נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- ברוך הבא אחי! תהנה ותשקיע ohhhh אושרי תודה גם לך פשוט אסור לעשות דאבל :*
נערך לאחרונה על ידי idonthavenameagain; 27-08-2011 בשעה 12:51.
ברוך הבא אחי.
Erik Lamela 8
ברוך הבא
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain ohhhh אושרי תודה גם לך פשוט אסור לעשות דאבל :* רון תעשה לי ילד וחתולה מיוחמת ♥
מתוך: כלכליסט ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען
תקצירי ספורט מהארץ ומהעולם בלעדי לאטרף:http://www.youtube.com/iAtrafSports
נכתב במקור על ידי GialloRossi ברוך הבא אחי. תודה ודרך אגב אני מילאנזי נכתב במקור על ידי Application. ברוך הבא תודה רבה XD נכתב במקור על ידי Nadav2sh ברוך הבא תודה נכתב במקור על ידי Michael6 רון תעשה לי ילד וחתולה מיוחמת ♥ אפילו 2 3> נכתב במקור על ידי -OmeR- ברוך הבא תודה רבה פרוספר אזגי
נערך לאחרונה על ידי idonthavenameagain; 27-08-2011 בשעה 18:14.
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain תודה ודרך אגב אני מילאנזי תודה רבה XD תודה אפילו 2 3> תודה רבה פרוספר אזגי ואני ג'יאלורוסי.
ברוך הבא(: ספר קצת על עצמך..
נכתב במקור על ידי dach ברוך הבא(: ספר קצת על עצמך.. תודה... ותודה גם לאמיר קלאס למעלה ופרטים עלי ? אני בן יש לי משתמש באטרף אני מצטט ועונה לך כרגע תאריך הצטרפות 27-08-2 רשומות בלוג אין הודעות : 22 אוהד מילאן ועוד כמה + אין לי כוח להשקיע בחתימה מה אתה עוד רוצה לדעת
נערך לאחרונה על ידי idonthavenameagain; 27-08-2011 בשעה 20:01.
ברוך הבא. תהנה. תשקיע בלי ספאם.
לכל שאלה או עזרה אתם יכולים לפנות אלי בפרטי. ספוילר: טירת אלימים יאללה פתח סכינים אני מטירה
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain קשה לי בלי ספאם תודה בכל מקרה לא נורא. תתגבר. לכל שאלה או עזרה אתה יכול לפנות אלי
ברוך הבא!
חוקי הפורום