נכתב במקור על ידי
StroKe
אני אענה בלי שום קשר לתגובות, יש לי המון חברים שהם אתאיסטים וכשאני מדבר איתם על הדת או על ה' הם מכבדים את זה, מקשיבים לי ואפילו עונים לי בצורה רצינית ולא לועגת, לעומת זאת היו כמה וכמה אנשים אתאיסטים שפגשתי לא פעם בחיי וכשדיברתי איתם על ענייני דת הם לא נתנו לי לסיים את דברי ומיהרו כבר לענות לי בצורה לועגת, מכאן אפשר להגיד שיש אתאיסטים שפשוט יתעקשו כי הם צודקים בכל דרך שהיא , ויש אתאיסטים שיכבדו אותנו, המאמינים, ויתייחסו אלינו בצורה רצינית וייתנו לנו לומר את דעתינו ולא יעשו שום דבר כדי לפגוע באמונתנו.
עכשיו אני רוצה לומר מס' מילים על הכתבה שהבאתם, בה הזמר קרא את ספר התנ"ך והברית החדשה- אני לא יכול לומר אם המעשה היה נכון או לא, מה שכן אני יכול לומר זה שאכן כיום אנשים רבים משתמשים באמונה על מנת לשלוט במליוני אנשים, וזה מאוד מרגיז אותי לשמוע איך אנשים הפכו דת לדרך שליטה, איך אנשים הפכו את הדת לדרך נוספת שבעזרתה ניתן להרוויח עוד כסף.
אני לא חושב שקריעת הספר היא דבר סימלי אלא יותר פוגע, כיוון שבעצם בכך שהוא קרע את הספר הוא כמעט ולא עשה כלום חוץ מלהראות שהוא לא מאמין ושלפי דעתו זה שקר אחד גדול, אני חושב שאם הוא רוצה להביע את דעתו בנוגע לדת הוא צריך פשוט להביע את דעתו ברבים בצורה מדוברת, ככה זה לא ייפגע באף אחד כי- הוא לא קרע שום דבר שחשוב למישהו, וככה זה יהיה יותר אפקטיבי- משום שאוליי עוד אנשים ייצטרפו אליו ויתמכו בדעתו.