נכתב במקור על ידי Display בדיוק,על סרטים בכיוון הזה אני מדבר אחי עם מלא דם כמו בלאדי ולנטיין וכו'. ראית המסור 5 אתמול. יש לך הצעות? סרט טוב עם הרבה דם. אתה תועיל בטובך ותסתום את הפה. דם, מי אם לא המסור הכי טובים בזה לא מכיר סרטים עם דם כי אני אוהב אימה אמיתית לא מגעילה..יש את "Deadly Silence" שהוא מקפיץ הרבה , מהיוצרים של המסור.
נכתב במקור על ידי Display בדיוק,על סרטים בכיוון הזה אני מדבר אחי עם מלא דם כמו בלאדי ולנטיין וכו'. ראית המסור 5 אתמול. יש לך הצעות? סרט טוב עם הרבה דם. אתה תועיל בטובך ותסתום את הפה. סיוט ברחוב אלם זה אחד הסרטים בכל מקרה, ליל האימה הוא נחמד וליל המסכות גם טוב(יש שם קטע עירום).
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 25-08-2011 בשעה 00:51.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Uploadin דם, מי אם לא המסור הכי טובים בזה לא מכיר סרטים עם דם כי אני אוהב אימה אמיתית לא מגעילה..יש את "Deadly Silence" שהוא מקפיץ הרבה , מהיוצרים של המסור. דדלי סליין מקפיץ? כאילו יש קטעים כאלה שמכוערות כאלו קופצות לך על המסך ואתה משתין במכנסיים?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Heracles סיוט ברחוב אלם זה אחד הסרטים בכל מקרה, ליל האימה הוא נחמד וליל המסכות גם טוב(יש שם קטע עירום). מה אתה אומר על ולאדי ולנטיין 3? ב-3D איפה יוני לעזאזל שיעזור לי.
נכתב במקור על ידי Display דדלי סליין מקפיץ? כאילו יש קטעים כאלה שמכוערות כאלו קופצות לך על המסך ואתה משתין במכנסיים? בובה שקופצת פה ושם.. זה נחמד..זאת הבובה:
נכתב במקור על ידי Display מה אתה אומר על ולאדי ולנטיין 3? ב-3D איפה יוני לעזאזל שיעזור לי. אני היורש של יוני סעמק :@ אתה יכול לראות את יום השישי ה13, יומנו של השטן ופרויקט המכפה של ביילר. בלאדי ולנטיין גם טוב.
נכתב במקור על ידי Heracles אני היורש של יוני סעמק :@ אתה יכול לראות את יום השישי ה13, יומנו של השטן ופרויקט המכפה של ביילר. בלאדי ולנטיין גם טוב. יום שישי ה-13 זה סרט כל כך לא מפחיד. צחקתי ברובו של הסרט. נכתב במקור על ידי Uploadin בובה שקופצת פה ושם.. זה נחמד..זאת הבובה: COOL
נכתב במקור על ידי Heracles אני היורש של יוני סעמק :@ אתה יכול לראות את יום השישי ה13, יומנו של השטן ופרויקט המכפה של ביילר. בלאדי ולנטיין גם טוב. יום שישי ה13 באמת שזה סרט שלא מתקדם לשום מקום. הוא רוצח ורוצח, לא כמו המסור שיש עניין מאחורי הכל. שלא לדבר על הסרטי המשך המפגרים שעשו ליום שישי ה13.
נכתב במקור על ידי Display יום שישי ה-13 זה סרט כל כך לא מפחיד. צחקתי ברובו של הסרט. COOL הצלצול והמנסרים מטקסס. נתתי לך הרבה סרטי אימה.
נכתב במקור על ידי Uploadin יום שישי ה13 באמת שזה סרט שלא מתקדם לשום מקום. הוא רוצח ורוצח, לא כמו המסור שיש עניין מאחורי הכל. שלא לדבר על הסרטי המשך המפגרים שעשו ליום שישי ה13. אני אוהב רצח
נכתב במקור על ידי Heracles הצלצול והמנסרים מטקסס. נתתי לך הרבה סרטי אימה. המנסרים מטקסס זה טוב. קומדיה ?
נכתב במקור על ידי Heracles הצלצול והמנסרים מטקסס. נתתי לך הרבה סרטי אימה. אני מוצא את הצלצול מצחיק והמנסרים מטקסס כמובן, איך שכחתי.. זה לא רק סרט עם דם, זה סרט עם נהרות ואוקיינוסים של דם. נכתב במקור על ידי Heracles אני אוהב רצח אני אוהב הגיון למרות שרצח טוב תמיד מעודד אותי.
יש שכחו אותי בבית 2 O=
נכתב במקור על ידי Display יש שכחו אותי בבית 2 O= אחי זה מפחיד מידי והם כל כך טמבלים לעשות את זה בפעם השנייה?
נערך לאחרונה על ידי Uploadin; 25-08-2011 בשעה 01:02.
נכתב במקור על ידי Display המנסרים מטקסס זה טוב. קומדיה ? יש קיק-אס סרט מפגר מאוד נכתב במקור על ידי Uploadin אני מוצא את הצלצול מצחיק והמנסרים מטקסס כמובן, איך שכחתי.. זה לא רק סרט עם דם, זה סרט עם נהרות ואוקיינוסים של דם. אני אוהב הגיון למרות שרצח טוב תמיד מעודד אותי. יש גם פסיכו, אבל הוא לא נראה כל כך טוב. וכמובן, את פרקי האימה המצליחים ביותר, פרקי האימה של משפחת סימפסון!
חוקי הפורום