אם אני רק רוצה להיות ידיד של מישהי איך אני צריך לפעול??
אבל בלי להתנהג כמו גייז כמובן
אם אני רק רוצה להיות ידיד של מישהי איך אני צריך לפעול??
אבל בלי להתנהג כמו גייז כמובן
|
|
אל תשתמש במגע ואל תקדם עניינים.
לא הומו?
אל תיכנס לשיחות יותר מידי ארוכות...
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
תגיד לה היי. מה קורה? תדבר איתה 5 דק' תוסיף לפייס וזהו.. ידידה.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
שאלה די מטומטמת
אתה מודע לזה שבנות הם לא זן אחר שגר במקום אחר
זה אנשים
אתה נהיה ידיד בדיוק כמו שאתה מתחבר לבן אחר
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch
אם אתה מכיר אותה והיא אותך , דיברתם ..אתם ידידים ..
ידיד הומו זה ידיד שהיא מספרת לו ומדברת איתו על בנים אחרים..תשתדל לא להיכנס איתה לשיחות על בנים אחרים או אקסים...תדברו עליכם , מה עשיתם מה אתם עושים ומה תעשו...
קשרי יזיזות , תיפתח איתה באופן מיני , תדברו על זה , תיגע בה .. לאט לאט תתקרב למקומות האינטימיים..תתנשקו..
מה כל כך כואב להיות "הידיד ההומו"? יש לי ידידה, אנחנו מדברים מלא, ממש קשורים אחד אל השני, היא כמעט כמו אחותי. והיא יודעת שאני בהרבה קטעים עם בנות, שאני לא באמת הומו. זה טיפשי להכליל לשתי קבוצות "ידידות" ו"כאלה לקשר", הן גם בן אדם, הן לא דבר פשוט... דברים יכולים להשתנות, פתאום אחרי שנה שאתם מכירים אותן הן יראו לכם מושכות, או להפך.
תבינו, הקטע פה זה לא לפחד להתחבר לאנשים, להפך להתחבר לאנשים זה מעולה. הקטע פה זה לבחור מה אתם רוצים מאותה בחורה, ולפעול על פי זה.
נערך לאחרונה על ידי inverter; 25-08-2011 בשעה 13:08.
כל כך מסכים עם הבחור שמעליי.
המושגים האלה גורמים לכם לחשוב שיש רק שחור או לבן.
זה לא ככה..
יש לי מלא ידידות שאני מדבר איתן חופשי , הן מתייעצות איתי ואני מתיעץ איתן. ואין שום דבר רע בזה..
להפך. דווקא בגלל שאנחנו מדברים כלכך פתוח ,אנחנו בקשר מצויין.
ברגע שאתה יודע מה אתה רוצה מאותה בחורה , ואיזה סוג של קשר אתה רוצה - וברגע שתפעל בהתאם למה שבחרת ,לא צריכה להיות שום בעיה
הייתי פה.
אתם פשוט עלובים אם בעיניכם ידידה היא לדבר איתה 5 דקות וזהו, הוא התכוון לידידה עם חפירות ואתה לא חייב להיות הידיד ההומו בשביל זה, אני בטוח שיש פה הרבה אנשים כמו XANAX וTHE NUST שהם תותחים ושיש להם ידידות בלי קשר למין בכלל שהם מתייעצים איתן על דברים והבנות מתייעצות איתם, לגיטימי לגמרי לדעתי.
איך להגיע לזה?
בקלות!
כמו שכל בן מחפש יזיזה
כל בת מחפשת ידיד
כלומר שאם תתחיל לדבר עם בחורה, לא תרמוז על שום דבר מיני, תשקיע בשיחות ותפתח אליה
זו תהיה התחלה של ידידות מופלאה![]()