נכתב במקור על ידי TheSecret איכס כבש עדיף כבשה
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display הוא כבר הגיע? כן, עכשיו, בוא לסלון, הבנות מחכות. נכתב במקור על ידי TheSecret איכס כבש עדיף כבשה עגל או עגלה?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
אחלה שיר חובה לישמוע
QUOTE=Heracles;7023724]סתכל לבד, ערכו את חוקי דיבורים, והורידו את הסעיף שרק הנהלת דיבורים יכולה לפתוח אשכולילה.[/QUOTE] ההכרזה פשןט לא עודכנה כשהנושא ירד מנעוץ החוקים נשארו זהים. נכתב במקור על ידי freshair תגיד מנהל מתי מותר לי להכריז על ההודעות שלי מותר עכשיו יש לי 100? כל אלף.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic QUOTE=Heracles;7023724]סתכל לבד, ערכו את חוקי דיבורים, והורידו את הסעיף שרק הנהלת דיבורים יכולה לפתוח אשכולילה. ההכרזה פשןט לא עודכנה כשהנושא ירד מנעוץ החוקים נשארו זהים. כל אלף.[/QUOTE] עניתי לו כבר חהחה
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
נכתב במקור על ידי Mr.Movie כל אלפייה לילה טוב ממיקל ג'קסון הוא מת.............................
נכתב במקור על ידי Heracles כן, עכשיו, בוא לסלון, הבנות מחכות. עגל או עגלה? רגע אני גומר ובא.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic סתכל לבד, ערכו את חוקי דיבורים, והורידו את הסעיף שרק הנהלת דיבורים יכולה לפתוח אשכולילה. ההכרזה פשןט לא עודכנה כשהנושא ירד מנעוץ החוקים נשארו זהים. כל אלף.[/QUOTE] העיקר, עכשיו כל אחד יכול לפתוח אשכולילה.
נכתב במקור על ידי TheSecret הוא מת............................. אז שיהיה לו לילה טוב
נכתב במקור על ידי Display רגע אני גומר ובא. בכיף אחי
נכתב במקור על ידי Display לא הייה לי מה לשים אז אמא שלי אמרה תשים את זה , זה באופנה
נכתב במקור על ידי TheSecret לא הייה לי מה לשים אז אמא שלי אמרה תשים את זה , זה באופנה ילד גדול, אמא אומרת לך מה ללבוש?
נכתב במקור על ידי Mr.Movie אז שיהיה לו לילה טוב מה אתה דפווק הוא מת הוא לא יכול לישון.....
נכתב במקור על ידי TheSecret מה אתה דפווק הוא מת הוא לא יכול לישון..... הוא יושן לשנת עולמים
נכתב במקור על ידי Mr.Movie הוא יושן לשנת עולמים נייס..
חוקי הפורום