נכתב במקור על ידי red orbach2 אם אני טיפש יותר ממה שחשבת אז בתכלס זה מוציא אותך טיפשה לא קטנה כי לא היה לך את האינטליגנציה להבין שאני טיפש כזה גדול הגזמת! חזור בך אחי! אם היא הייתה מציעה לך לצאת לדייט היית אומר לה "פחחח... ממש לא" וגומר עניין? אין מצב אחשלי לא הייתי זורק לכיוון שלה ממחטה
קרדיט לFRENZY
עוד לא נעצו?!
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep הההומו רמז שאתה כאילו זונה תגייד אתה יכול לעביר טת מלח חריף לי
נכתב במקור על ידי BigHit עוד לא נעצו?! עצלנים אלה..
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep הההומו רמז שאתה כאילו זונה איזה ילד קטן אתה נשבע לך נשבע לך!!!! גבר בן 16 נראה ילד בן 12 ומתנהג כמו תינוק בן 3. תתבגר אולי תהיה לך חברה יום אחד
נכתב במקור על ידי TheSecret תגייד אתה יכול לעביר טת מלח חריף לי לא הבנתי תתחביר של המשפט
נכתב במקור על ידי EnBlack איזה ילד קטן אתה נשבע לך נשבע לך!!!! גבר בן 16 נראה ילד בן 12 ומתנהג כמו תינוק בן 3. תתבגר אולי תהיה לך חברה יום אחד חחחח אתמול נפרדתי מאחת שהייתי בקשר איתה 3 שנים
נכתב במקור על ידי EnBlack איזה ילד קטן אתה נשבע לך נשבע לך!!!! גבר בן 16 נראה ילד בן 12 ומתנהג כמו תינוק בן 3. תתבגר אולי תהיה לך חברה יום אחד יום יבוא
נכתב במקור על ידי red orbach2 אם אני טיפש יותר ממה שחשבת אז בתכלס זה מוציא אותך טיפשה לא קטנה כי לא היה לך את האינטליגנציה להבין שאני טיפש כזה גדול הגזמת! חזור בך אחי! אם היא הייתה מציעה לך לצאת לדייט היית אומר לה "פחחח... ממש לא" וגומר עניין? אין מצב תלוי מה מטרת הדייט חחח עם זה סתם סטוץ כזה אז יש מצב אבל כדי שיצא מזה משהו בחיים לא אם אני רוצה למצוא חברה בדייטו היא לא תתלבש כמו זונה במוסקבה נכתב במקור על ידי ZarjOfRep הההומו רמז שאתה כאילו זונה הוא גבר? כתוב שהוא בת... :\
נכתב במקור על ידי Uploadin יום יבוא איזה אני כבר בספק
זה לא האור שבקצה מנהרה, זה רק הטוב שיוצא מין הרע.
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep אחשלי לא הייתי זורק לכיוון שלה ממחטה זה טוב שאין לנו אותו טעם בבנות. לא נריב עליהן אז מה עוד קורה פה אנשים?
נערך לאחרונה על ידי red orbach2; 26-08-2011 בשעה 23:49.
נכתב במקור על ידי red orbach2 זה טוב שאין לנו אותו טעם בבנות. לא נריב עליהן אז מה עוד קורה פה אנשים? חחחחחחחחחחחחחחחחחח יש הרבה כוסיות אחי,שאתה לא מאמין
נכתב במקור על ידי EnBlack איזה אני כבר בספק תוריד את הספק, זה אבוד: נכתב במקור על ידי ZarjOfRep זה לא האור שבקצה מנהרה, זה רק הטוב שיוצא מין הרע.
חוקי הפורום