת בכלל?
נכתב במקור על ידי Mr.Guy חתיך נכתב במקור על ידי By The Way מתי הלכת לישון ומתי קמת? ישנת בכלל? הלכתי סביבות ה1,רבתי אם החברה ולא היה לי מצב רוח
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep הלכתי סביבות ה1,רבתי אם החברה ולא היה לי מצב רוח אה סבבה הלוואי שלי היה חברה -_____-
נכתב במקור על ידי By The Way אה סבבה הלוואי שלי היה חברה -_____- תמצא...זה הכי פשוט שמע אני לא הכי חתיך בעולם,אבל יצאתי אם כוסיות מהרמה הגבוה. הכל תלוי בדיבור שלך,ואיך אתה פונה לאישה
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep הלכתי סביבות ה1,רבתי אם החברה ולא היה לי מצב רוח לא חזרתם?
יאללה בוקר טוב לכולם
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep תמצא...זה הכי פשוט שמע אני לא הכי חתיך בעולם,אבל יצאתי אם כוסיות מהרמה הגבוה. הכל תלוי בדיבור שלך,ואיך אתה פונה לאישה אחי איפה שאני גר זה לא עיר זה יישוב מסריח שכולם חושבים שהם צפונבונים מסריחים... חרא של ישוב..הלוואי הייתי עובר...
וואלק מה אני אגיד לך נדפקת נכתב במקור על ידי By The Way אחי איפה שאני גר זה לא עיר זה יישוב מסריח שכולם חושבים שהם צפונבונים מסריחים... חרא של ישוב..הלוואי הייתי עובר...
נכתב במקור על ידי Mr.Guy וואלק מה אני אגיד לך נדפקת אולי...
נכתב במקור על ידי Mr.Guy לא חזרתם? תהליכים אחי ... נכתב במקור על ידי By The Way אחי איפה שאני גר זה לא עיר זה יישוב מסריח שכולם חושבים שהם צפונבונים מסריחים... חרא של ישוב..הלוואי הייתי עובר... תעבור לראשון,מילה שכל יום אתה יוצא אם כוסית אחרת...פשוט צריך לדעת להתחבר XD
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep תהליכים אחי ... תעבור לראשון,מילה שכל יום אתה יוצא אם כוסית אחרת...פשוט צריך לדעת להתחבר XD חחחחחח אחי גרתי שם XD עברתי בכיתה ב'.... ועכשיו אני בחרא מקום -____-
חוקי הפורום