נכתב במקור על ידי
sapirshemer
את המידע הם מביאים לחמאס ולא רק לממשלות כי הם מחשיבים אותה כ"ממשלה", דבר ראשון תראה את המצב היום, רוסיה הורסת ערים במלחמות כל העולם שותק, טורקיה הרסה אזורים שלמים במלחמה שלה נגד עיראק כל העולם שתק, אנחנו הורגים 2 מחבלים כל העולם מגיב XD... תאמין לי ראיתי את המידע מול העיניים שלי תחשוב לאיזה ממשלות הם מביאים את זה: איראן ואז איראן שולחת את המידע לכל הפאקינג חמאס!!!! וחיזבאללה וכו'.
לגבי אנונימוס:
הם עושים התקפת דוס קצת שונה ממה שאתה מכיר, הם מצאו באג בפייסבוק בתוכנה שפועלת על פורט 80 שעצלם זה nginx web server ואז הם התחילו לפתח אלגוריתם שינצל את הבאג ויזריק את הקוד אסבלר שיקריס את האתר, אבל מה מיוחד בקוד אסמבלר שלהם? הוא רץ ברקע בלי הפסקה ככה שכל פעם שהם ינסו להפעיל ת'רשת זה יפול, הם לא מטומטמים כמו שאתה חושב אני פעם הייתי בקבוצה שלהם והם ממש חכמים, אבל פרשתי כי הרוב שם סינית או יפנים, אני לא כל כך בטוח XD, אבל הם שיארו שב-5 בנובמבר האקספלויט יהיה מוכן, לכן הם אמרו שהוא יפול ב-5 בנובמבר...
קיצור הכל אצלי שם נכון, הם מוכרים את זה לממשלות סימן שגם לאיראן, עם הם מוכרים את זה לאיראן זה 100% מגיעה לחמאס, אנונימוס הולכת להפיל ת'פייסבוק ואני בטוח בזה, אז כל הטעויות רק עצלך
המשך יום נעים

-ספיר שמר.
תביא לי מקורות, מקוםכלשהו שמציין את מכירת המידע לחמאס.
לגבי איראן: הם לאתומכים בחיזבאללה וחמאס... האקרים ינסו לפרוץ להם אם הם השיגו את המידע, אבל איןלהם... כי הם לא תומכים ברצח. תחשוב על איראן ככה, ותבין מה אני אומר: איראן היאמדינה עניה עם ממשלה, אשר לא תומכת ברצח. בדיוק כמו כל מדינה עניה אחרת.
בקשר לאנונימוס, אנימתחיל בתכנות, אז אין לי מושג מה קורה שם, אבל מה שאני כן יודע זה שאם אתה יודע אתהבאג, אפשר לשלוח את זה לפייסבוק, ותקבל על זה תגמול.
גם אם לא יחסמו אותו עד יום התקיפה,פייסבוק יחסמו את האקספלויט ביום התקיפה...
אתה יודע כמה כסף יש להם?מספיק כדי לסגור את החור הזה ביום אחד. הם יוכלו להשכיר כמה מתכנתים מקצועיים...

נכתב במקור על ידי
PussyPerl
הייתה באנונימוס ? תראה לי .....
בקשר למידע שהם מוכרים זה רק לאנשים מסוכנים ......
ניראלך שהם מוכרים מידע לחמאס ולכל החרא הזה ?
אין סיכוי אני רוצה מקורות, תראה לי מי gaza את כל המקורות ואז כבר נבין
כנראה שהוא היה... לפי דבריו.
בדיוק, הם מוכרים מידע של אנשים מבוקשים או מסוכנים... אין להם מה לעשות עם מידע רגיל.
תראה מקורות, כמו שהוא אמר.

נכתב במקור על ידי
Olly
כל אחד יכול להיות אנונימוס , אין להם אודישנים או משהו , או שיש?
אין להם... כל אחד יכול להצטרף בכל זמן שהוא\היא רוצים.