|
|
בלוגר לא משלמים. זה גוגל אדסנס משלמים.
http://www.blogger.com/home
ואני לא בטוח שזה בשבילך. לפתוח אתר ולשים פרסומות לא מביא הרבה כסף כמו שאנשים פהמספרים.. צריך רעיון טוב ותנועה חזקה. אם יש לך אותם אתה מסודר..
כמה אנשים אני צריך שיכנסו ביום כדי לקבל תשלום ?
ומה אתה מתכוון דופקת את השותפים שלה ?
זה לא משנה כמה אנשים ביום נכנסים זה משנה כמה לוחצים על הפרסומת שלך הם משלמים לקליק...
ודופקת את השותפים שלה זאת אומרת שהיא נותנת הרבה באנים אם עברת על חוק הכי קטן אז כדי לך לקרוא טוב את הכללים ולשמור על הכללים!
ואם אתה לא רוצה לעבוד עם גוגל אדסנס אז אתה יכול לעבוד עם קליקוס מדיה או שתחכה הולך לצאת רשת שותפים חדשה של מישהו תותח שאני אישית מאוד מעריץ יש לו כינוי בשם noam46 תחפש אותו בפורום אחר אתה תמצא אותו יש לו משתמש גם פה אבל פה הוא לא פעיל בפורום הזה ויש לו גם קורסים ממש טובים אני ממליץ עליו!
זה לא ממש מה שהתכווונתי עליו.
גוגל הם לא טיפשים, הם חכמים, והם לא סתם עושים הרבה מאד כסף. אם בלוג כמו שאני מתאר לעצמי שתבנה לא כדאי לך לצפות
לתשלום מהם, לא בגלל אי אמינות, אלא מבחינה כללית, אנשים שזה היה מקום הפרנסה שלהם, ואנשים שעבדו על גוגל, וקיבלו כל חודש
את 5 אלף כמה שנים טובות, הופתעו לגלות כי גוגל החליט לחסום להם את החשבון מסיבה כזאת או אחרת. ואני מדבר על אנשים עם עבר, אנשים גדולים שעשו כסף, לא ילד בן 12 שפתח בלוג. הם לא באמת שמים על מישהו.
הכל קטן עליהם....
בכל מיקרה, אם בלוג כמו שאתה מראה שאתה מתחנן לבנות, לא נראה כאילו תקבל תשלום.
אבל בהצלחה בכל מיקרה.
WORDPRESS + GOOGLE ADSENSE
הכי קל ונוח זה wordpress. גם מתאנדקס הרבה יותר מהר על ידי מנועי החיפוש.