לפעמים אני מדבר עם בחורות (כוסיות) אבל לא בא לי קשר מיני איתן אלא סתם לדבר
בכלל ככה זה ברוב הפעמים זה תקין??
לפעמים אני מדבר עם בחורות (כוסיות) אבל לא בא לי קשר מיני איתן אלא סתם לדבר
בכלל ככה זה ברוב הפעמים זה תקין??
|
|
חחחח זה מאד הגיוני לי גם לא בא על כל כוסית שאני רואה 0_0
.... לא חובה לזיין .............. אם הייתה פוגש את אהבת חייך הייתה יושר רוצה לזיין אותה או שהייתה מעדיף להכיר אותה יותר טוב עד שיגיע הרגע ?
הייתי רוצה להכיר אותה, לזיין אותה, ואז עוד קצת להכיר אותה.
טוב מספיק עם זה, אני לא ממש אוהב להתייחס לנשים כאובייקט מיני חחחחחח
ואתה בן 14 עדיין יש לך כל מיני חלומות על לילה מופלא ובילתי נשכח עם האחת שתאהב וזאת תהיה אהבה ממבט ראשון [וואו היינו (או שזה רק אני?) כוסיות כשהיינו קטנים חחחח]
נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 26-08-2011 בשעה 01:17.
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
חחח ? הייתי רוצה לזיין אבל בחיים לא הייתי מדבר ככה על מישהי שאני באמת אוהב .....
איך ככה??
אתה צריך להבין שאין אהבה בלי זיון
כל האהבות בחיים שלי רציתי לזיין וזינתי אותם
אין שום דבר רע בזה, תוציא את זה מהראש שלך
"אהבת חייך" אתה פוגש מישהי ואהבת חיים זה משהו שנבנה ביחד, ואם אניכבר בונה משהו ביחד אז כדאי מאד שאני גם אקבל קצת מין על הדרך
אני בחיים לא אוכל לאהוב מישהי שאני לא ארצה לזיין
ולא .... רגשות ואינסטיקנטים (או שאיך של תקרא לזה), זה לא לחוד, זה הכי ביחד שאפשר
אין אהבה רומנטית בלי מיניות. נקודה.
נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 26-08-2011 בשעה 13:35.
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch
כן אבל לא הייתי בא ואמר לחברים שלי הייתי מת לדפוק תכוס של האמ אמא שלה הייתי מדבר אליה בצורה יפה ..............
כמו שאף אחד לא יתן למשהו לקלל את חברה שלו :-\
רב הזמן לא בא לי לזיין
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
באותה מידה שאתה צריך לרמוז/לשדר סקס לבחורה בשביל לגרום לה לראות אותך בהקשר מיני
אם היא לא מראה שום דבר שקשור במיניות, לא משנה מה גודל המחשוף שלה, אתה לא תחשוב על סקס איתה.
מה הסיכוי שתחשוב על סקס עם אחותך?
לגיטימי לגמרי... אתה לא חייב לזיין כל חור שאתה רואה
מבין תצורך הזה של ידידה לפעמים.
ותהיה בטוח שזיון יהרוס ידידות טובה.. אז החלטה שלך
אבל אין לך מה לדאוג אתה לא גיי