אין לי קול של ציפור, אבל הייתי רוצה קול עבה ועמוק יותר.
עכשיו אני יודע שאפשר לשנות את הווקליות, אבל איך אני עושה את זה ?
תודה![]()
אין לי קול של ציפור, אבל הייתי רוצה קול עבה ועמוק יותר.
עכשיו אני יודע שאפשר לשנות את הווקליות, אבל איך אני עושה את זה ?
תודה![]()
|
|
תתחיל לעשן D :
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
תאמינו או לא, אני מעשן וזה באמת עושה קול עבה קצת.
אני לא טוען שום דבר, אני רוצה קול עבה יותר. פתחתי את זה פה כי לא היה לי מושג איפה יכולים להיות אנשים שיעזרו לי בעניין.
בן כמה אתה ?
הייתי פה.
מה הבעיה, תעשן עשרים שנה ואתה מסודר.
דיי כבר לחשוב שרק מי שיש לו קול עבה ועמוק הוא "גבר-גבר", בסביבה שאני חי בה רובם נחשבים לאלה שרק חושבים כל היום ולא זורמים.
לא משנה מהו הקול שלך, ציפציף או לא, תבטא אותו במלוא הטבעיות. זה הסוד.
*ואני מקווה שלקחת בהומור את השורה הראשונה שכתבתי.
חברים, בלי להעליב, למה לזיין את השכל ?
שאלתי שאלה, אם למישהו יש תשובה ורוצה לתת לי, אני אשמח, אם לא, אין טעם לחפור.
Kutaly, תודה על ההצעה, אבל זה לא משהו שמוגדר אצלי כמשהו חובה, אני אשמח אם הוא יקרה אבל זה לא במצב של להשקיע בזה כסף.
ולשאלתך, אני לא חושב שהקול שלי ספציפית (הכוונה קול נורמלי, לא קול ציפציף שלא כיף לשמוע) ישפיע על ההצלחה שלי עם נשים.
המטרה שלי היא אחרת לגמרי, פתחתי את זה פה כי לא ידעתי איפה לפתוח את זה.
נערך לאחרונה על ידי Peace; 27-08-2011 בשעה 15:58.
פיתוח קול.
אם זה באמת חשוב לך ,פנה למומחה , לא לגולשי פורום.
הייתי פה.
תנסה להפיק את הצלילים מהבטן ולא ישירות מהגרון, אני לא יודע עד כמה זה אפקטיבי לאורך זמן אבל אתה מוזמן לנסות.
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
אם זה באמת חשוב לך, לך למורה לפיתוח קול, אתה לא תצתרך לקחת הרבה שיעורים אם אתה לא מתכוון להיות זמר, אלא רק לשפר דיקציה וקול לדיבור
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch
לי יש קול עבה ועמוק לאללה עד כדי כך שלפעמים חושבים שאני עושה את זה בכוונה , אני משתדל לדבר בטונים גבוהים יותר כדי להביא יותר אנרגיות לשיחה , יש לי חבר שרוצה את אותו הדבר כמוך הוא אומר שקפה עוזר