נכתב במקור על ידי TheBigBang אני מהמר על 2 אני מהמר על ספאמר חסר חברה נכתב במקור על ידי freshair לא זאת הייתה חברה שלי 100% אחרי שהיתמזמזנו קצת היא אמרה לי את זה אני כניראה יציעה לה נישואים בקרוב וניראה לי שהיא תסכים להציע נישואים ולהתמזמז עם אמא שלך?! אתה סוטה
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
חחח כן אה
טרה נובה שולט
אשכול PENIS.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display אשכול PENIS. איזה ארוחת ערב טובה, אין כמו לאכול בחדר. אני הזמנתי אוכל סיני מה אתה?
נכתב במקור על ידי Heracles איזה ארוחת ערב טובה, אין כמו לאכול בחדר. אני הזמנתי אוכל סיני מה אתה? חזה עוף בנגיעות שום מרירי. לילה טוב אח. (זהו אחי האמיתי כן כן)
נכתב במקור על ידי Display חזה עוף בנגיעות שום מרירי. לילה טוב אח. (זהו אחי האמיתי כן כן) אני לא הייתי רעב כל כך, הזמנתי אורז ועוף לבן. המקלות אכילה האלו מעצבנים! לילה טוב. מתי אמא אמרה שהיא חוזרת?
למישהו פה יש סרט טוב להמליץ לי אני רואה עכשיו האנה
נכתב במקור על ידי freshair למישהו פה יש סרט טוב להמליץ לי אני רואה עכשיו האנה איזה סוג?
wazzzapp!!! חח XD
נכתב במקור על ידי O.A-style wazzzapp!!! חח XD לא אחי, זה שלי
הכל חוץ מדרמה sup
נכתב במקור על ידי freshair למישהו פה יש סרט טוב להמליץ לי אני רואה עכשיו האנה סקס דרייב.
נכתב במקור על ידי Heracles אני לא הייתי רעב כל כך, הזמנתי אורז ועוף לבן. המקלות אכילה האלו מעצבנים! לילה טוב. מתי אמא אמרה שהיא חוזרת? משהו כמו עוד רבע שה.
שעה*
נכתב במקור על ידי freshair הכל חוץ מדרמה sup סיוט ברחוב אלם ליל המסכות מת לצעוק שלושה סרטים טובים. להמשיך?
חוקי הפורום