לי ולחברה שלי יש עוד מעט שנה ביחד ואני רוצה להכין לה משהו (אני יודע שהיא מכינה לי) אבל אין לי רעיונות בראש.
יש לכם רעיון מקורי ויפה? (אין בעיה כספית אבל שלא יהיה רק דבר רכושני כמו שרשרת אלא שיהיה גם מחשבה...)
תודה XD
לי ולחברה שלי יש עוד מעט שנה ביחד ואני רוצה להכין לה משהו (אני יודע שהיא מכינה לי) אבל אין לי רעיונות בראש.
יש לכם רעיון מקורי ויפה? (אין בעיה כספית אבל שלא יהיה רק דבר רכושני כמו שרשרת אלא שיהיה גם מחשבה...)
תודה XD
|
|
אממ היא בת 15 (אני 16), היא בחורה דיי קיטשית כזאתי והיא אוהבת גיוונים.
אבל אין לי רעיונות משום מה ><
קודם כל לפני הוצאה כספית, תכין משהו מיוחד (ארוחה או משהו בסגנון)... זה אפילו יותר חשוב מכסף!
בתור מתנה נניח שרשרת או איזה דובי גדול כזה .... לא יודע
אבל לדעתי כל הקטע של דברים בלי קשר למתנה יותר חשובים..
יש לחברה שלי היום יום הולדת.
קנית לה בושם,עגילים מזהב,יצאתי איתה לפאבים ואני הולך איתה ללונה פארק או סטנאפ,אם כבד עליך כל זה אתה יכול לקחת חלק מהרעיונות.
עריכה,כמובן שכל מה שקשור לרומנטיקה בחדר (בלונים נרות וברכה וזה)
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 26-08-2011 בשעה 20:14.
תמלא את החדר שלך בנרות, רק נרות, שזה יהיה התאורה היחידה בחדר, ותכתוב לה מכתב שתביא לה שם
ותפנק באוכל טוב כזה, ותראו סרט ביחד, תביא לה פרחים או צמיד או משו...
ארוחת בוקר מפנקת על שפת הים נשמע בנזוווונה..
מתנה ? לחברה שלי יש מחר יומולדת קניתי לה דובי.. מה דובי ? אשכרה גריזלי ענק כזה ב450 שקל ועוד חולצה עם תמונה שלנו וברכה קטנה כזאת עם לבבות ועוד ברכה מכל הלב שתראה לה כמה אני אוהב אותה.
זה מה שאני עושה לה מחר.
אם אתה רוצה לתת פה השקעה יאני לצאת רומנטיקן לך על מה שאושרי אמר לך (:
הכי טוב זה לאסוף כמה רעיונות ולשלב את כולם.
קח רעיון מכל תגובה כאן ותשלב בניהם.
לשעבר 'Like
תראה מצאתי פה כתבה עם כל מיני דרכים חמודות..אני בעד אופציה שלישית, זה אישי מושקע ורומנטי! מזל טוב(:
קלף 3 הלבבות,הלב שלך הלב שלה והלב שלכם חחח סתם סתם...דובי ענק!אבל ענקי!!עם ריקמה של i love you xxxxx