קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה|נמאס כבר מלוקרז תעזרו לי
    על ידי da12345 בפורום אתרי מתנות חינם
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-01-2010, 20:31
  2. [עזרה] נמאס לבנות שרתים אז מי שצריך ג'יאם שייכנס
    על ידי miyahu בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 21-09-2009, 23:15
  3. [עזרה]נמאס לי מהחיים, אני רוצה להתאבד (22)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 17-10-2008, 10:18
  4. [נמאס לי] רוצה עזרה ..בקשר למישהן
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-03-2008, 18:15
  5. [עזרה] בקשר לסרגל של הSTART , נמאס לי...
    על ידי Moshe בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 20-05-2007, 19:35
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

עזרה | נמאס לי ! 18

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

ברירת מחדל עזרה | נמאס לי ! 18

אהלן אני בן 18 סיימתי י"ב ואני ניראה כמו בן 15-16 אני 1.62 ובאמת שזה לא הפריע לי עד ש...

אני פאקינג בא להתחיל עם בחורה אומר לה " תגידי איפה זה ה***** פאב? והיא עונה לי "יכניסו אותך?"
    מרוב עצבים פשוט אמרתי לא והלכתי. וזה לא קשור רק למיקרה הזה..

אני הולך לעיר הבירה השומרים בודקים לי 80 אלף פעם את הרישיון\ תעודת זהות.. וככה לכל הפאבים..

אני ניגש להתחיל עם בחורות חושבות שאני בן 16..

יש לי בייבי פייס ואני גם נמוך.. למזלי אני לא שמן חח שמעו אני ניראה טוב יחסית אבל ניראה כמו ילד..

יש איזה אחת בגיל שלי שהתחלתי איתה בפייסבוק והיא דיי דחתה אותי וזה חודש שכחתי ממנה היום אני רואה שיש לה חבר ונחשו מה ??
    הוא גבוה, יש לו זיפים, הוא ניראה גבר..

וזה לא הפעם הראשונה ולא השנייה שזה קורה אז תגידו בבקשה מה לעשות?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

מה לעשות? מה כבר יש לעשות?
    במקום להתעצבן מזה, תשלים עם זה, תצחק על זה אפילו קצת וזהו. זה לא אומר כלום.
    אם היא שואלת אם "יכניסו אותך?" תשאל "למה מה לא התלבשתי מספיק טוב? תראי איזה חולצה חזקה" או אנאערף ואז שהיא תגיד שאתה נראה קטן תשאל אותה כמה היא נותנת לך לך בגיל וכמה אתה נותן לה ותפתח שיחה במקום להתעצבן. אחרי שתראה ביטחון ותהיה מעניין זה כבר לא ישנה לה ברוב המקרים.

תבדוק גם שאתה לא מתלבש כמו ילד ואם אתה יכול לבגר את הלבוש שלך.

מה רע בלהראות כמו ילד? אני לא מבין בחורות לא ידחו אותך בגלל מראה. תשפר את הגיים והכל יהיה טוב

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

פשוט שפר תגיים...
    אבל אם אתה רוצה להראות קצת יותר מבוגר אל תתגלח
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

גבר תרגע, גם אני נראה כמו ילד ואני בן 19 ובודקים לי תעודת זהות תמיד שאני נכנס לפאבים או שאני מזמין אלכוהול במסעדות מבקשים ממני להראות תעודת זהות וגם בלוטו מבקשים מימני להזדהות אבל זה לא מפריעה לי,זה רק מחמיא לי שאני נראה צעיר כי בסופו של דבר למה להזדקן כל כך מהר,תהנה מזה שאתה נראה צעיר ואין לך זיפים זה מעצבן לסדר אותם כל הזמן או להתגלח כדי להיראות חלק,
    אולי בהתחלה שיסתכלו עליך אתה תראה צעיר אבל אם גישת המשחק שלך נכונה וטובה אתה תצליח והמראה לא ישפיעה עליך או על ההצלחה שלך

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    שול שנוזל בה יומו

תאמין לי שגם אני נראה כמו ילד ואני חגגתי 18 לפני חודש ...
    הרבה חושבים לאחרונה שאני עומד לעלות לכיתה י"א יענו זה גיל 16 ואני בערך 1.71 אבל אני נראה כמו ילד , אני רזה ואין לי כמעט שערות על הפנים ועל הגוף ....
    מכיר את ההרגשה אבל זה בקטנה=]

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

אחי אין שום דבר רע בלהיראות קטן, זה אפילו יכול לשחק לטובתך.
    אם בחורה אומרת לך "מכניסים אותך לשם?" תגיד לה "למה את צריכה שאני יעזור לך להיכנס?"
    וזה שבמקרה בחורה דחתה אותך ואז התחילה קשר עם מישהו שנראה מבוגר זה לא אומר כלום...
    אני יכול להראות לך אלף בחורות שבדיוק ההיפך, עברו מגבר מבוגר ומזוקן לבחור עם בייבי-פייס נקרא לזה.
    ואני בטוח שגם אתה מכיר, פשוט למקרים כאלה לא התייחסת, כי זה היה יותר נוח לכעוס.

הבעיה בפורום הזה שהוא הופך אנשים לרובוטים.
    עם כל ה"רוטינות" והשיטות והחוקים האלה, שבלעדיהם אתם חושבים שלא תוכלו להשיג כלום.
    כל אלה רק מורידים מהאישיות שלכם תבינו.
    וחס וחלילה אני לא אומר שהפורום לא טוב, הפורום הזה מעולה, והמדריכים [המעטים שרפרפתי בהם] מצויינים אבל אנשים שחדשים בתחום נוטים "להעתיק" משפטי פתיחה, או סגירה, או רוטינות כאלה ואחרות.
    ופוףףף, בשנייה אין לכם אופי!

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי AndroidFan צפיה בהודעה
    אחי אין שום דבר רע בלהיראות קטן, זה אפילו יכול לשחק לטובתך.
    אם בחורה אומרת לך "מכניסים אותך לשם?" תגיד לה "למה את צריכה שאני יעזור לך להיכנס?"
    וזה שבמקרה בחורה דחתה אותך ואז התחילה קשר עם מישהו שנראה מבוגר זה לא אומר כלום...
    אני יכול להראות לך אלף בחורות שבדיוק ההיפך, עברו מגבר מבוגר ומזוקן לבחור עם בייבי-פייס נקרא לזה.
    ואני בטוח שגם אתה מכיר, פשוט למקרים כאלה לא התייחסת, כי זה היה יותר נוח לכעוס.

הבעיה בפורום הזה שהוא הופך אנשים לרובוטים.
    עם כל ה"רוטינות" והשיטות והחוקים האלה, שבלעדיהם אתם חושבים שלא תוכלו להשיג כלום.
    כל אלה רק מורידים מהאישיות שלכם תבינו.
    וחס וחלילה אני לא אומר שהפורום לא טוב, הפורום הזה מעולה, והמדריכים [המעטים שרפרפתי בהם] מצויינים אבל אנשים שחדשים בתחום נוטים "להעתיק" משפטי פתיחה, או סגירה, או רוטינות כאלה ואחרות.
    ופוףףף, בשנייה אין לכם אופי!
    תודה על התגובה והכל אחי אבל לא הבנתי איך זה קשור אלי מה שאמרת עם הרובוטים.. אני חושב בדיוק כמוך ואני הפסקתי ממזמן עם פתיחים ורוטינות.. אני משתדל ליישם רק את העיקרון..

ותודה לכולם על התגובות זה עוזר

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

שמע, יש בחור בפורום (הוא עזב ת'פורום לפני איזה שנה), הקיצר הוא מטר חמישים ותישע, ונראה בן 13-14, ונחש מה? - הוא בצבא ובן 18 וחצי.

קודם כל, אני אתן לך טיפים פרקטיים ממה שהוא עשה:

אל תסתפר! תאריך את השיער כמה שאתה יכל, אצלו היה שיער ארוך ומקורזל (כמו לאורי חזקיה אם אתה מכיר) וזה גם מה שהוסיף לו לסטייל האישי שלו.

תשאיר זיפים מסודרים בפנים.

תשקיע הרבה זמן בגוון הקול שלך (שיהיה עמוק, סמוך עליי - גוון קול זה משהו שניתן לשינוי).

