נכתב במקור על ידי
KakashiTheKiller
זה לא דרך להעביר את הזמן, זה בזבוז זמן.
אתה צריך למצוא הרבה תחומים שאתה עוסק בהם שתמיד יהיה לך מה לעשות ושתוכל לצאת החוצה בבית להישאר רק ממש לפעמים,
אני בזבזתי את הזמן שלי מכיתה א' עד כיתה ט' במחשב(טוב זה לא כזה חנון כמו שזה נשמע חח גם יצאתי הרבה עם חברים כל מיני כדורגל ושטויות אבל אני פשוט הייתי במחשב מלא בכל מיני פורמים ושטויות של ילדים בני 12 קיצר מלא זמן במחשב שיכלתי לעשות הרבה דברים מועילים אחרים)
אם אתה רוצה להיות במחשב אתה יכול ללמוד משהו, ללמוד תכנות, פוטושופ, סוני וגאס, אילוסטריישן, 3D, פלאש, משהו שבאמת יעזור לך איכשהו, מיצידי תשב ותלמד לעשות קוביה הונגרית, אבל לדבר עם בנות בפייסבוק.. לאדע, שמע אני עושה דברים שאני נהנה מהם, לדברק עם אנשים במחשב אני לא נהנה בכלל, במציאות אני ממש אוהב לדבר עם אנשים, אבל במחשב זה מאבד הכל אין לך מגע שזה מאוד חשוב וכיף, אין לך טון דיבור ואין לך תנועות ידיים ושפת גוף שזה בין הדברים הכי חשובים שיש, מה שיש לך זה אותיות ומילים ובדיוק כמו שאתה אמרת זה פשוט דרך להעביר את הזמן, אבל אם אתה רוצה להעביר זמן עדיף שתעביר את הזמן עם משהו מועיל ולא סתם דיבור עם בנות במחשב שזה אפילו לא כיף...
רוצה לדבר עם בנות, רק במציאות.. ששמה אתה באמת יכול להנות מזה, ולהשתפר פי 10..
ושלא תחשוב יש לי פייסבוק, אבל השימוש היחיד שלי בו זה להזמין חברים לחדר כושר, ים, סלטות, וכו'