נכתב במקור על ידי Heracles נייס.. נייס
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
נכתב במקור על ידי Heracles ההכרזה פשןט לא עודכנה כשהנושא ירד מנעוץ החוקים נשארו זהים. כל אלף. העיקר, עכשיו כל אחד יכול לפתוח אשכולילה.[/QUOTE] זהו שלא.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
נכתב במקור על ידי Heracles ילד גדול, אמא אומרת לך מה ללבוש? אני בן 16 ואמא שלי עדיין משכיבה אותי לישון זה לא כזה נורא
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic העיקר, עכשיו כל אחד יכול לפתוח אשכולילה. זהו שלא.[/QUOTE] החוקים בדיבורים כל ההכרזה שמה ממש לא מסודרת הלינקים לא עובדים תראה כל התגיות שמה פתוחות ורואים אותם
נכתב במקור על ידי Heracles ילד גדול, אמא אומרת לך מה ללבוש? אמא שלי סטליסטי O.O
נכתב במקור על ידי Mr.Movie נייס נייס נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic זהו שלא. למה לא? זה לא כתוב יותר, ערכו.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי TheSecret אמא שלי סטליסטי O.O אחי, עשה טובה ותהיה שקט.
נכתב במקור על ידי Heracles אחי, עשה טובה ותהיה שקט. הרקולס תגיד יש לי ג'ינו ואני כל יום שכיבות שמיכה ולא מיתפתח לי החזה למה?
נכתב במקור על ידי freshair הרקולס תגיד יש לי ג'ינו ואני כל יום שכיבות שמיכה ולא מיתפתח לי החזה למה? אני לא הכתובת
נכתב במקור על ידי Heracles אחי, עשה טובה ותהיה שקט. אל תאמין..........
נכתב במקור על ידי TheSecret אל תאמין.......... תפסיק לנסות לחרפן אותי
נכתב במקור על ידי TheSecret אל תאמין.......... אבל באמת יפה לך החתימה זה מתאים גם לעיצוב של האתר אני מאמין לך
לילה טוב כולם!
מעצב גרפי,מקודד,מתכנת,מפתח רשמי של APPLE. מקדם ומפתח אתרים, מאבטח מידע בסיסי. בברכה, מנהל פורום צד שרת.
נכתב במקור על ידי TheSecret לא הייה לי מה לשים אז אמא שלי אמרה תשים את זה , זה באופנה גם אני אוהב תפוחים.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי VisualMode לילה טוב כולם! לילה טוב כוסון
חוקי הפורום