תשקיע בלפתח אישיות גברית ומבוגרת: (תקרא ספרי חוכמה ועומק כדי שהשיח שלך עם אנשים יבליט את חוכמת החיים והנסיון שלך).

מה שעוד יעזור לך, זה להתייחס לנשים כילדות קטנות. כדי שבאמת תתייחס אליהן ככה, תנסה להיכנס למצב של להדריך אותן במשהו, מיצידי תפתח תחביב ליעוץ זוגי או משהו כזה.. (תעשה הכל כדי לשדר כמה שיותר - "אני האבא שלכן חמודות "), שקול לעבוד כמציל מיצידי -קורס מצילים עולה בסביבות האלפיים שקל והמשכורת הממוצעת למציל היא 30 לשעה, כל אחד יכל להיות מציל, אין דרישות מיוחדות, זה יוסיף לך לגבריות, אתה תכיר המון כוסיות, בנות מטורפות על אנשים שמיועדים "להציל" אותן...).

אהה... ויש נעליים מיוחדות עם הגבהה פנימית שממש מוסיפות לגובה שלך (חמש ס''מ ומעלה) שקול לקנות כאלו.

טוב עכשיו אחרי העצות הפרקטיים תן לי להגיד לך משהו - אותו חבר שהיה כאן בפורום ונראה עוד יותר קטן ממך, היה חנון גמור לפני שנכנס לתחום. (כי פשוט מאוד, הוא האמין שהמראה שלו מהווה מגבלה פיזית) (הוא לא ידע שזה פאקינג פסיכולוגי) ונחש מה? חודשיים וחצי אחרי שהוא נכנס לתחום (אני מזכיר שהוא היה חנון) - הוא איבד את הבתולין שלו כאשר התענג על שני בנות ועשה מה שנקרא בשפה העממית "שלשייה"...

אותו בחור עכשיו ברמה כזאת שהוא פרש מהתחום וחיי את החיים הטובים, הוא "הגיע למקום שהוא שלוו בו" ככה הוא אומר לי.

גבר... אני רוצה להאיר את תשומת ליבך למשהו, התותחים הכי גדולים הם תמיד אלה שמהם אתה לא תצפה לזה, שלכאורה להם יש את הסיכויים הקטנים ביותר!

כך לדוגמא את סטיבן הוקינג, מדען מדהים וכיום נחשב האיש הכי חכם בעולם ונחש מה? הוא משותק כבר ארבעים שנה בכל הגוף חוץ מהלחי הימנית שלו.

כך את כל האנשים הגדולים והעשירים בעולם! רובם היו עניים ובמעמד שפל! אף אחד לא חלם שדווקא האנשים האלו יגיעו למה שהם הגיעו ואתה יודע למה זה?! בגלל שהחסרון שלהם הופך ליתרות, הופך אותם למיוחדים, גורם להם לרצות את ההצלחה כמו שאף אחד אחר לא היה רוצה מעולם! פשוט מאוד בגלל שהם בעלי הסיכוי הנמוך יותר להגיע אליה! אם אני הייתי יכל לקבל כוח רצון כל כך חזק כמו של זה שנפצע אנושות ונשאר נכה לכל החיים אך עדיין מתעקש לשחק כדורסל או כדורגל ומצליח להביא גביעים! אני הייתי רמה אחת מעל כל אמן פיתוי שקיים!

ובנאדם, יש מקרים הרבה יותר גרועים משלך - סטייל לדוגמא כתב בספרו על גורו פיקאפ שהיה חירש!!!
    סטייל עצמו מטר שישים וחמש! והרבה מאמינים שהוא אמן הפיתוי הכי טוב בכדור!

אל תוותר לעצמך! אתה יכל להיות זיין כל כך טוב, שאנשים יפחדו לזוז לידך בצורה לא נכונה.
    אתה מכיר את ציון ברוך? - הוא אחד משלישית "מה קשור" (סטנדאפיסטים) - הוא במקור מרמלה, הוא מכוער תחת, הוא מטר שישים וללא כל רקע מזהיר או משהו כזה.
    ואני ראיתי אותו לפניי שנה, הבחור אלוהי הוא שם זיין גדול ושמן על העולם, אוטומטית נשאבים לקסם שיש לו, זה ממכר!
    (אגב, אם זה עוזר לחיזוק שלי : הוא יצא עם אסתי גינזבורג הדוגמנית המהוללת, בר רפאלי, כן כן, הוא היה גם איתה איזו תקופה, מורן אטיאס, רותם סלע, ועוד ים דוגמנייות שוות! הבחור זיין).

