שלום אנשים אני ממש חייב עזרה יש לי בעיה שנקראת לדעתי ביצים כחולות..שני האשכים שלי בצבע כחול כזה..
אמרו לי שזה עקב גירוי מתמשך שלא נגמר בשפיכה..
זה נכון?
מה שאני צריך לעשות זה לגמור וזה יסתדר?
תודה רבה רבה לכם
שלום אנשים אני ממש חייב עזרה יש לי בעיה שנקראת לדעתי ביצים כחולות..שני האשכים שלי בצבע כחול כזה..
אמרו לי שזה עקב גירוי מתמשך שלא נגמר בשפיכה..
זה נכון?
מה שאני צריך לעשות זה לגמור וזה יסתדר?
תודה רבה רבה לכם
|
|
בן כמה אתה?
לך דחוף לרופא!
ביצים כחולות זה ביטוי, הכוונה היא לא באמת שהביצים שלך כחולות.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
הביטוי ביצים כחולות זה רק ביטוי, אין קשר לויזואליות, ההרגשה היא כאבים מתמשכים באשכים עקב גירוי מיני שלא נגמר בשפיכה.
במקומך הייתי פונה לרופא אם זה נראה כמו שאתה מתאר את זה.
נערך לאחרונה על ידי Anonymous; 25-08-2011 בשעה 19:12.
The Pod
הביטוי "ביצים כחולות" לקוח מהביטוי "Blue balls". הכוונה בביטוי הזה הוא לא ביצים כחולות אלא סוג של דיכאון ביצים. באנגלית, כשבנאדם עצוב אפשר לשאול אותו "Why are you feeling blue" אך כמובן שזה בסלנג.
בקיצור, אם הביצים שלך עדיין לא בצבע שהם אמורים להיות, לך לרופא.
ברוך השם הם חזרו לצבע הנורמלי!
קראתי קצת ראיתי שזה מין גודש כזה שתקוע שם בגלל שלא גמרתי את הגירוי המיני האחרון בגמירה .. אוננתי וגמרתי הכל עבר
תודה נשמות אפשר לנעול
בכל מקרה אני עדיין ממליץ לך ללכת לרופא לבדיקה. שינוי הצבע היא תופעה שעדיין לא שמעתי עליה ואני חושב שאם זה קרה כדאי לך ללכת להיבדק.
אחי אני בן 14...
לא נראלי שיש לי אומץ לספר להורים שלי שאני מאונן
כרגע זה עבר ואני ישאיר את זה בסוד
כאב הכי קטן ואני באמת אספר להורים..
נעול
סליחה אורן שאני ככה מנצל גישות ומגיב, אבל יש לי משהו להגיד לו על התגובה שלו ומכיוון שהוא אנונימי אין לי דרך אחרת.
אתה יכול ללכת לבד לרופא ולבקש להישאר אנונימי (שלא יספר להורים שלך, אלא אם כן זה עניין של חיים ומוות) ולתת לו לבדוק אותך.
אתה באמת מעדיף להסתכן עד הפעם הבאה, שאם זה משהו גרוע שכל פעם שהוא מתפרץ הוא נהיה יותר גרוע, בגלל שאתה מתבייש מההורים שלך?