קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]חשתם פעם בגידה?
    על ידי Shon. בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-07-2008, 20:34
  2. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 27-08-2007, 08:47
  3. {הורדה} יניב נסימי וג'ולר - בגלל בגידה
    על ידי GanGsTer from mafia בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-08-2007, 19:38
  4. יש לי שאלהה,לפי דעתכם מזה בגידה?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 24-11-2006, 00:44
  5. אכזבה\בגידה והכול בגלל אקסנית
    על ידי black tear בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 01-03-2006, 22:36
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 41

בגידה.

ברירת מחדל בגידה.

שלום, אני בן 16 ויש לי חברה כבר 4 שנים.
    אשכרה מכיתה ו' אנחנו ביחד עד היום שאנחנו עולים לכיתה י"א.
    אמרנו בנינו שלא שקנאות זה הדבר הכי רע שיכול להיות בזוגיות ואמרנו שאנחנו לא מקנאים לא משנה מה אחד בשני.
    באמת זה החזיק יפה מאוד כל השנים האלה, האמון שיש לה בי ולי יש בה פשוט מטורף.
    גם אם אני אדע שהיא ישנה אצל ידיד שלה או משהו אני לא אקנא כי אני סומך עליה בעיניים עצומות.

מפה לשם אתמול היא נסעה לחברה שלה בעיר אחרת, באמת שחברה שרמוטה, זונה, קיבלה כבר מכמה גברים, בוגדנית, ערסית, משחקת אותה, בקיצווווווווור זונה אחושילינג..
    חברה שלי ממש לא כזאת, הן פשוט חברות מגיל צעיר והיא נסעה לבקר אותה.
    בקיצור הן נסעו שניהם ל2 ידידים באותה עיר שנחשבים לערסים, עבריינים, כאלה שלא דופקים חשבון, נוגעים, מתנשקים, מזדיינים עם כל מה שזז ות'אמת זה לא ממש הפריע לי אני סומך עליה אני יודע שאם יקרה משהו היא ישר תעוף משם והיא ממש לא תבגוד או משהו כזה.
    בקיצור אני התקשרתי לראות אם הכל בסדר בסביבות 2 בלילה ושמעתי אותה שיכורה מהתחת [לא יודע מה חברה שלה עשתה לה], שמעתי איזה גבר לידע שמנשק אותה ונוגע בה והיא אומרת לו תפסיק וזה והיא צוחקת ונהנת ואני רחוק ממנה בשעתיים נסיעה במכונית אנלי איך להגיע.

פה כבר התחלתי להבין שמשהו לא בסדר, ניתקתי ועפתי לחבר לשתות בירה.
    סתם יצא לנו לדבר עד איזה 4 חזרתי הביתה והלכתי לישון.

היום קמתי לפני 20 דקות בערך ותכלס ישלי הרגשה מזה רעה על הלב, היא עדיין לא התקשרה אני לא יודע אולי אפילו קרה לה משהו, מ3 בערך הפלאפון שלה היה סגור או שהיא סיננה אותי ווואלה אנלי מושג.

עצות ? עזרה ? מישהו ? אנלי מושג מה לעשות אף פעם לא הייתי במצב כזה ואני מפחד לאבד אותה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

שמע בתכלס העובדה היחידה שאתה יודע כרגע היא שאתה אוכל סרטים.
    אולי שמעת נשיקה על הלחי. וברור שהיא תצחק.. היא שיכורה..
    זה שבנאדם שיכור לא אומר שכל הערכים שלו פתאום נעלמים, הוא פשוט מגיב באיטיות.. תאמין לי שאם היא לא בגדה בך 4 שנים זה לא ישתנה בגלל 2 ערסים מעפנים..
    חוצמזה, היא לא עונה לך כי בטח היא ישנה עם האנג אובר מטורף חחח
    תפסיק לדאוג סתם.. היא בטח תתקשר כשהיא תתעורר וישמצב שהיא אפילו תגיד לך "איזה מעפנים אני בחיים לא חוזרת לשם" או משהו בסגנון או אולי בכלל שמעת את חברה שלה..
    בינתיים חבל לדאוג..