למה? - כי הוא תפש ת'עצמו בידיים ולא נתן למוח שלו להגביל אותו (לא לגובה שלו אלא למוח!), הכל בראש שלך בנאדם, אני אפילו חושב שיש לך יתרון על פני אחרים על זה שאתה נמוך! כך את החיסרון הזה ותפיק ממנו את המיטב, אתה "טס מתחת לרדאר" כמו שאומרים. אתה יכל להיות סטאר לא נורמלי, הכל תלוי בך...

אתה לא יודע כמה כוח יש לך ואתה לא מנצל אותו! תשכך מהבייבי פייס תתחיל להראות לעולם מה אתה שווה.

שמע, אני יודע שכתבתי המון, הכל רק בשבילך בחור, אבל אני רוצה שתשמע ממני דבר אחרון: אם היו מבקשים ממני להעביר מסר ומוסר הסכל לבנים שלי או בכלל, מכל הדברים שבעולם, גם אם אני עומד למות אני הייתי בוחר להגיד את המשפט הזה: "אתה - מה שאתה, מי שאתה והחיים שלך הם מה שאתה מרגיש ולא מה שקורה בפועל!!!!!!!!!!"...

בזה אני סיימתי...
    מקווה שתפיק את המרב מכל מה שאמרתי לך ובמיוחד מהמשפט האחרון הזה, לי אישית לקח שנה להפנים אותו באמת...

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

מורחקים
    לייקים
    13
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    שמע, יש בחור בפורום (הוא עזב ת'פורום לפני איזה שנה), הקיצר הוא מטר חמישים ותישע, ונראה בן 13-14, ונחש מה? - הוא בצבא ובן 18 וחצי.

אל תסתפר! תאריך את השיער כמה שאתה יכל, אצלו היה שיער ארוך ומקורזל (כמו לאורי חזקיה אם אתה מכיר) וזה גם מה שהוסיף לו לסטייל האישי שלו.

תשקיע הרבה זמן בגוון הקול שלך (שיהיה עמוק, סמוך עליי - גוון קול זה משהו שניתן לשינוי).

תשקיע בלפתח אישיות גברית ומבוגרת: (תקרא ספרי חוכמה ועומק כדי שהשיח שלך עם אנשים יבליט את חוכמת החיים והנסיון שלך).

מה שעוד יעזור לך, זה להתייחס לנשים כילדות קטנות. כדי שבאמת תתייחס אליהן ככה, תנסה להיכנס למצב של להדריך אותן במשהו, מיצידי תפתח תחביב ליעוץ זוגי או משהו כזה.. (תעשה הכל כדי לשדר כמה שיותר - "אני האבא שלכן חמודות "), שקול לעבוד כמציל מיצידי -קורס מצילים עולה בסביבות האלפיים שקל והמשכורת הממוצעת למציל היא 30 לשעה, כל אחד יכל להיות מציל, אין דרישות מיוחדות, זה יוסיף לך לגבריות, אתה תכיר המון כוסיות, בנות מטורפות על אנשים שמיועדים "להציל" אותן...).

אהה... ויש נעליים מיוחדות עם הגבהה פנימית שממש מוסיפות לגובה שלך (חמש ס''מ ומעלה) שקול לקנות כאלו.

טוב עכשיו אחרי העצות הפרקטיים תן לי להגיד לך משהו - אותו חבר שהיה כאן בפורום ונראה עוד יותר קטן ממך, היה חנון גמור לפני שנכנס לתחום. (כי פשוט מאוד, הוא האמין שהמראה שלו מהווה מגבלה פיזית) (הוא לא ידע שזה פאקינג פסיכולוגי) ונחש מה? חודשיים וחצי אחרי שהוא נכנס לתחום (אני מזכיר שהוא היה חנון) - הוא איבד את הבתולין שלו כאשר התענג על שני בנות ועשה מה שנקרא בשפה העממית "שלשייה"...

