נכתב במקור על ידי ZarjOfRep תהליכים אחי ... תעבור לראשון,מילה שכל יום אתה יוצא אם כוסית אחרת...פשוט צריך לדעת להתחבר XD אז יאללה כמו שאמרתי לך בפייסבוק תראה לה מי זה ניקו
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי By The Way חחחחחח אחי גרתי שם XD עברתי בכיתה ב'.... ועכשיו אני בחרא מקום -____- חעע.XD חבל שככה נכתב במקור על ידי Mr.Guy אז יאללה כמו שאמרתי לך בפייסבוק תראה לה מי זה ניקו אכן ככה MADAFUCKER
קרדיט לFRENZY
אללה שירים לבוקר
נכתב במקור על ידי Mr.Guy אז יאללה כמו שאמרתי לך בפייסבוק תראה לה מי זה ניקו אני יחזור אליה רק ביום הולדת שלי,כי אני רוצה שהיא תיהיה המתנה ליום הולדת שלי נכתב במקור על ידי By The Way אללה שירים לבוקר אתה אם אותו שיר שבוע XD
ניקו דבר אחד לא הבנתי ספוילר: את הניק שלך
נכתב במקור על ידי Mr.Guy ניקו דבר אחד לא הבנתי ספוילר: את הניק שלך יא אוטיסט מה לא הבנת ביום הולדת שלי אנחנו חוזרים היא המתנה שאלוהים שלח אליי ביום הזה אישיתXD
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep אני יחזור אליה רק ביום הולדת שלי,כי אני רוצה שהיא תיהיה המתנה ליום הולדת שלי אתה אם אותו שיר שבוע XD אחייי זה אחד השירים!!!!!
נכתב במקור על ידי By The Way אחייי זה אחד השירים!!!!! אני אוהב את CALIFONCASHAN או משהו כזה חחעחע
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep יא אוטיסט מה לא הבנת ביום הולדת שלי אנחנו חוזרים היא המתנה שאלוהים שלח אליי ביום הזה אישיתXD אני אוטיסט? הסתכלת בכלל בספויילר אבל כדאי לך לחזור אליה לפני כדי שהיא תביא לך מתנה מהדיוטי פרי
נכתב במקור על ידי Mr.Guy אני אוטיסט? הסתכלת בכלל בספויילר אבל כדאי לך לחזור אליה לפני כדי שהיא תביא לך מתנה מהדיוטי פרי היא המתנה שלי,ואני לא צריך והניק שלי זזה קיסר הראפ
בוקר טוב
חוקי הפורום