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אתה האשם היחידי מצטער להגיד לך את זה.
    אין דבר כזה לא לקנא,מה אתה רציני?אתה שולח את חברה שלך עם איזה שרמוטה לשבת עם שתי בנים?מה אתה מצפה שהיא לא תעשה את מה שכולם עושים?ואל תמכור את הבולשיט הזה שהיא אוהבת אותך ואתה סומך עליה בעיניים עצומות ועובדה שזה קרה,גם אם לא מרצונה אתה האשם היחידי.
    מה זה השטויות האלה לישון אצל ידיד?ללכת לשבת עם בנים שאתה והיא לא מכירים?
    אני במקומך לא נותן לחברה שלך להתקרב לילדה הזאת ולא מאפשר לה דברים בסגנון(במידה ותחליט להישאר איתה אחרי מה שהיה)

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    אין דבר כזה לא לקנא,מה אתה רציני?אתה שולח את חברה שלך עם איזה שרמוטה לשבת עם שתי בנים?מה אתה מצפה שהיא לא תעשה את מה שכולם עושים?ואל תמכור את הבולשיט הזה שהיא אוהבת אותך ואתה סומך עליה בעיניים עצומות ועובדה שזה קרה,גם אם לא מרצונה אתה האשם היחידי.
    אני במקומך לא נותן לחברה שלך להתקרב לילדה הזאת ולא מאפשר לה דברים בסגנון(במידה ותחליט להישאר איתה אחרי מה שהיה)
    לדעתי זה מקסים שהוא סומך עליה ככה...

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    לדעתי זה מקסים שהוא סומך עליה ככה...
    מקסים מקסים אבל תראי לאן זה הוביל.

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

מקסים מקסים אבל תראי לאן זה הוביל.
    אתה מגעיל אותי

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי EnBlack צפיה בהודעה
    אתה מגעיל אותי
    אוקיי תהיה כמוהו ואל תתפלא למצוא את חברה שלך מסטולה עם כמה ילדים מגן משחקים מנסים לזיין אותה.

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

אוקיי תהיה כמוהו ואל תתפלא למצוא את חברה שלך מסטולה עם כמה ילדים מגן משחקים מנסים לזיין אותה.
    אתה אומר שאתה לא יכול לסמוך על חברה שלך שלא תזדיין עם אנשים לא משנה מה?
    וזה לפי מה שאמרת מקודם בגלל שהיא אישה.

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

צודק ב100%.
    אני לא אומר שצריך להיות סטוקר של החברה ולא לתת לה לעשות כלום בלי אישור, אבל ברור שצריך לשים גבולות.
    אל תחיו בסרטים אין דבר כזה קנאה, אם חברה שלי היתה ישנה אצל ידיד בלי להגיד לי הייתי מעיף אותה מכל המדרגות. אתם יכולים להגיד שאני פולני לחוץ וקנאי שלא סומך על חברה שלו, אבל לא! אני כן סומך עליה אבל זה קשור לכבוד הדדי, אני יודע שהיא לא היתה רוצה שאני אשן אצל ידידה שלי ובמיוחד אם אני לא אומר לה... אם חברה שלי היתה צריכה לצאת ליציאה עם שני ערסווטים טמבלים היא היתה מודיעה לי על זה שעתיים מראש לשאול אם זה בסדר מבחינתי. למה? כי היא יודעת שזה יפריע לי שאני רחוק ממנה כל כך ואין לי אפשרות להיות איתה ולהגן עליה במקרים כאלה ואחרים. ואני הייתי עושה אותו דבר.

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    שלום, אני בן 16 ויש לי חברה כבר 4 שנים.
    אשכרה מכיתה ו' אנחנו ביחד עד היום שאנחנו עולים לכיתה י"א.
    אמרנו בנינו שלא שקנאות זה הדבר הכי רע שיכול להיות בזוגיות ואמרנו שאנחנו לא מקנאים לא משנה מה אחד בשני.
    באמת זה החזיק יפה מאוד כל השנים האלה, האמון שיש לה בי ולי יש בה פשוט מטורף.
    גם אם אני אדע שהיא ישנה אצל ידיד שלה או משהו אני לא אקנא כי אני סומך עליה בעיניים עצומות.

מפה לשם אתמול היא נסעה לחברה שלה בעיר אחרת, באמת שחברה שרמוטה, זונה, קיבלה כבר מכמה גברים, בוגדנית, ערסית, משחקת אותה, בקיצווווווווור זונה אחושילינג..
    חברה שלי ממש לא כזאת, הן פשוט חברות מגיל צעיר והיא נסעה לבקר אותה.
    בקיצור הן נסעו שניהם ל2 ידידים באותה עיר שנחשבים לערסים, עבריינים, כאלה שלא דופקים חשבון, נוגעים, מתנשקים, מזדיינים עם כל מה שזז ות'אמת זה לא ממש הפריע לי אני סומך עליה אני יודע שאם יקרה משהו היא ישר תעוף משם והיא ממש לא תבגוד או משהו כזה.
    בקיצור אני התקשרתי לראות אם הכל בסדר בסביבות 2 בלילה ושמעתי אותה שיכורה מהתחת [לא יודע מה חברה שלה עשתה לה], שמעתי איזה גבר לידע שמנשק אותה ונוגע בה והיא אומרת לו תפסיק וזה והיא צוחקת ונהנת ואני רחוק ממנה בשעתיים נסיעה במכונית אנלי איך להגיע.

פה כבר התחלתי להבין שמשהו לא בסדר, ניתקתי ועפתי לחבר לשתות בירה.
    סתם יצא לנו לדבר עד איזה 4 חזרתי הביתה והלכתי לישון.

היום קמתי לפני 20 דקות בערך ותכלס ישלי הרגשה מזה רעה על הלב, היא עדיין לא התקשרה אני לא יודע אולי אפילו קרה לה משהו, מ3 בערך הפלאפון שלה היה סגור או שהיא סיננה אותי ווואלה אנלי מושג.

עצות ? עזרה ? מישהו ? אנלי מושג מה לעשות אף פעם לא הייתי במצב כזה ואני מפחד לאבד אותה.
    ממתי קנאות זה דבר רע? תשמור על חברה שלך, תהיה בטוח שאף-אחד לא נוגע בה, ואם אתה מחפש עצה לסיפור הזה
    עכשיו צא לבית שלה, יש לה כנראה האנגובר אם היא באמת השתכרה אתמול, תעזור לה לחזור לעצמה, תהיה שם בשבילה, תטפל בה
    ואז תשאל אותה מה היה אתמול, ותראה עם אתה מצליח לסלוח לה על זה... אם כמובן היה משו, שזה לא מחייב

שהיה לך בהצלחה!
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

אתה רציני אושרי וflame אתם אשכרה רציניים אההה?
    מה היא רכוש שלי שאני יכול לאסור עליה להיפגש עם אנשים ? אז היא רכשה את האמון שלי ואמון חזק מאוד שלא ישבר ברגע כזה.
    באמת שזה פשוט גועל נפש מה שאתה אומר פה אושרי נשבע לך שזה פשוט מגעיל.
    אם אתה עושה את אותו הדבר לחברה שלך ולא נותן לה להיות עם ידידים ודברים כאלה אל תיתפלא אם יום אחד אתה תקום לבד.
    כדי לך לשנות גישה מהר מאוד, היא לא רכוש שלך ואתה האחרון שיכול לאסור עליה להיפגש עם ידידים שלה ולעשות כרצונה.
    המקסימום שאתה יכול לעשות זה לבקש ממנה ולומר לה שזה מציק לך, מה היא תעשה בנידון ? זאת כבר החלטה שלה.

לנושא, תודה לכל שאר התגובות, בסופו של דבר גיליתי שהיא אכן לא בגדה בי או משהו כזה, היא פשוט היית שיכורה בגלל החברה הזאת שלה והערסים שהיו איתה ניסו לגעת בה וכאלה שטויות אבל היא לא נתנה להם ואני כן סומך עליה וכן מאמין לה.
    אפשר לנעול.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אשד
    לייקים
    99
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    משפט מחץ:תוריד את הלחץ

במקומך אם באמת היא בגשה בך הייתי מביא את כול החברים שלי והייתי הולך לפוצץ אותו

אם הייה לי חברה ומשהו היה נוגע בה הייתי דוחף אותו מגג של בניין והייתי צוחק עליו !

אין דבר כזה גם לא לקנא

אם אתה לא מקנא למה התקשרתה ? הרי אתה סומך עליה

התקשרתה כי אתה רוצה לוודא שהיא לא עושה שטויות כי אתה לא באמת סומך עליה.

חוץ מזה בסופו של דבר כל מערכת יחסים נהרסת בין אם זה בגידה או שזה סתם שתי הצדדים לא מסתדרים ....

מערכות יחסים לא נשארות לנצח :-\

איך אני לא סובל שאנשים אומרים את זה "מערכות יחסים לא נשארות לנצח" טפייי עליך אחי.
    4 שנים זה לא צחוק, כל מערכת יחסים שמתחילים ביסודי בדךר כלל ניגמרת אחרי שבוע, אנחנו נישארנו 4 שנים ביחד וגם נישאר כי יש בנינו אמון שזה הדבר הכי הכי חשוב שיכול להיות, ויש בנינו אהבה שלא ניפסקת ורק מתגברת לאורך השנים.
    אנחנו האוויר לנשימה אחד של השני, אני כן סומך עליה והתקשרתי בשביל לשאול מה קורה, לא בשביל לשאול "את בוגדת בי", אני מתקשר אליה המון פעמים שהיא עם ידידים ניראלך שזה מתוך קנאות ? זה סתם בשביל לשמוע את הקול שלה שמעורר בי חיוך כל יום מחדש.
    את לך המערכות יחסים נידפקות בעיה שלך, יש כאלה שזה לא קורה להם.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אשד
    לייקים
    99
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    משפט מחץ:תוריד את הלחץ

איך אני לא סובל שאנשים אומרים את זה "מערכות יחסים לא נשארות לנצח" טפייי עליך אחי.
    4 שנים זה לא צחוק, כל מערכת יחסים שמתחילים ביסודי בדךר כלל ניגמרת אחרי שבוע, אנחנו נישארנו 4 שנים ביחד וגם נישאר כי יש בנינו אמון שזה הדבר הכי הכי חשוב שיכול להיות, ויש בנינו אהבה שלא ניפסקת ורק מתגברת לאורך השנים.
    אנחנו האוויר לנשימה אחד של השני, אני כן סומך עליה והתקשרתי בשביל לשאול מה קורה, לא בשביל לשאול "את בוגדת בי", אני מתקשר אליה המון פעמים שהיא עם ידידים ניראלך שזה מתוך קנאות ? זה סתם בשביל לשמוע את הקול שלה שמעורר בי חיוך כל יום מחדש.
    את לך המערכות יחסים נידפקות בעיה שלך, יש כאלה שזה לא קורה להם.

טפיי עלי ??? מזה זה בכלל אומר

אתה תראה שברגע שיגיע צבא או שתתבגרו אתם לא תהיו ביחד כ"כ חוץ מזה בסוף ימאס לכם אחד מהשני ..........

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

אתה רציני אושרי וflame אתם אשכרה רציניים אההה?
    מה היא רכוש שלי שאני יכול לאסור עליה להיפגש עם אנשים ? אז היא רכשה את האמון שלי ואמון חזק מאוד שלא ישבר ברגע כזה.
    באמת שזה פשוט גועל נפש מה שאתה אומר פה אושרי נשבע לך שזה פשוט מגעיל.
    אם אתה עושה את אותו הדבר לחברה שלך ולא נותן לה להיות עם ידידים ודברים כאלה אל תיתפלא אם יום אחד אתה תקום לבד.
    כדי לך לשנות גישה מהר מאוד, היא לא רכוש שלך ואתה האחרון שיכול לאסור עליה להיפגש עם ידידים שלה ולעשות כרצונה.
    המקסימום שאתה יכול לעשות זה לבקש ממנה ולומר לה שזה מציק לך, מה היא תעשה בנידון ? זאת כבר החלטה שלה.

לנושא, תודה לכל שאר התגובות, בסופו של דבר גיליתי שהיא אכן לא בגדה בי או משהו כזה, היא פשוט היית שיכורה בגלל החברה הזאת שלה והערסים שהיו איתה ניסו לגעת בה וכאלה שטויות אבל היא לא נתנה להם ואני כן סומך עליה וכן מאמין לה.
    אפשר לנעול.
    סומך עליה ממש הא? אבל ברגע שערסים נגעו בה כשהיא היתה שיכורה והבנאדם שהיא היתה הכי צריכה בעולם לא היה שם בשבילה...
    מאחל לכם שתישארו המון זמן ביחד.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,462 | הודעות: 8,174,049 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect