נכתב במקור על ידי TheSecret תיקון: אנניי פה עם חבר'ה בחדר שומעים מוזיקה ומדברים הם מוסרים ד''ש תגובה: תימסור להם בחזרה לא זאת החברה הכוסית שלי ואני ימסור לה בחזרה היא אומרת שאתה חמוד
לילה טוב
טרה נובה שולט
נכתב במקור על ידי Heracles אני לא כמוך הולך לישון באחד עשרה אני הולך לישון ברבע עכשיו תמדבר לעיניין.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי TheBigBang לילה טוב גמלך
נכתב במקור על ידי Display עכשיו תמדבר לעיניין. אולה
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
חחח שבוע טוב לכולם אני הולך להינות השנה לומד מוקדם בחמישי ולא לומד בשישי ושבת
נכתב במקור על ידי O.A-style חחח שבוע טוב לכולם אני הולך להינות השנה לומד מוקדם בחמישי ולא לומד בשישי ושבת כיף לך
נכתב במקור על ידי O.A-style חחח שבוע טוב לכולם אני הולך להינות השנה לומד מוקדם בחמישי ולא לומד בשישי ושבת ברור שבשבת אתה לא לומד אבל כיפלך שאתה לא לומד בשישי
נכתב במקור על ידי freshair לא זאת החברה הכוסית שלי ואני ימסור לה בחזרה היא אומרת שאתה חמוד אני שונאה שאומרים לי חמוד!
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep אתה הבטחת לי חתימה ולא עשית איזה גייז נושך כריות אמרתי לך להזכיר לי.
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
שבוע בן אלף זוהההההההההה
מי שלא לחץ על הביצה היום מניאק עד מתי נוב 10
נכתב במקור על ידי O.A-style חחח שבוע טוב לכולם אני הולך להינות השנה לומד מוקדם בחמישי ולא לומד בשישי ושבת גם אני לא לומד בשישי.
לילה טוב חברה
מעצב גרפי,מקודד,מתכנת,מפתח רשמי של APPLE. מקדם ומפתח אתרים, מאבטח מידע בסיסי. בברכה, מנהל פורום צד שרת.
נכתב במקור על ידי Display גם אני לא לומד בשישי. אני חוזר יום רביעי פאק! אבל אני לא לומד שישי ושבת
נערך לאחרונה על ידי TheSecret; 27-08-2011 בשעה 23:04.
נכתב במקור על ידי TheSecret אני חוזר יום רביעי פאק! אבל אני לומד שישי ושבת אני לומד כל יום עד 5,מלבד שישי.
חוקי הפורום