אותו בחור עכשיו ברמה כזאת שהוא פרש מהתחום וחיי את החיים הטובים, הוא "הגיע למקום שהוא שלוו בו" ככה הוא אומר לי.

גבר... אני רוצה להאיר את תשומת ליבך למשהו, התותחים הכי גדולים הם תמיד אלה שמהם אתה לא תצפה לזה, שלכאורה להם יש את הסיכויים הקטנים ביותר!

כך לדוגמא את סטיבן הוקינג, מדען מדהים וכיום נחשב האיש הכי חכם בעולם ונחש מה? הוא משותק כבר ארבעים שנה בכל הגוף חוץ מהלחי הימנית שלו.

כך את כל האנשים הגדולים והעשירים בעולם! רובם היו עניים ובמעמד שפל! אף אחד לא חלם שדווקא האנשים האלו יגיעו למה שהם הגיעו ואתה יודע למה זה?! בגלל שהחסרון שלהם הופך ליתרות, הופך אותם למיוחדים, גורם להם לרצות את ההצלחה כמו שאף אחד אחר לא היה רוצה מעולם! פשוט מאוד בגלל שהם בעלי הסיכוי הנמוך יותר להגיע אליה! אם אני הייתי יכל לקבל כוח רצון כל כך חזק כמו של זה שנפצע אנושות ונשאר נכה לכל החיים אך עדיין מתעקש לשחק כדורסל או כדורגל ומצליח להביא גביעים! אני הייתי רמה אחת מעל כל אמן פיתוי שקיים!

ובנאדם, יש מקרים הרבה יותר גרועים משלך - סטייל לדוגמא כתב בספרו על גורו פיקאפ שהיה חירש!!!

אל תוותר לעצמך! אתה יכל להיות זיין כל כך טוב, שאנשים יפחדו לזוז לידך בצורה לא נכונה.
    אתה מכיר את ציון ברוך? - הוא אחד משלישית "מה קשור" (סטנדאפיסטים) - הוא במקור מרמלה, הוא מכוער תחת, הוא מטר שישים וללא כל רקע מזהיר או משהו כזה.
    ואני ראיתי אותו לפניי שנה, הבחור אלוהי הוא שם זיין גדול ושמן על העולם, אוטומטית נשאבים לקסם שיש לו, זה ממכר!
    (אגב, אם זה עוזר לחיזוק שלי : הוא יצא עם אסתי גינזבורג הדוגמנית המהוללת, בר רפאלי, כן כן, הוא היה גם איתה איזו תקופה, מורן אטיאס, רותם סלע, ועוד ים דוגמנייות שוות! הבחור זיין).

למה? - כי הוא תפש ת'עצמו בידיים ולא נתן למוח שלו להגביל אותו (לא לגובה שלו אלא למוח!), הכל בראש שלך בנאדם, אני אפילו חושב שיש לך יתרון על פני אחרים על זה שאתה נמוך! כך את החיסרון הזה ותפיק ממנו את המיטב, אתה "טס מתחת לרדאר" כמו שאומרים. אתה יכל להיות סטאר לא נורמלי, הכל תלוי בך...

אתה לא יודע כמה כוח יש לך ואתה לא מנצל אותו! תשכך מהבייבי פייס תתחיל להראות לעולם מה אתה שווה.

שמע, אני יודע שכתבתי המון, הכל רק בשבילך בחור, אבל אני רוצה שתשמע ממני דבר אחרון: אם היו מבקשים ממני להעביר מסר ומוסר הסכל לבנים שלי או בכלל, מכל הדברים שבעולם, גם אם אני עומד למות אני הייתי בוחר להגיד את המשפט הזה: "אתה - מה שאתה, מי שאתה והחיים שלך הם מה שאתה מרגיש ולא מה שקורה בפועל!!!!!!!!!!"...

בזה אני סיימתי...
    מקווה שתפיק את המרב מכל מה שאמרתי לך ובמיוחד מהמשפט האחרון הזה, לי אישית לקח שנה להפנים אותו באמת...
    ווא ריגשת אחי: )

מורחקים
    לייקים
    13
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה

בזה אני סיימתי...
    אבל תכלס, נכון הילד הזה לא באמת קיים והמצאת אותו רק כדי שפותח האשכול ירגיש טוב עם עצמו?
    ואם הוא כן קיים מה היה הכינוי שלו?

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי FirstTime צפיה בהודעה
    אבל תכלס, נכון הילד הזה לא באמת קיים והמצאת אותו רק כדי שפותח האשכול ירגיש טוב עם עצמו?
    ואם הוא כן קיים מה היה הכינוי שלו?
    avirankatz.

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

וואו אחי !! תודה רבה על התגובה ועל ההשקעה אחי אין לי מילים ! באמת שחיזקת אותי והבאת לי תיקווה.. והאמת חלק מהדברים שרשמת באמת חשבתי אבל הדחקתי אותם..

אני באמת משתדל ליישם את זה.. להיות יותר גבר ולשים זין על העולם.. אבל זה קשה כשזה מגיע פנים מול פנים.. למשל יש לי איזה בוס מניאק אחד בעבודה שכל הזמן צועק וזה והייתי רוצה לצעוק עליו בחזרה ולהתפטר אבל לא עשיתי את זה.. במקום זה אמרתי לו בטלפון שלא מתאים לי הדיבור שלו ואני מפסיק לעבוד..

בקשר לבנות אני סבבה בלהכיר אבל לפעמים לפני שאני הולך למסיבה ואני בבית עם המזגן בנוח חושב לעצמי אני הולך לתפוס בחורה כוסית ואז ברגע האמת במסיבה אני פשוט קפוא גם כי אני לא יודע מה להגיד וגם כי המוזיקה ממש חזקה.. אבל זה מאמן אותי ונותן לי ביטחון ככה שאם אני יהיה בסיטואציה נגיד במכללה שאני מתחיל ללמוד בה עוד שבוע יהיה לי יותר קל להכיר

בקשר למה שאמרת עם המציל וכל זה חח אני לא יודע אם זה קשור אבל החלום שלי להיות DJ מצליח ואני יודע שזה מביא גם הרבה בנות

והמשפט האחרון שלך באמת ריגש אותי כי אני חושב ככה באמת.. איך שאני חושב שאני צריך להיות זה לא ממש איך שאני עכשיו.. יש לי חברים והכל סבבה אבל אין ממש ידידות ובחורות קבועות בחיים שלי .. אני רואה את עצמי מוקף בחברים זורמים ממש ידידות וחברה..
    ואני מקווה שזה יצא לפועל בקרוב

חשבתי שחשוב לציין שבעיני החברים שלי אני דווקא אחד שכן מבין בפיקאפ.. אני תמיד משכנע חברים לצאת למסיבות ומדבר על בחורות ויוזם להתחיל עם בחורות.. בעיני החברים שלי אני אפילו סוג של "זיין לייט" למרות שאני בתול אבל היו לי חירמונים והתמזמזויות .. משום מה אני יודע לייעץ לאחרים מה לעשות עם בחורות אבל כשזה מגיע אלי מרוב הלחץ אני שוכח דברים וקשה לי להגיד אותם..
    אני יכול להגיד אותם רק כשאני ב"סטייט" טוב.. והפסקתי לקרוא פתיחים רוטינות וכל השטויות.. העיקר שהבנתי את הבסיס.

תודה רבה על התגובה אחי באמת
    נערך לאחרונה על ידי PickUpGoro; 25-08-2011 בשעה 15:17.

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי PickUpGoro צפיה בהודעה
    בקשר למה שאמרת עם המציל וכל זה חח אני לא יודע אם זה קשור אבל החלום שלי להיות DJ מצליח ואני יודע שזה מביא גם הרבה בנות
    דבר איתי בפרטי, אני DJ מתחיל.

המטרה שלי להיות DJ מצליח ולהביא אנשים לאקסטזה רק מלשמוע את המוזיקה שלי - יש לך מזל בן זונה...
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 25-08-2011 בשעה 22:32.

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

שלחתי הודעה רק תענה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,012 | הודעות: 8,205,605 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect