קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תמיכה טכנית - בעיה / עזרה] זקוקה לעזרה
    על ידי sophyg בפורום אנדרואיד / Android
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 24-11-2011, 08:29
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 12-10-2011, 12:54
  3. אני ממש זקוקה לעזרה
    על ידי נועה לוי בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-05-2011, 16:44
  4. [עזרה] זקוקה לעזרה בבחירת סלולרי
    על ידי vbm בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-08-2009, 23:06
  5. זקוקה לעזרה...!<פליייז>
    על ידי raindrop בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 20:19
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

זקוקה לעזרה

משתמש מתחיל האוואטר של Buttefly
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל זקוקה לעזרה

היי אני בת 18, סיימתי תיכון ואני לפני גיוס
    אני מרגישה משוגעת
    החיים שלי ריקים מתוכן, אני חיה סתם בתוך המסגרות שלכאורה יש לי והן נורמליות (עבודה, נהיגה, "לימודי פסיכומטרי"- עלק, אני בקושי מגיעה לשיעורים)
    אני סובלת מכל רגע בחיי, כל רגע בחיי הוא ריק ממשמעות
    אני בנאדם עלוב וסובל ועצוב ומן הסתם אנשים לא נמשכים להיות איתי (אני יכולה להבין)
    "כשאין אהבה זה הופך לשומן", נאמר בספר כל החיים לפניו, והמשפט הזה מאוד נכון לגבי החיים שלי
    אני אוכלת כל כל כל כל הזמן, במשך כל יום, כל היום, זה מתבטא במשקל יפה מאוד ואני עולה בקצב מטורף
    אני שמנמנה ובקרוב שמנה אם ימשיך ככה
    אני נגעלית מהגוף שלי ומעצמי ברמות קשות,

לפעמים אני מנסה לחשוב שיש לי גוף נשי וסקסי אבל מהר מאוד אני מתפחכת ומבינה שמדובר בשכנועים עצמיים של אדם עלוב וחסר שליטה עצמית
    ניסיתי פסיכולוגים, פסיכולוגית להפרעות אכילה, דיאטניות למינהן, חדר כושר
    באמת, ניסיתי הכל
    שום דבר לא עוזר

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

לפני שאעלה בדעתך דרכים להתגבר על הבעיה, חשוב מאוד שתתפכחי ותביני שהגישה שלך ממש לא תורמת לך.
    תקראי שוב את ההודעה שלך, את שמה לב כמה שלילית את? עם גישה שכזאת באמת לא משנה מה תעשי הכל יראה לך שלילי ואת תרימי ידיים.

אתה חייבת לשנות את הגישה שלך, את התפיסה ואת מסלול החשיבה שלך.
    עשי זאת לפני הכל!

כעת אנסה לספק לך דרכים מועילות לשינוי תפיסתי + להתגברות על המצב שתיארת, השאלה עד כמה את תהיי נאמנה לעצמך ועד כמה אתה מוכנה להשתנות?

1) תקראי את הפוסט הבא וצפי בכל הסרטים שבו.
    שימי לב שיש שם המון אנשים "לא יוצלחים" מסיבות שונות (כגון מראה או תחומי העיסוק שלהם למשל) ובכל זאת הגישה שלהם לחיים פנטסטית, שימי לב איך כל דבר אפשר להפוך לבדיחה משעשעת. ואם את יכולה - תצחקי על הדרך

2) תכתבי את ההודעה שלך מחדש.
    תשני את המילים לחיוביות יותר, תמחקי את הבעיות שכתבת ותשני אותן למטרות שאת מעוניינת להגיע אליהן!
    ואל תנסי - תעשי!

(הסעיף הזה יראה עד כמה את מוכנה להשקיע בעצמך או שאת מאותם אנשים שפשוט אוהבים להתלונן אך לא לנקוט אצבע למען שינוי המצב).

אה, והכי חשוב - תוסיפי סמיילי עם חיוך בסוף

3) קחי דף ועיפרון ותיצרי טבלה בעלת שני צדדים:
    צד ימין - כל מה שאני לא רוצה בחיים שלי.
    צד שמאל - כל מה שאני כן רוצה בחיים שלי!

כעת תשפכי את כל הבעיות, הקיטורים, הניג'וסים והצרות וכל דבר שאת לא רוצה בחיים שלך (להשמין, להשתעמם, חיים חסרי תוכן וכו'). לאחר שאת מסיימת (וזה יכול לקחת המון זמן), גשי לצד השמאלי וליד כל בעיה מהצד הימני תרשמי את ההיפך הגמור שלה בצד ימין, למשל:

אני משמינה - אני רזה ויפה!
    אני משתעממת - אני ממוקדת בעשייה ונהנה מכל רגע!
    אנשים לא נמשכים אלי - אני בחורה נחשקת שסופגת המון ייחס חיובי וחם מהסביבה!

כפיש?

לאחר שאת משלימה את כל הצד השמאלי, תגזרי את הצד הימני ותזרקי אותו לפח.
    כעת, עומדות לרשותך השאות חיוביות שאת תקראי אותן (בקול רם אם אפשר) בכל בוקר וערב לפני ואחרי שאת הולכת לישון.

אגב, אם את ממש תשקיעי את יכולה להקליד את ההשאות הללו במחשב ולשים כתמונת רקע, לעצב אותן, להדפיס ולתלות על המראה למשל, או בכל מקום אחר שאת צופה בו לעיתים קרובות. זה מה שנקרא "שכנוע עצמי במיטבו".

*נקודה חשובה - בשביל להאמין להשאות הללו תיכתבי אותן בגוף שני, כ"את" ולא "אני".
    כך התת-מודע לך יחשוב שמדובר בכלל במישהו אחר אך כמובן שיהיה מושפע.

4) תיקחי דף ועיפרון ותכתבי את כל המעלות הטובות שיש בך, את כל מה שאנשים יכולים להרוויח מלהיות בחברתך ואת כל מה שטוב בך! תשפכי כל מה שעולה לך לראש, בלי להיות בררנית מידי (אם יש דברים חיוביים שהם חצי נכונים לגביך, תרשמי גם אותם!). גם אני צחקתי על התרגיל הזה בהתחלה, ברגע שהתחלתי אותו פשוט לא יכולתי להפסיק והשינוי הוא מדהים! את ממש מתחילה לראות "הוכחות" למעלות הטובות שלך מהסביבה.
    תקראי את השימה הזאת להנאתך בכל סוף שבוע ובכל פעם תוסיפי עוד דבר חיובי אחד שעולה לך לראש.

5) תתחייבי לתת את כל-כולך למען הציון הכי טוב שאת מסוגלת להוציא במבחן הפסיכומטרי!
    תנצלי את הפסיכומטרי, הוא ישמש לך כנקודת מפנה ברגע שתוציאי בו את הציון שאת מעוניינת להגיע אליו.

באופן כללי, כל דבר כגון: טסט, תאוריה, פסיכומטרי, מבחנים וכו' יכולים לשמש לך כנקודות מפנה וכפתיחה במומנטום חיובי בחיים שלך.
    השאלה כמה תשקיעי בהם בשביל לקבל תוצאות מספקות רצון.

6) דעי לך שכושר גופני בצורה מאוזנת מאוד מאוד עוזר להרגשה הפנימית הכללית שלך ומן הסתם שגם למשקל שלך ולאיך שאת נראית.

בקצרה, במוח מופרשים החומרים הבאים: דופמין, סרוטונין, אצטילכולין וגאבא.
    הם אחראים על ההרגשה הפנימית שלך, בין אם היא חיובית או שלילית.

ידוע שכושר גופני הוא אחד הגורמים החשובים לייצור החומרים הללו במוח (כמובן שגם תזונה נכונה) ובשל כך הגישה שלך משתנה גם היא. אם לפני פעילות גופנית היית מבואסת, ייתכן כי לאחר מכן תרגישי קורנת ושמחה יותר, אם קודם לא אהבת את המסגרות שאת נמצאת בהן, ייתכן כי תתחילי לאהוב אותן.

מבינה את הרעיון? וכמובן שבנוסף, זה יעזור לבעיית ההשמנה שתיארת.

בקיצור, מאוד ממליץ לך להתחיל בפעילות גופנית, או אפילו ללכת לרופא או למאמן או לדיאטנית שיעזרו לך בעניין.
    באמת שפעילות גופנית בריאה היא המפתח להכל!

7) ציינת קודם שאת מנסה לדמיין את עצמך כבחורה סקסית ומושכת. לדעתי האישית את כן כזאת, כל אחת יכולה להיות כזאת!
    בימינו זאת ממש לא בעיה. אך דעתי כרגע לא חשובה. מה שחשוב זה האם את מאמינה לעצמך?

מכירה את שיטת הדמיון המודרך?
    ייתכן כי פעם ביום (או בשבוע, הכל בהתאם לקצב שלך) יהיה מועיל מאוד שתבצעי דמיון מודרך שכזה.
    את לא חייבת להאמין כרגע במה שאת מדמיינת, פשוט תדמייני.
    • תמצאי לך מקום ושעה שקטים ונוחים שאת תוכלי להירגע בהם.
    • תרפי את גופך ותעצמי עיניים.
    • תתחילי לבצע שאיפות ונשיפות עמוקות, במשך 10 או 20 פעם (שוב, הכל בהתאם לקצב שלך).
    • לאחר שנרגעת, תתחילי לדמיין את עצמך מול המראה, איך את נראית?
    • תזכרי או תיצרי לעצמך סיטואציות בהן גברים ניגשו אליך, יכול להיות שחלקם ניסו להתחיל איתך בלי ששמת לב?
    • באילו עוד מקומות וזמנים היית מרוצה מהמראה שלך? אולי באיזו חופשה? במקום מיוחד?
    תדמייני כל העולה על רוחך.

בעניין זה, אני מצאתי כמועיל מאוד את המדיטציות החינמיות של יוסי קדמי, תבחרי לך מדיטציה שיותר אהבת ותבצעי אותה בימים הקרובים. גם אם לא תראי תוצאות, אני מאמין כי לפחות תהיי רגועה ושלמה יותר עם עצמך.

8) אם את מעוניינת להתחיל בשינוי מסודר ומוגדר, יעזור מאוד אם תדווחי בעוד שבוע, כאן או בפרטי, האם חל בך שינוי כלשהו?
    מההרגשה הפנימית ועד לתוצאות מציאותיות כלשהן.

9) תקציבי לעצמך לפחות פעם בשבוע לצאת מהבית, עם החברות, עם המשפחה או אפילו לבד, העיקר לצאת מהבית למשך שעה אחת לפחות.

10) באופן כללי, את צריכה לשמור על שני דברים עיקריים:
    1. לשמור על גישה חיובית, גם ברגעים לא כיפיים או מעניינים במיוחד.
    2. להתמקד בעשייה.

* אגב, איני בעל מקצוע, כל מה שכתבתי הוא בגדר דעה בין חברים בלבד!
    גלי אחריות כשאת מבצעת את הדברים הללו ואל תבצעי מה שלא נראה לך כנכון.

עצם העובדה שפתחת כאן פוסט עם כל השאלות, כבר עשית 50% מהדרך!
    שיהיה לך המון בהצלחה!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-11-2011 בשעה 18:24.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

שאלה לי אלייך,
    כתבת פה הרבה דברים שאת רוצה לשנות בחיים שלך, מה עוצר בעדך מלשנות אותם?
    ואני לא מדבר רק על המראה החיצוני, אלא גם אל המסגרות שאתה לא אוהבת ואת החיים הנורמאלים שלך.
    לדעתי לפני שכותבים איזה תגובה מפוצצת עם שלבים של מה לעשות ואיך לעשות, צריך לדעת את מקור הבעיה.
    נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 25-08-2011 בשעה 13:37.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

משתמש מתחיל האוואטר של Buttefly
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מדהים, אתה כתבת הרבה דברים נכונים XsonicX. אני מאוד מתחברת לדברים שכתבת פה, אני תיכף איישם אותם השבוע, המון תודה! ובקשר לזה, דיברתי עם ידידה שלי היום,
    היא סיפרה לי על פסיכולוג מעולה, שבדיוק נותן גם את חלק מהתרגילים שציינת, שזה אישית עזר לה. (אגב הראיתי לה מה שכתבת), אתה מדהים!

וכן אני גם מתכננת ללכת לפסיכולוג הזה מה דעתך עליו (סוריי לא יכולה לעלות קישור)? קראתי קצת על האתר שלו, יש לו פתרוונת וניסיון עשיר מאוד.

כמובן אזכור ליישם את מה שכתבת, זה כבר חצי עבודה עד שאגיע לפסיכולוג, כבר אהיה מוכנה כדי לגלות מה בעיה אצלי, מה מעכב - ולהגיע לתמונה שלמה, שינוי בחיי

ועוד דבר, חשבתי על ספורט, אתה צודק. אדבר עם אמא על זה, שאוכל לקחת לעצמי זמן ללכת לדיאטנית ולהתאמן כמה פעמים בשבוע, העיקר להתחיל ולאכול נכון, ושאמא תפסיק לקנות לי שטויות בבית

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Buttefly צפיה בהודעה
    מדהים, אתה כתבת הרבה דברים נכונים XsonicX. אני מאוד מתחברת לדברים שכתבת פה, אני תיכף איישם אותם השבוע, המון תודה! ובקשר לזה, דיברתי עם ידידה שלי היום,
    היא סיפרה לי על פסיכולוג מעולה, שבדיוק נותן גם את חלק מהתרגילים שציינת, שזה אישית עזר לה. (אגב הראיתי לה מה שכתבת), אתה מדהים!

וכן אני גם מתכננת ללכת לפסיכולוג הזה מה דעתך עליו (סוריי לא יכולה לעלות קישור)? קראתי קצת על האתר שלו, יש לו פתרוונת וניסיון עשיר מאוד.

כמובן אזכור ליישם את מה שכתבת, זה כבר חצי עבודה עד שאגיע לפסיכולוג, כבר אהיה מוכנה כדי לגלות מה בעיה אצלי, מה מעכב - ולהגיע לתמונה שלמה, שינוי בחיי

ועוד דבר, חשבתי על ספורט, אתה צודק. אדבר עם אמא על זה, שאוכל לקחת לעצמי זמן ללכת לדיאטנית ולהתאמן כמה פעמים בשבוע, העיקר להתחיל ולאכול נכון, ושאמא תפסיק לקנות לי שטויות בבית
    גם אם היית נותנת לי קישור לא הייתי יכול לומר את דעתי עליו, כי אני לא הייתי בו ואיני מכיר אותו באופן אישי, כנראה.
    לדעתי פסיכולוג זה אחלה, לכי על זה ותראי נכונות לשפר את חייך!

דרך אגב, אני לא יודע מה חשבת, אך איני בעל מקצוע, אני בטווח הגילאים שלך.
    וכל הכבוד שאת מבצעת מעשים כלשהם למען שיפור איכות חייך, אני בטוח שתצליחי בקצב הזה!

תבלי

משתמש מתחיל האוואטר של Hypeman
    לייקים
    0
    נקודות
    0

פשש מרשים XsonicX, לתאר לה את התרגילים האלו שבשלבים, בפרטרוט, בצעד וצעד, אני משתמש חלק מהם בחיי יום יום, אתה עובד בתחום הזה כיום? מה אתה עושה כיום בכלל?
    נערך לאחרונה על ידי Hypeman; 25-08-2011 בשעה 15:25.
    טיפול בדיכאון על ידי פסיכולוג קליני מומחה בגישות חיוביות

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

לדעתי את פשוט מדוכאת מהשיגרה,
    לדעתי מה שאת פשוט צריכה זה לשבת עם עצמך ולחשוב מה יעשה לך כיף מה באלך לעשות (כמובן משהו שלא כולל להזיק לעצמך)
    ופשוט לעשות אותו, תנסי לא לחשוב על משהו חלומי מדי כדי לא להגיד לעצמך לא, תחשבי על משהו שתוכלי לחשוב עליו ופשוט ללכת על זה.
    יכול להיות כל דבר איזו מסיבה נדירה, צניחה חופשית , לצאת לטיול או ללכת לערב קריוקי העקר כדי לשמוח ולראות שהחיים יפים.
    מה שחשוב זה לשמור את האנרגיות האלו ואתם להמשיך את החיים , לחשוב מה יעשה לך טוב ואילו דברים יעזרו לך כדי להמשיך את החיים הטובים שבאלך

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    14
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    מוחץ

אז הנה רשמת את הפוסט הזה
    רשמת מה דפוק בך
    תשני את זה.
    יפה שאת מודעת לבעיות שלך.
    תגיעי לפסיכומטרי,מי פאקין משלם כל כך הרבה כסף על החרא הזה ולא מגיע?!
    תתחילי למצוא תחביבים.

לא נראה לי שיש טעם שנגיב, אחרי התגובה של סוניק =]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    לא נראה לי שיש טעם שנגיב, אחרי התגובה של סוניק =]
    אל תזרוק שטויות לאוויר.
    הייתי שמח לשמוע אם לך יש עוד הערות או פתרונות שיכולים להועיל, כמובן שבגבול הטעם הטוב וברמת הסביר, אני ואתה לא רופאים.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 26-08-2011 בשעה 20:38.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אל תזרוק שטויות לאוויר.
    הייתי שמח לשמוע אם לך יש עוד הערות או פתרונות שיכולים להועיל, כמובן שבגבול הטעם הטוב וברמת הסביר, אני ואתה לא רופאים.
    אתה בטוח בגבול הטעם הטוב? למה התגובה שלך לא ממש היית בגבול הזה בלשון המעטה.
    הדרך הכי טובה לעזור לה היא להבין מה מקור הבעיה, להבין מה קרה שהיא התעוררה פתאום
    ולהבין למה היא לא עשתה עם עצמה שום דבר כדי לשנות את החיים שלה עד היום.
    לא יעיל בכלל להתחיל לכתוב לה מא' ועד ת' תכנית מיוחדת להמשך החיים שלה, יש פה בעיה יותר עמוקה מאשר כמה
    טבלאות נחמדות במחברת.
    נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 26-08-2011 בשעה 21:14.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    אתה בטוח בגבול הטעם הטוב? למה התגובה שלך לא ממש היית בגבול הזה בלשון המעטה.
    הדרך הכי טובה לעזור לה היא להבין מה מקור הבעיה, להבין מה קרה שהיא התעוררה פתאום
    ולהבין למה היא לא עשתה עם עצמה שום דבר כדי לשנות את החיים שלה עד היום.
    לא יעיל בכלל להתחיל לכתוב לה מא' ועד ת' תכנית מיוחדת להמשך החיים שלה, יש פה בעיה יותר עמוקה מאשר כמה
    טבלאות נחמדות במחברת.
    מה זה מבחינתך "גבול הטעם הטוב"?
    חיפוש קל וידידותי בגוגל היה יכול לספק לה את כל מה שכתבתי, לא חשפתי שום דבר חדש שאתה בעצמך לא יכול למצוא. מבחינתי זהו "גבול הטעם הטוב", רק לספק רעיונות שאני מצאתי כמועילים והם זמינים בכל מקרה, עם או בלי התגובה שלי.

לעומת זאת, להתחיל ולחקור את הבן אדם, לבדוק מה מניע אותו, לחקור את עברו ולמצוא את שורש הבעיה, זה נקרא לעבור את גבול הטעם הטוב ואת זה עושים רק הפסיכולוגים המקצועיים.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 26-08-2011 בשעה 22:15.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    מה זה מבחינתך "גבול הטעם הטוב"?
    כל מה שאני כתבתי לה חיפוש קל וידודותי בגוגל היה כבר יכול לספק לה, לא חשפתי שום דבר חדש שאתה בעצמך לא יכול למצוא. מבחינתי זהו "גבול הטעם הטוב", רק לספק שיטות שאני מצאתי כמועילות והן זמינות בכל מקרה, עם או בלי התגובה שלי.

לעומת זאת, להתחיל ולחקור את הבן אדם, לבדוק מה מניע אותו, לחקור את עברו ולמצוא את שורש הבעיה, זה נקרא לעבור את גבול הטעם הטוב ואת זה עושים הפסיכולוגים המקצועיים.
    אז איך בדיוק אתה עוזר לה אם זה משהו שהיא יכול לקרוא בחיפוש זריז בגוגל?
    כדי לעזור לבן אדם צריך לדעת מי הוא

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    אז איך בדיוק אתה עוזר לה אם זה משהו שהיא יכול לקרוא בחיפוש זריז בגוגל?
    כדי לעזור לבן אדם צריך לדעת מי הוא
    שים לב לא להתבלבל בין עזרה ידידותית שניתן להפיק מכאן לבין טיפול, אימון מקצועי וכדומה.

דרך אגב,
    זאת הבעיטה של עולם הקאוצ'ינג כלפי עולם הפסיכולוגיה,
    לא מעט מאמנים מבינים שעדיף שלא להכיר את המתאמן לעומק, את עברו ואת בעיותיו.

ב-NLP זה נחשב למסגרת.
    למטופל יש מסגרת שהוא כנראה רוצה לצאת ממנה, אם הוא יצליח להכניס גם את המטפל למסגרת הזאת, המטפל לא יוכל לעזור לו. רוב הרעיון בטיפול NLP זה ליצור מסגרת חדשה עבור המטופל ולהוציא אותו מהקיימת.

"מסגרת" במילים שלך - "כדי לעזור לבן אדם צריך לדעת מי הוא".
    מה שלא בהכרח נכון.

תתייחס להערה הזאת בתור העשרה, היא לא באה להתייחס לגבי האשכול הזה.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-08-2011 בשעה 22:56.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חיפשתם שירותי טיפול זוגי ♥ ייעוץ זוגי ומידע על תהליכי ייעוץ או טיפול? לא יודעים באיזה יועץ זוגי לבחור? מכון פתרונות יעזור לכם להבין ולקבל החלטה לשיפור זוגיותכם

התחושות אותן פרשת בהודעתך זו, מוכרות לרבים מבני גילך ואף לרבים מבוגרים וותיקים ממך.
    אל לך להרגיש יחידה הכלואה בתוך עולמה הלא רצוני.. עליך להתעלות מעל תחושות ו"דכאונות" אלה, להתגבר ולהתפתח אל עבר הכיוונים שיביאו אושר ושמחה לחייך.
    אני מזמין אותך לפנות אלינו לתהליך אימון אישי מקצועי אשר יבוצע תוך התייחסות אישית ואינדיבידואלית אליך, אל צורכייך, אל תחושותייך, אל קשייך, אל לבטייך, אל רצונותיך ואל שאיפותייך.

כל טוב, ד"ר כרמי אומרו

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,403 | הודעות: 8,173,990 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect